Kvalit "Větnamců" nedosahuju, ale občas taky vezu důležitej náklad.... Jo chlazení nevozím bo teplota je vždy pod nulou...
SPEEDY přiložený následující obrázek:
[138.71Kb]
BMW R1150GS, kočárek a jiné stroje... www.X-treme.cz
to Vodnik: to je šílenost...proč to nemáš alespoň ve vacích? Nechtěl bych jet za Tebou a dostat letící pantoflí....
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
čau tak nevím znal jsem jednoho vodníka co měl taky afriku a měl pochroumanou nohu od bouračky na nějakém hiosangu tak nevím jestli to nejsi náhodou ty potkali sme se parkrát v motoráji v praze, ze by si presedlal na gs????????
čau tak nevím znal jsem jednoho vodníka co měl taky afriku a měl pochroumanou nohu od bouračky na nějakém hiosangu tak nevím jestli to nejsi náhodou ty potkali sme se parkrát v motoráji v praze, ze by si presedlal na gs????????
Zdary, no sem to já, páč Vodník je jenom jeden...
Noha je napořád v háji, ale jízdě ve stupačkách to nevadí. Loni a letos v Albánii jsem se přesvědčil, že co zvládne Africa, zvládne GS v pohodě taky. Těď vim, že báwo toho zvládne daleko víc. Africa byla skvělá motorka, noo, nechápu, jak sem moh do teď žít bez BMW GSA
Jizda na moto a lítání na padáku je nejlepší sex
Zdary, no sem to já, páč Vodník je jenom jeden...
Noha je napořád v háji, ale jízdě ve stupačkách to nevadí. Loni a letos v Albánii jsem se přesvědčil, že co zvládne Africa, zvládne GS v pohodě taky. Těď vim, že báwo toho zvládne daleko víc. Africa byla skvělá motorka, noo, nechápu, jak sem moh do teď žít bez BMW GSA
čeče tak to je náhoda si pamatuju že si řikal že afriku nikdy nedáš jooo časi se mění já mám gs 7 let a měnit nebudu, jen a jen stále upravuju