HonzaGS-SV napsal(a):
jako jo, vždycky je to kompromis, ale jak říkal, navigaci už má... ta slída... nevim měl jsem takovou kapsičku od givi na řídítka a nic moc... blbý zorný úhel, ta slída se leskne, a nic moc vždycky nandat, sundat...
ale pokud už tu navigaci máš, tak ten RAM držák myslím za rozumný peníze, a poskytne největší komfort...
No navigaci sice už má, ale asi ji používá i jinde, patrně v autě, tak aby o ni taky nepřišel. Jde o to, že jak v té kapsičce, pokud ji někam přímo na motorku přidělám, tak zejména na RAM držáku bude výrazně víc vibrací. Z tohoto ohledu je určitě nejšetrnější umístění v tom tankvaku. Hlavní problém s čitelností přes nějaké zakrytí, a tudíž určitou nebezpečností, ale vždycky zůstane...
PS:Jednou jsem se zakoukal a málem skončil ve škarpě a to za to myslím nestojí. Teď mám zumo na RAMu a v zamykacím držáku a je to nebe a dudy! Sice to stálo dost, ale je to jedna z nejrozumnějších investic.
Upravil morabo dne 10.06.2010 08:49
Maiali nel Fango!
HonzaGS-SV napsal(a):
jako jo, vždycky je to kompromis, ale jak říkal, navigaci už má... ta slída... nevim měl jsem takovou kapsičku od givi na řídítka a nic moc... blbý zorný úhel, ta slída se leskne, a nic moc vždycky nandat, sundat...
ale pokud už tu navigaci máš, tak ten RAM držák myslím za rozumný peníze, a poskytne největší komfort...
No navigaci sice už má, ale asi ji používá i jinde, patrně v autě, tak aby o ni taky nepřišel. Jde o to, že jak v té kapsičce, pokud ji někam přímo na motorku přidělám, tak zejména na RAM držáku bude výrazně víc vibrací. Z tohoto ohledu je určitě nejšetrnější umístění v tom tankvaku. Hlavní problém s čitelností přes nějaké zakrytí, a tudíž určitou nebezpečností, ale vždycky zůstane...
PS:Jednou jsem se zakoukal a málem skončil ve škarpě a to za to myslím nestojí. Teď mám zumo na RAMu a v zamykacím držáku a je to nebe a dudy! Sice to stálo dost, ale je to jedna z nejrozumnějších investic.
Ahoj,
takze po 3000 km muzu s klidnym svedomin rici, ze TOMTOM 930 neni na motorku to prave orechove.
2x upadla interni antena z duvodu vybraci ( opraveno letovanim ) a to vzdy v tu nejhorsi dobu, to jest kdyz jsem byl ztracen.
Zaver tady zni: "ano je to mozne, ale nedoporuji "
Ahoj, myslím, že s tou už budeš spokojenej. Já mám Zumo 550, funguje dobře, ale, když jsem viděl 660ku, tak ta má spoustu věcí vychytanějších, měnil bych hned. Ale určitě bych si k ní koupil odpruženej držák od Touratechu, ten plastovej je hrozně malej a mohlo by ti to za jízdy vapadnout.
Upravil stepan dne 30.07.2010 10:42
Stepan Praha
BMW R 1200 GS Triple Black
takze po 3000 km muzu s klidnym svedomin rici, ze TOMTOM 930 neni na motorku to prave orechove.
2x upadla interni antena z duvodu vybraci ( opraveno letovanim ) a to vzdy v tu nejhorsi dobu, to jest kdyz jsem byl ztracen.
Dalsi pokus bude zrejme Zumo 660
Diky
Tomas
Tak to máš naprosto stejnej vývoj jak já. 660 se mi zatím opravdu skvěle osvědčila. Samozřejmě v odpruženým zamykacím držáku.
Maiali nel Fango!
taky resim neco na 950.)zatim me nejlip vychazi tohle pouzdro... http://www.eshop-...-navigace/
.na 930 se da poridit origo drzak,ale ten neresi vodotesnost.)
na 950 jeste nic nemaji:(
rodwy napsal(a):
taky resim neco na 950.)zatim me nejlip vychazi tohle pouzdro... http://www.eshop-...-navigace/
.na 930 se da poridit origo drzak,ale ten neresi vodotesnost.)
na 950 jeste nic nemaji
Radši si kup alespoň rovnou tohle http://www.motoro...ional.aspx.
Věř mi, že to bude lepší, dělal jsem pokusy dlouho. Nebo ideálně milan enduroskola nedávno nabízel nějakou předváděcí 550 i s držákem za super peníz.
Upravil morabo dne 02.08.2010 15:19
Maiali nel Fango!
rodwy napsal(a):
to marabo:toma 950 uz mam do auta...resim jen jak a do ceho ho uchytit.)
takze dat dalsich 7K za neco co pouziju dvakrat za rok!
1.přečtěte si proboha konečně všichni jakej je můj nick!
2.já jsem to pochopil, že už tu navi do auta máš, ale varoval jsem Tě třeba s ohledem na to, co se stalo cacinovi... a vůbec k tomu co je napsáno výše.
3.i držáky, kapsičky, pouzdra, náhradní systémy napájení taky stojí peníze a vzhledem k tomu, jakou to udělá muziku si myslím, že vyhozený
Maiali nel Fango!
Jenom se mrkni na tuhle. Nemám sní skušenosti ale je za dobrou cenu. U nás asikolem 7000tisíc a v německu 150eur na netu.
Becker Z100 Crocodile Traffic Europe Moto Bike je určen do auta, na motorku, kolo nebo i na skútr.
Já používám z auta Blaupunkta je dobrý ale na slunci nečitelný.
HonzaGS-SV napsal(a):
Ahoj,
Dalsi pokus bude zrejme Zumo 660
Diky
Tomas
Ahoj,
takze dneska dorazila navigace Zumo 660 a s drzakem touratech.
Musim rici, ze s TOMTOM 930 se to na motorce neda porovnavat.