Co se tyce bot. Nevim, kolik stojej Santiaga, ale ja osobne pokukuju po TCX Infinity. Je to Gore-tex a da se v nich CHODIT cely den. viz napr. http://www.mcf.cz...zi_id=1410R 1100 GS r.v. 1995 www.tomphotos.eu
jj botky Infinity vsichni chvali... nemam ale casem o nich uvazuju... Hicksi... co si mu tu napsal ty to má jen za hadry tak dvoj až trojnásobek než chtěl
janb napsal(a):
Bubo: Drážďany jsou blíž, ale nerozumím řeči jejich kmene.... Právě se dívám na stránky POLO. Výběr mají velký,ale ceny jsou hodně podobné českým. Už mi jde z toho, jak koukám hodiny na různá fora, hlava kolem...
Nepotřebuješ rozumět - vybíráš si jak v sámošce a u pokladny vidíš na displeji, kolik tam necháš...
Held v yshopu bych asi považoval za OK, Bikers Crown s Nazranem a podobné značky se mi zdají být drahé, za to co nabízejí. V běžných motokrámech zase obvykle nemají kompletní sortiment a všechny velikosti, takže to třeba nemůžeš vyzkoušet...
Pokud nechceš/nemůžeš jít třeba do oblečení BMW, Halvarssons, Rukka atd, tak mi to Polo přijde OK. Sám jezdím v Rally 2 Pro, ale na zimu jsem nakoupil levně v Polu a jsem s tím spokojený. R2P je dobré, ale nevím, jestli bych znova vyklopil takovou částku, co stálo...
V CZ se mi celkem líbil Bering - kvalita/cena, ale jejich obchod zrušily a mají jen e-shop, tam se blbě zkouší...
Boty OXTAR alias TCX v MCF jsou OK, sám jsem tam nakupoval.
Vím co to bylo za dřinu, když jsem nakupoval první oblečení, takže ti to nezávidím :-)
BMW GS = stroj na radost
Hicks zvolil trochu dražší varianty, ale tan Nolan se dá.
Oxtary také nevypadají zle. Snad mi sednou. Nevíš, kde v Praze je sehnat?
A díky poloSquealovi se zajímám o psi hubik.
Když si od každého vezmu něco, tak to dám dohromady
Děkuji
Jako jo myslim že za rozumnou cenu to půjde... malinko asi přidáš oproti tvé představě (myslim helmu, boty) mno a jak jsem ti říkal to oblečení to by bylo +/- oboje celkem za 11 000. Ale zaručuju, že budeš spokojenej
Nevim jakou mas velikost na helmu, ale mrkni na tuhle bazarovou C2 http://www.motork...91652.html. Je i za ty prachy s Interphonem. Hodne dobra zalezitost.
R 1100 GS r.v. 1995 www.tomphotos.eu
janb napsal(a):
Hicks zvolil trochu dražší varianty, ale tan Nolan se dá.
Oxtary také nevypadají zle. Snad mi sednou. Nevíš, kde v Praze je sehnat?
A díky poloSquealovi se zajímám o psi hubik.
Když si od každého vezmu něco, tak to dám dohromady
Děkuji
Spea - ToM napsal(a):
Nevim jakou mas velikost na helmu, ale mrkni na tuhle bazarovou C2 http://www.motork...91652.html. Je i za ty prachy s Interphonem. Hodne dobra zalezitost.
Je to zajímavá nabídka, ale bojím se koupit použitou helmu. Byť má jen pár kosmetických vad. Plus je tu estetický důvod. Nechci být slečinka, ale nová je nová
Jinak se vyplati hlidat i inzerci, jak zde na foru, tak treba na motorkarich.cz. Obcas v ni narazis na "dobrou koupi".
Spea - ToM napsal(a):
Je to zajímavá nabídka, ale bojím se koupit použitou helmu. Byť má jen pár kosmetických vad. Plus je tu estetický důvod. Nechci být slečinka, ale nová je nová
Jj, o tom nediskutuju, jen to ber tak, ze treba tahle nova stoji i s tim intrephonem dost pres deset a je to z toho lepsiho, co bych si byl sam ochoten na hlavu dat (myslim tim konkretne C2 a Schuberth vseobecne). Tahle se zda byt opecovavana. Vnitrek jde dat ven a prat. Ale do toho ti kecat nebudu.
PS: Esteticky duvod. Jako ze se ti nelibi??? Z toho vyrostes. Tohle je jedna z nr.1 ve vyklapeckach. Pri pripadnem nakupu vyklapecky pozor co koupis.
Upravil spea - ToM dne 30.05.2010 16:20
janb napsal(a):
Bubo: Jsem rád, že mě chápeš....
BMW R2P má krásné věci, ale nejsou "děngy"...
No jo, není to jednoduché... Taky nemám peněz nazbyt a hledal jsem variantu, jak koupit za omezené prostředky to nejlepší. Nakonec jsem koupil R2P a zjistil jsem, že v zimě je v tom zima, takže jsem se musel balit jako pumpa a to jsem se zase nemohl hnout... Takže jsem se stejně nevyhnul nákupu dalších kousků oděvů.
Asi přespříští týden bych se rád do Drážďan vypravil (potřebuji něco dokoupit ), tak se můžeš svézt se mnou to alespoň okouknout, abys měl srovnání...
BMW GS = stroj na radost
Spea - ToM napsal(a):
C2 ma imho zasadni problem.
nema protislunecni clonu...
----
BERU ZPET.
pletu si se System5.
Upravil hicks dne 30.05.2010 16:39
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
janb napsal(a):
Super. Opravdu moc děkuji všem za rady a názory.
Asi se budu muset plácnout přes kapsu víc, než jsem chtěl
Určitě bude chtít si vše vyzkoušet na tělo a nenakupovat přes net.
A hádám, že v Praze toto vše seženu. Takže výlet bude nezbytný..
To Hicks: o Nolanu a Santiagu (nebo oxtar infinity) jsem de facto přemýšlel. Helmu mají v Kladně, ale kde sehnat boty? V inveltu?
Dík
jj.. vse kupuju u dam nahore v Lifestyleshopu v Inveltu..
17 cm
HonzaGS-SV napsal(a):
jj botky Infinity vsichni chvali... nemam ale casem o nich uvazuju... Hicksi... co si mu tu napsal ty to má jen za hadry tak dvoj až trojnásobek než chtěl
pokud nevychyta nejakou akci..
napr. ty nizke Oxtary pred casem....
17 cm
Spea - ToM napsal(a):
... imho - C2 zasadni problem se slunecni clonou nema. C2 totiz slunecni clona ma.
Spea - ToM napsal(a):
... imho - C2 zasadni problem se slunecni clonou nema. C2 totiz slunecni clona ma.
uz jsem to opravil, jeste nez jsi napsal..
pletu si neustale se System 5
---
-> v tom pripade imho urcite spis C2 nez N103 -- c2 je laminat, ze?
Upravil hicks dne 30.05.2010 16:57
17 cm
C2 je z materialu S.T.R.O.N.G. - skleněná vlákna zesílená teplem, Duroplast-Matrix.
N103 je polykarbonát.
Ta Nolanka by byla z vyklapecek za Schuberthkou hned na druhym miste. V pripade koupe nove, je to rozdil v penezich cca 3000,- Kc.
Upravil spea - ToM dne 30.05.2010 17:22
Přespříští týden bych už chtěl (spíš potřeboval) mít nakoupeno.... Ale děkuji za nabídku.
to Spea : estetickými důvody jsem myslel spíš hygienu. Ale když se to dá vyprat, tak to je jiná. Já preferuji spíš funkčnost a praktičnost před vzhledem ale často jsem četl, že není dobré kupovat helmu jetou. Neznáš historii
Upravil janb dne 30.05.2010 17:27