Pipo nenech se vyhecovat ostatníma.....jak v té reklamě: "když ji miluješ, není co řešit" . Až pojezdíš vice, očekáváme nějakou rozsáhlejší recenzi. Můžeš napsat PM, uděláme z toho pěknej článek s fotečkama.
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
swat napsal(a):
Pipo nenech se vyhecovat ostatníma.....jak v té reklamě: "když ji miluješ, není co řešit" . Až pojezdíš vice, očekáváme nějakou rozsáhlejší recenzi. Můžeš napsat PM, uděláme z toho pěknej článek s fotečkama.
Miluju! A i kdyz vedle ni uz stoji kacenka 250exc-f, tak je osmistovka stale ma laska cislo jedna . Na te kacene je jizda lesem az moc easy, a rad se se svymi 60kg s tim dvou-metrakovim hovadem peru. A je pravda, ze ten tlumic to ted dost zjednodusuje. Rozhodne offroad neni o picovinkach co na motorku pridelas. To ti max zas posune limit a otevre moznost rozsekat se ve vyssi rychlosti, zeano
jacob napsal(a):
Tak to víš, že kdybych na to měl, tak to asi i systémově řeším, ale momentálně mi přijde z časových důvodů a nakonec i finančně zbytečné mít 2 motorky. 800GS je poměrně uni motorka, stačí přezout z drapců a můžu do Alep, naopak pošlu Deserta a dozadu Karoo a hurá do terénu....
Fakt je, že pečlivě vážím, co na GS koupit a investice do doplňků nesmí překročit hranici, kdy už by se vyplatilo třeba i něco staršího okolo 100k koupit. Ale zatím zadní pružina, Bituba, tlumič tu hranici nedosahují a padáky, kufry, laďák a další běžné věci bych pořídil stejně.
vis co, ja nesnasim pocit, ze neco nekde rasim.
U osmikila v terenu ten pocit proste mam.
Na Vjetrnikove EXC vubec... prijde mi to, ze je na "odlozeni" proste stavena..
navic v terenu a snehu jsem jezdil furt jako teenager.. takze tahat tam osmikilo mi prijde skoda.
Ale chapu, ze nekdo ma jinej nazor.
---
takze jeste jednou -- nejsem kategoricky proti tlumici, akorat bych byl opatrny s jeho nekritickou adorizaci.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
adventure73-pardal napsal(a):
Hoši hádavý ted je možny to objednat tady
A do konce srpna s 5% slevou po uvedení že jsi členem fora.
Tady me nekdo sleduje!?
Poridim si neco od Twalcomu a zacnou to po par tydnech preprodavat... a ted zas todle?!
OMG ja chtel mit v CR origo motorku a oni to sem budou vozit vsechno ve velkem?!?!?!
No jelikoz je to nabidka stara vic jak 8 let tak asi neni. Jasne ze se da koupit i luxusni tlumic , zalezi kolik na to mas penez.
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Ja to vidim ze to je 8 let stary I jsem si nasel, ze Ralle-Moto se transformovalo na MSC moto, jen me zajimalo, jestli se to da koupit nekde tady u nas.
http://www.mscmoto.com/bmw-gs-800-f-08-15
Davat 20k+ za Scott se mi prave nechce uplne, a jinej jsem nenasel.