4 Ladap.
Tak to jo. Ty chces mrackovou. Oni uz se jen doprodavaj. Pochybuju, ze se ta modra da nova jeste nekde sehnat. Co tahle cerna. Vypada taky super. Matros a funkcne bude myslim stejna. https://www.polo-...jacke.html
Sam jsem asi pred ctrnacti dny poslihaval po tyhle https://www.polo-...jacke.html. Meli ji par dni ve sleve.Pokud si dobre pamatuji tak za 266 Ecek. Bohuzel, nez jsem se rozhejbal, tak sla zase cena zpet.
Upravil spea - ToM dne 04.08.2010 15:41
R 1100 GS r.v. 1995 www.tomphotos.eu
jo,ta gumová loga BMW by mě taky zajímala
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
to all:bunda je z ebay(D)..nabidka byla jako lehce pouzita,ale ja mam pocit,ze je nova nebo tak aspon vypada:)ty nasivky tam byli a je to jediny co jsem chtel sundat,ale mam strach,ze by to mohlo narusit matros...tak tam hold zustanou.)
kalhoty mam novy pro zmenu z UK(ebay)...doporucuju projet zahranicni weby pac cesti obchodnici a zastupci=lichva....
rodwy napsal(a):
to all:bunda je z ebay(D)..nabidka byla jako lehce pouzita,ale ja mam pocit,ze je nova nebo tak aspon vypadaty nasivky tam byli a je to jediny co jsem chtel sundat,ale mam strach,ze by to mohlo narusit matros...tak tam hold zustanou.)
kalhoty mam novy pro zmenu z UK(ebay)...doporucuju projet zahranicni weby pac cesti obchodnici a zastupci=lichva....
Matroš to určitě nenaruší, jen je hezky sundej a pošli je na moji adresu. díky
BMW R1250GS Adventure HP, Yamaha WR450F 2019. Yamaha WR250F 2015
rodwy napsal(a):
to all:bunda je z ebay(D)..nabidka byla jako lehce pouzita,ale ja mam pocit,ze je nova nebo tak aspon vypadaty nasivky tam byli a je to jediny co jsem chtel sundat,ale mam strach,ze by to mohlo narusit matros...tak tam hold zustanou.)
Matroš to určitě nenaruší, jen je hezky sundej a pošli je na moji adresu. díky
a kdyby se Novýmu nelíbily,tak ať je pošle zase mě
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Nakonec jsem se stejně vyprd na to PHARAO. Už mám doma BÜSE a naprostá spokojenost podle velikostní tabulky jsem si objednal velikos která je asi jedinečná v čr . Sedí to jako ulité i bunda i kalhoty. Bral jsem to ocaď; www.maxrpm.cz - naprostá spokojenost, bezproblémů mi objednaly speciální velikosti (ale jestli otom někdo uvažujete tak chtějte po nich tabulků velikostí büse to co mají nastránkách není tak přesny je to všeobecná tabulka).
Upravil lako dne 27.08.2010 07:14
Over than 250k km on BMW GS bikes
Zdar ! Kdyby chtěl někdo bundu PHARAO RALLYE III , mají ji teď v polu zlevněnou z 299 na 199éček..!
Mají slevy i na kalhoty atd.. Jen pozor na velikosti..!!
zkolbi napsal:
Zdar ! Kdyby chtěl někdo bundu PHARAO RALLYE III , mají ji teď v polu zlevněnou z 299 na 199éček..!
Mají slevy i na kalhoty atd.. Jen pozor na velikosti..!!