Cetla sem tu reakce na inzerovani novacku a nemuzu na to nereagovat. Nevim proc by meli zakazano tu inzerovat novacci plno lidi se sem prihlasi prave proto ze si chteji neco koupit nebo prodat jak uz tu bylo receno.
Koukla sem na Kristyny vlakno a asi jen asi DVA clenove se zajimali o inzerovanou vec a pritom je to vladkno na dve stranky.
Vam vadi to ze tu inzeruji novacci ale myslim ze nejsem sama ktere vadi to ze si sem clovek da nejake vlakno at uz chce neco prodat, koupit nebo s necim poradit dycky se najde nekdo kdo to vlakno za s..e blbostma a ne vubec k tematu.
Kdyz se vam nechce kupovat nic od novacka tak si to neberte vemou si to jini a bud budou spokojeny nebo si namlatej.
Všechno bude, neboj mámo
V podstatě souhlasím s tím co napsala nade mnou Lucias.Taky mi osobně víc vadí nevyžádaný komentáře v inzerátech než to že je podá někdo s 1 příspěvkem.Dokonce mi ani nevadí že tu inzerují lidi který se prodejem moto věcí živí nebo přiživujou.Já jsem rád že je větší nabídka a pokud majiteli tohohle webu nevadí že přichází o peníze které by za to mohl chtít tak proč by to mělo vadit mě?
sluníčko na vás. Pravda, že by inzerce nemusela svítit hned v úvodu, ale nevidím důvod proč omezovat inzerci. Na druhou stranu, když něco sháním, tak to může vidět člověk co to má, ale nic zrovna nehledá ani neprodává. Jak už tady zaznělo, víc mi vadí lezení ostatních do inzerátů.
Upravil JirkaVorel dne 20.05.2010 20:40
R1100GS
Diky za vase nazory. Ono kazdemu muze pasovat neco jineho a kazda varianta ma sve klady i zapory. Pokud bych to strucne shrnul, tak me ted napadaji tyto reseni:
1) Nechat stavajici stav, tj. inzerce je v diskusnim foru na stejne uroni jako vsechny ostatni prispevky.
Vyhoudou je, ze se minimalizuje podvod, protoze kazdy se k tomu muze vyjadrit. Bohuzel, ze nekdo napise, ze je to drahe, je nevyhodne pro prodavajiciho, pro ostatni to prinasi jen vyhody. Mota se to do ostatnich diskusi, ale i toto muze byt vyhodou.
2) Inzerce by byla v diskusi, ale nezobrazovala by se na uvodni strance mezi ostatnimi prispevky.
3) Inzerce by byla oddelena od diskuse a bez moznosti pridani komentare od clenu webu.
Nechtel bych, aby prodat mohli jen lide napr. po urcitem case clenstvi ap. Je to myslim naprosto zbytecne, tak jako to, ze na webu je povolena komercni reklama. Beru to tak, ze kazda nabidka se muze nekomu hodit a hlavnim cilem webu je to, aby stranky byly co nejvice uzitecne pro majitele motorek BMW GS. A jestli nejakemu podnikajicimu prodejci pomuzou tyto stranky, pak je jen na jeho svedomi, aby se revanzoval napr. reklamou, ktera je zde za pakatel.
Zkusim asi zitra udelat novou anketu, abych zjistil vase nazory. Pak bych pokracoval s anketou o najetych km u zbyvajicich motorek.
Omlouvam se, ze je text bez diakritiky, ale mam chripku a jsem na starem notesu s anglickymi Windowsy.
Milos napsal(a):
Diky za vase nazory. Ono kazdemu muze pasovat neco jineho a kazda varianta ma sve klady i zapory. Pokud bych to strucne shrnul, tak me ted napadaji tyto reseni:
1) Nechat stavajici stav, tj. inzerce je v diskusnim foru na stejne uroni jako vsechny ostatni prispevky.
Vyhoudou je, ze se minimalizuje podvod, protoze kazdy se k tomu muze vyjadrit. Bohuzel, ze nekdo napise, ze je to drahe, je nevyhodne pro prodavajiciho, pro ostatni to prinasi jen vyhody. Mota se to do ostatnich diskusi, ale i toto muze byt vyhodou.
2) Inzerce by byla v diskusi, ale nezobrazovala by se na uvodni strance mezi ostatnimi prispevky.
3) Inzerce by byla oddelena od diskuse a bez moznosti pridani komentare od clenu webu.
Nechtel bych, aby prodat mohli jen lide napr. po urcitem case clenstvi ap. Je to myslim naprosto zbytecne, tak jako to, ze na webu je povolena komercni reklama. Beru to tak, ze kazda nabidka se muze nekomu hodit a hlavnim cilem webu je to, aby stranky byly co nejvice uzitecne pro majitele motorek BMW GS. A jestli nejakemu podnikajicimu prodejci pomuzou tyto stranky, pak je jen na jeho svedomi, aby se revanzoval napr. reklamou, ktera je zde za pakatel.
Zkusim asi zitra udelat novou anketu, abych zjistil vase nazory. Pak bych pokracoval s anketou o najetych km u zbyvajicich motorek.
Omlouvam se, ze je text bez diakritiky, ale mam chripku a jsem na starem notesu s anglickymi Windowsy.
mne prijde jako nejmene spatny bud stavajici stav, nebo druha varianta...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Luboss napsal(a):
Jo,je pravda že se sem kupa lidí přihlásí jenom kvůli inzerci,ale nachápu proč někoho napadat a hned ho nazývat zlodějským šmejdem.Já koupil Bávo,zaregistroval se tu a můj první příspěvek byl INZERCE ,protože jsem se chtěl zbavit věcí který jsem dostal k motorce a já je nechtěl.A kdyby mě někdo nazval zlodějem,tak bych sedl do auta a si se na tebe zajel podívat.
Chápu že to tak jak píšeš být může,ale tohle téma naráží na inzerci k prodeji sedla a já být tím inzerentem tak by se mi moc nelíbilo to co píšeš.A pak nezapomeneš dodat něco o vyjímce.Tím jsi tak trochu popřel to co píšeš předtím.Nevím podle čeho si někdo zaslouží vyjímku a někdo je hned zlodějem.
Ještě chci upozornit že s inzerujím co prodává sedlo nemám nic společnýho.
Člověče, ty jsi můj příspěvek nečetl a nebo hůř, nepochopil. Nikoho jsem nenařknul, nic jsem nikomu nepřikázal, sedlo mám svoje a jiné nehledám, hodil jsem jen do pléna nápad a když si to pořádně přečteš, tak v podstatě jenom plácnutí. Efekt se dostavil, diskuze se rozvířila. Nebuď zbytečně vztahovačný Jinak chápu, v tomhle počasí jezdit někam na motorce, autem je to lepší Tak nějak jsem čekal, že budu krapet nepochopen.A přiznávám, že s těmi "zlatokopy" jsem to drobet přehnal, ale to mě snad může být odpuštěno Hlavní je konečný efekt - oddělení inzerce se jeví jako docela užitečné a ke spokojenosti uživatelů a nakonec i inzerujících, protože se jim pravděpodobně nebudou tolik zamatlávat vlákna. Všechno dobré má i svůj stín a tím je to, že vhodným příspěvkem do vlákna bylo možno inzerci držet na snadno viditelném místě. Na druhou stranu, většina z nás umí hledat a hledá. Pořád je co, stačí sebou blbě plácnout a je o hodiny serfování postaráno.
Takže pánové a samozřejmě dámy, jestli jsem se někoho dotknul, prosím za prominutí, ale věřte, že to bylo v dobré víře a jako příspěvek k byť drobnému, ale třeba zlepšení na tomto webu. Hlavně že to tu žije
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Asi bych sem ty osobní preference typu - jsem pro variantu 1 atd nedával, maximálně se zdůvodněním, nebo nějaký nápady. Jinak bych počkal, až udělá Miloš anketu. (jinak jsem teda jednoznačně pro variantu č.2. )
Maiali nel Fango!
Ještě mě napadá možnost kterou zvolili třeba zde http://www.terapo...
je tam možnost zaškrtnout sekce které chci zobrazovat a ostatní prostě nevidím přijde mi to jako poměrně jednoduché a účiné.Stejně je tam řešeno zobrazování v inzerci
bobus napsal(a):
je tam možnost zaškrtnout sekce které chci zobrazovat a ostatní prostě nevidím přijde mi to jako poměrně jednoduché a účiné.Stejně je tam řešeno zobrazování v inzerci
asi nejlepsi napad
+ prolink do navodu jak si to udelat aby to pochopil i neandrtalec.
17 cm
Luboss napsal(a):
Jo,je pravda že se sem kupa lidí přihlásí jenom kvůli inzerci,ale nachápu proč někoho napadat a hned ho nazývat zlodějským šmejdem.Já koupil Bávo,zaregistroval se tu a můj první příspěvek byl INZERCE ,protože jsem se chtěl zbavit věcí který jsem dostal k motorce a já je nechtěl.A kdyby mě někdo nazval zlodějem,tak bych sedl do auta a si se na tebe zajel podívat.
Chápu že to tak jak píšeš být může,ale tohle téma naráží na inzerci k prodeji sedla a já být tím inzerentem tak by se mi moc nelíbilo to co píšeš.A pak nezapomeneš dodat něco o vyjímce.Tím jsi tak trochu popřel to co píšeš předtím.Nevím podle čeho si někdo zaslouží vyjímku a někdo je hned zlodějem.
Ještě chci upozornit že s inzerujím co prodává sedlo nemám nic společnýho.
Člověče, ty jsi můj příspěvek nečetl a nebo hůř, nepochopil. Nikoho jsem nenařknul, nic jsem nikomu nepřikázal, sedlo mám svoje a jiné nehledám, hodil jsem jen do pléna nápad a když si to pořádně přečteš, tak v podstatě jenom plácnutí. Efekt se dostavil, diskuze se rozvířila. Nebuď zbytečně vztahovačný Jinak chápu, v tomhle počasí jezdit někam na motorce, autem je to lepší Tak nějak jsem čekal, že budu krapet nepochopen.A přiznávám, že s těmi "zlatokopy" jsem to drobet přehnal, ale to mě snad může být odpuštěno Hlavní je konečný efekt - oddělení inzerce se jeví jako docela užitečné a ke spokojenosti uživatelů a nakonec i inzerujících, protože se jim pravděpodobně nebudou tolik zamatlávat vlákna. Všechno dobré má i svůj stín a tím je to, že vhodným příspěvkem do vlákna bylo možno inzerci držet na snadno viditelném místě. Na druhou stranu, většina z nás umí hledat a hledá. Pořád je co, stačí sebou blbě plácnout a je o hodiny serfování postaráno.
Takže pánové a samozřejmě dámy, jestli jsem se někoho dotknul, prosím za prominutí, ale věřte, že to bylo v dobré víře a jako příspěvek k byť drobnému, ale třeba zlepšení na tomto webu. Hlavně že to tu žije
To je v pohodě,ani já se nechtěl nikoho dotknout,jen jsem reagoval na to co jsi psal,ale ve skutečnosti o nic nejde.Každý jsme řekl svůj názor a tím to zvadlo.
bobus napsal(a):
asi nejlepsi napad
Redakční systém toto neumí. Muselo by se to naprogramovat, mé schopnosti jsou na to omezené, ale hlavně, při přechodu na novější verzi redakčního systému by vznikly nové problémy a funkcionalita by se pak musela znovu naimplementovat, a to i při každé aktualizaci. Takže perfektní nápad, ale zatím ho nevidím moc realisticky.
Nechápu. Mně osobně inzerce na tomto fóru nijak nepřekáží, pokud jsou nabízené věci v nějakém vztahu ke GSům – a to většinou jsou.
Když se mi prodávající nezamlouvá, jednoduše na jeho nabídku nereaguji a nemám potřebu zakládat o tom další vlákna.
Netuším, proč by nově příchozí nemohl nabídnout věc k prodeji - co když ji někdo ze zdejších zrovna shání?
Sám jsem tu pár věcí prodal a jiné koupil. Inzerce tady je jedinečná v tom, že se obrací k dokonale „vyčištěné“ cílové skupině – o to větší by byla hloupost ji nadměrně regulovat. Toť moje skromné mínění.
co se mne týče, já jsem se zaregistroval tak nějak těsně před koupí své R 1200 GS, abych zjistil, jestli to co hodlám koupit, není na první pohled navoněná hromada šrotu. Motku jsem minulý týden úspěšně koupil a je fakt, že poté co 12ka "bezpečně" přistála v garáži, dal jsem inzerát na prodej dosavadní F650 - s dvěma motkama v garáži se mi tam auto už nevleze
Nepovažuju to za nic špatného, Fko jsem nějakou dobu měl a fakt se ho potřebuju zbavit, kupoval jsem ho protože se mi v té době líbilo, prodávám, protože potřebuju auto přesunout do garáže ... Vydělávat nehodlám.
Pokud by ale měl někdo zbytečné světlo za dobrou cenu určitě mám zájem ...
Tom
Ja jsem pro to nechat to tak,jak to je.Jestli nekdo zada inzerat spatne,neuplne nebo s nejakym odkazem,je to hlavne jeho chyba.Jenom jemu se snizuje sance na prodej!Mozna!
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Nechme to tak, jak to je a vytvořme formulář, přes který se inzeráty budou vkládat a dostanou tak jednotnou podobu. Údaj o ceně bych dal povinný s možností "dohodou".
Pak už je na každém, jestli umí přemýšlet nebo je OT a bude do inzertního vlákna psát, co měl v neděli k obědu a kolik knedlů snědl. Takový jedinec si tu neudělá moc dobrou vizitku a brzy pochopí.
Pro takové případy bych nastavil autora vlákna jako redaktora (pokud to lze) právě pro jeho vlákno a hlavně bych mu dal možnost ho celé smazat, až se věc prodá (a toho se týkají i setkání - možnost smazat pozvánku na nějakou vyjížďku či akci).
TOPování inzerátu - dovolil bych maximálně 3 hození na začátek.
vevis napsal(a):
Ja jsem pro to nechat to tak,jak to je.Jestli nekdo zada inzerat spatne,neuplne nebo s nejakym odkazem,je to hlavne jeho chyba.Jenom jemu se snizuje sance na prodej!Mozna!
jj...
ty formulare ubiraji na flexibilite...
17 cm
bobus napsal(a):
asi nejlepsi napad
Redakční systém toto neumí. Muselo by se to naprogramovat, mé schopnosti jsou na to omezené, ale hlavně, při přechodu na novější verzi redakčního systému by vznikly nové problémy a funkcionalita by se pak musela znovu naimplementovat, a to i při každé aktualizaci. Takže perfektní nápad, ale zatím ho nevidím moc realisticky.
aha.. ja myslel, ze to je uz zasadne prebastlene.
To pak jo... postupoval bych stejne, jak rikas.
Radeji moznost upgrade, nez totalni nestandard.
17 cm
Souhlasím s k Radoškem, který tohle vlákno otevřel, protože jsem měl zrovna o víkendu velmi podobný pocit jako on.
Důvod? Sám jsem o motorku ještě jako student přišel....
Taky vidím, že někteří tady používají inzerci na prodej věcí pochybného původu a dost podivným způsobem. Přemýšlel jsem o nějakém množstevním omezení co by se dalo udělat, ale souhlasím, že omezení mohou postihnout všechny prodejce.
Co se dá udělat?
Chceš dát inzerát? tak musíš vložit do profilu:
Jméno, Příjmení, adresu bydliště, mail, telefon.
Neboli omezit anonymitu při prodeji.
Máš víc inzerátů než jiných příspěvků?
K tvému uživatelskému jménu bude automaticky přidáno heslo INZERENT.
Přiklad: paja1-INZERENT
Každý bude vědět s kým má v inzerci tu čest a dá si pozor, navíc nekalé inzerenty by to mohlo odradit, protože by je to zviditelnilo a to se jim nemusí hodit. JIní by to třeba i uvítali jako šikovnou reklamu. Jen nevím, jestli tohle půjde jednoduše naprogramovat???
Sám jsem hlasoval pro zachování stávající formy inzerce, ale úpravy omezující zneužití uvítám.
Pája
Bezva nápad Miloši není nic jednoduššího, než kliknout na to, co je mě bližší a potom nastane demokracie - většina zvolí, tedy pokud to posvětíš
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz