Pekny povidani,dobre se to cetlo
jen k tomu zadku,predstav si jak mne bolel zadek kdyz jsem dal stejnou streku,tedy pres 1500km za den cestou domu z Albanie,to byl uz masakr a az pojedes i se zenou na tandemu, bude to jeste horsi,protoze uz nemas tolik mista na manipulaci. To jedniny mne na cestovani ve dvou se.e,jinak je to pohoda.
Aktualne 1250 GSA HP
Tak to sme byli ve stejny cas na podobnem miste ...
plany byl 9-13.6. turne po madarskych termalech ... asi po trech navstivenych (Buk, Heviz, ... ) jsme zjistili ze zadny dalsi uz nechcem, dost hruza, ve srovnani s napr. Besenovou (vekovy prumer navstevniku jsme svoji prilezitosti snizili z 187 na 185 let ... )...
Muj stravovaci a ubytovaci referent se vytahl, takze jsme bydleli velmi dobre za par penez, s hospodama bylo taky stesti takze jsme si fakt pochutnali jak na zradle, tak vinecku, zejmena u Balatonu (Baraczany) ...
... v patek jsme usoudili ze je Madarsko dost nudna placka a lazne hnusny, tak jsme to vzali domu pres Alpy
Vjetrnik napsal(a):
to Xavier: jesti to nebude tím, že plánovat trasy přes 1000km je holý nerozum...natož ve dvou (chudák žena)...
zapominas dodat, ze odmitas jakoukoliv jizdu po dalnici...
jinak i na dalnici je 1000km trochu loterie... staci vichr, bourka a silny dest a clovek muze byt rad za polovinu.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Ty nejsi medik,ale komik
Doufám,že toho pojezdíš ještě spoustu a co nejdřív...už jen kvůli takovým cestopisům.Super počtení
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
PeDR napsal(a):
To Medik: pobavil´s.Někdy zkus sepsat ty čundry, když už nejezdíš .Jo, a ta růžová šňůrka ti mohla docela slušet.
Sepsat vandry by už moc nešlo, víc bych si vymýšlel, hodně vzpomínal, ale tak trochu jezdím dodnes, spíš na ohně. To cestování již kombinuji s motorkou. Stárnu, potřebuju toho stihnout víc A navíc je to děsnej časožrout.
Na všem "špatném" se dá najít něco hezkého, tak růžová upínací síťka se docela dobře hledá na každém povrchu, což se o černé zrovna říct nedá a Bobšounovi docela před topkejsem slušela
To Hicks - když jsem byl u Aldy, tak jsem Bobše měl téměř celý měsíc Pravda, v pobytu a cestování po přírodě mám téměř 30 letou praxi, ale na motorce jsem předtím naposled seděl v nějakým tuším 97 roce jako četník a byla to buď Jawa a nebo Suzuka 400, takovej přebastlenej hybrid - silnice, na kterou dali vysoký řídítka a majáky Půl těla leželo, půl sedělo a po pražské dlažbě....ale pořád lepší než Jawa. Za těch pár let člověk lecos zapomene
Všem děkuji za reakce, opravdu jsem takovej ohlas nečekal tak přidávám jednu prémiovou foto ze Slovenska, Už se ke mě dostala druhá část dokumentace
Medik přiložený následující obrázek:
[83.2Kb]
Upravil Medik dne 15.06.2010 17:56
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Čekám v práci na jednoho k.k.ta, který má jako obvykle zpoždění a Ty jsi mi to Mediku skvěle ukrátil. Výborný!!!
BTW: za tenhle překlad to bude asi štyrka, co pane učiteli :))))
AVAS věž
bývalý kostel v obci arpadkori kotviště Helin v hledišti v blízkosti přístavu. Rozložení čtverce nad spodní čtyři, nad čedič je osmiboká věž se tyčí. XIII.SZ.I kösisak horní kryt. Románská věž, která patřila do kostelních zdí se objeví v dolní části temto. apszu svatyně byl kulatý, ale frescoed zdi věže je dosud přijata. Římské cihly byly nalezeny v okolí kousky tak, že má větší OZO většina z nich byla římskou kolonií.Inspektorát monument byl obnoven v roce 1959
dokturek napsal(a):
Čekám v práci na jednoho k.k.ta, který má jako obvykle zpoždění a Ty jsi mi to Mediku skvěle ukrátil. Výborný!!!
BTW: za tenhle překlad to bude asi štyrka, co pane učiteli )))
AVAS věž
bývalý kostel v obci arpadkori kotviště Helin v hledišti v blízkosti přístavu. Rozložení čtverce nad spodní čtyři, nad čedič je osmiboká věž se tyčí. XIII.SZ.I kösisak horní kryt. Románská věž, která patřila do kostelních zdí se objeví v dolní části temto. apszu svatyně byl kulatý, ale frescoed zdi věže je dosud přijata. Římské cihly byly nalezeny v okolí kousky tak, že má větší OZO většina z nich byla římskou kolonií.Inspektorát monument byl obnoven v roce 1959
<by gůgl>
Ba ne, dobrý Vysloužil jsis obrázek
Medik přiložený následující obrázek:
[258.67Kb]
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz