ještě pár fotek mám,ale je to s lidma.Po víkendu bych měl mít fotky z pátku,kdy tam nebyla ani noha.Kamarád tam dělá a měl mimo jiné na starosti i organizaci "stojánky",takže fotečky budou vymazlený.
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Byl jsem tam v sobotu celý den a úžasné pokoukání. Čekám na 12ctku od Boba a tohle byla jedinčná příležitost jak zabít čas.
Musím pořadatele pochválit za to kolik sehnali letadal a přidat se ke kritice za občerstvení. Naštěstí jsem s tím počítal a měl dost pití sebou. Jen ta pivečka jsem musel vystát.
Jel jsem tam hlavně kvůli němcům, ale i ostatní kousky byly úžasné.
foto zitra...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Aviaticka pout byla skvela, program nabity, jen slunicko zabijacke.
Musim podekovat Kubrtovi, ze sem napsal o Motosetkani pri AP, protoze autem bych to asi nedal.
A pokud sem nekdy nakouknou, patri dik i tem klukum z Motoklubu Jiry, co zorganizovali moznost vjezdu s motorkama a cely den u nich sedeli - dobra prace!
dovolte,abych Vás opět pozval na letošní AP Pardubice ! Potvrzená účast této techniky : P-40 , Seafury, Mig-15, F-4 Phantom, Mitsubishi Zero (replika z T-6 Texan), SU-25 , Bf-109 , Awenger , Spitfire , Bell-47 M.A.S.H.
Nepotrvzen je Mig-21,tak snad přiletí.
Další informace budu postupně doplňovat.Mám je přímo od zdroje.
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Kubrt napsal:
Přátelé,kamarádi,
dovolte,abych Vás opět pozval na letošní AP Pardubice ! Potvrzená účast této techniky : P-40 , Seafury, Mig-15, F-4 Phantom, Mitsubishi Zero (replika z T-6 Texan), SU-25 , Bf-109 , Awenger , Spitfire , Bell-47 M.A.S.H.
Nepotrvzen je Mig-21,tak snad přiletí.
Další informace budu postupně doplňovat.Mám je přímo od zdroje.
good.. doufam, ze tam bude zase VIP stani pro motorkare.
Phantoma jsem jeste nazivo nevidel... P-40 ja rad
17 cm
buboGS napsal:
Hicks: stav se ve Kbelích, tuším že tam Phantoma mají...
Ale ve vzduchu to asi bude zajímavější
mas pravdu.. Phantoma jsem videl zrovna kdyz ho tenkrat privezli...
17 cm