Děkuji za moc příjemnou akcičku! Jen to počasí... jen to počasí.... Půl noci jsem nespala, páč mně bolelo koleno, druhou půlku noci jsem kontrolovala stan, jestli stále ještě odolává ataku hektolitrů vody...
Soutěžní vyjížďka vedla po krásných cestách třetí třídy, což jsem vzhledem k podmáčenému porostu a mému zdravotnímu omezení (ne, opravdu nemyslím psychické ) opravdu ocenila . Přiznám se, že pro mně osobně mohla mít vyjížďka o jednu stránku itíku méně a dokončila bych ji s chutí a potěšením
Buřty byly naprosto výtečné, pivo taktéž (vypila jsem za víkend 2 velká piva a bude to nadlouho můj osobní rekord )
Díky Cycli!
Nevadí mi žít v mužském světě, pokud v něm mohu být ženou.
Jo jo, u Cycliho je to vždycky pěkná, komorní akce, škoda že jsem se tam otočil jen na dvě hoďky v sobotu, kdy byli všichni odjetí na navigaci. No nic, ještě se letos několikrát uvidíme na dalších akcích SMF.
Tak díky žalu, že se nemůžu přijet na Vedralku podívat, jsem se přes víkend pustil do hrošíkovo utrženýho zadního kola (výměny "nohavice", a zkompletování poničenýho kokpitu po bouračce.K mýmu překvapení to zadní kolo byla úplná srandinda, a Báwo opět jede! Převodovka neutrpěla, jediný,co nechodí je ABS, po startu bliká střídavě, zkusim to vyresetovat atp., zatim jsem to neřešil. V neděli jsem ho ještě projel bez ohledu na déšť, prostě - kdo to jednou zkusí, nechce nic jinýho; ten zvuk,to naklápění při přidání plynu na neutrál, ten pocit být výš než střechy většiny aut a jejich respekt na silnici ...Prostě Báwo je jednička !!!-A jsem rád, že jsem ho zase slyšel "živý", takže na příští Vedralku 2008 se fakt těšim. Tady počasí v sobotu ušlo, ale ta neděle -- to jsem vás všechny upřímně litoval. PS : a jdu změnit ikonu, tahle je z prvního dne na JIPce...
krotitel červeného R 11OO GS
BMW Z-3 hadraplán
Kdyby vás to zajímalo, tak tohle je skupina z "Vedralky". Syn majitele hraje na kytáááru a zpívá. Přímo uvnitř Vedralky mají zkušebnu. http://mothersang...ndex2.php?BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi