To ernesto:
OK. Pěkná příhoda. Pěkně se to čte z monitoru a z pohodlného křesílka s kávičkou v ruce v pracovně.
Nicméně...platí 100% můj první příspěvek. Proč se dobrovolně nechat jebat na dovolené...???
To MALI:
Můžeme se snažit je chápat...můžeme se snažit je litovat...ale oni si tam dobrovolně ten pořádek dělat nebudou, protože jim to takhle vyhovuje.
Malí lidičkové se buď vystěhují k nám a domů se nevrátí, nebo se přikrčí a potichu trpí. A ty velké to podle mě buď nezajímá, nebo jim to vyhovuje, protože z toho mají desátek...
Upravil radosek dne 10.06.2010 18:35
Radosek napsal(a):
To MALI:
Můžeme se snažit je chápat...můžeme se snažit je litovat...ale oni si tam dobrovolně ten pořádek dělat nebudou, protože jim to takhle vyhovuje.
Malí lidičkové se buď vystěhují k nám a domů se nevrátí, nebo se přikrčí a potichu trpí. A ty velké to podle mě buď nezajímá, nebo jim to vyhovuje, protože z toho mají desátek...
no co.. jsou to trochu barbari.
To slovani toho casu byvaji... my jsme taky trochu bananova republika... ale porad jsme nebyli soucasi CCCP.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Hicks napsal(a):
... ale porad jsme nebyli soucasi CCCP.
Když už jsi na to narazil...ta silná ruka, která byla bez pochyby asi i dost krutá...je držela zkrátka a jakž-takž jim to tam klapalo. Oni měli totalitu odjakživa, ať to bylo za cara, za Stalina či za Brežněva.
Teď, když se jim dostalo pocitu demokracie, si s ní holt neví rady a takhle to tam vypadá...
Radosek napsal(a):
To ernesto:
OK. Pěkná příhoda. Pěkně se to čte z monitoru a z pohodlného křesílka s kávičkou v ruce v pracovně.
Nicméně...platí 100% můj první příspěvek. Proč se dobrovolně nechat jebat na dovolené...???
To MALI:
ja som nepisal o jebani, ja som pisal ako sa zachovat....
Proboha co tam děláte? Byl jsem tam 5x a nikdy mě nikdo nestavěl.
Je fakt, že na hranici 5€ dávám do pasu vždycky na Ukrajinský straně když jedu tam, zpátky nedávám nic, ale dal bych radši 20€ slovákům než se tam nechat dvě hodiny buzerovat a vytahovat všechno z kufrů a z tašek...
Je pravda, že obecně zrovna tam i na Slovensku (naposledy 200€ za 68 v obci) jezdím už podle předpisů a nestalo se, že by mě stavěli. Řídím se radou bývalého kamaráda - nikdy neříkej kam jedeš a když už se tě někdo ptá tak si vymysli druhou stranu než opravdu jedeš - jedu RO - Koločava pánové. Jedu Koločavu, hlásím Solotvino, transit Romania
Na moto som šiel cez UA len raz, žiaden problém, nik ma nezastavil ani nič nepýtal, vrátane UA-colníkov/pasovákov. Prešiel som cez RO-MD a MD-UA hranice a problém nastal až na UA-SK, kde ma Ukrajinci vybavili bezplatne za 15 min., no pri vjazde k nám som si postál 3,5 hod. a v čase som sa vrátil o 25 rokov dozadu... Čistý socík, nekonečné čakanie na výmenu smien, pomalosť, podrobné kontroly, prevracanie tašiek, nazeranie do ponožiek, len som čakal, kedy začnú s rektálnymi prehliadkami... *pissed* Našinec hneď vie, že je doma...