vejdu se ještě někam? aspoň jedním prstíčkem! napiš mě třeba pod čáru a evku si tam poznač taky. A kdybys tam to místo nenašel, nevadí, budu spát hned za bránou
klapoun napsal(a):
vejdu se ještě někam? aspoň jedním prstíčkem! napiš mě třeba pod čáru a evku si tam poznač taky. A kdybys tam to místo nenašel, nevadí, budu spát hned za bránou
klapoun napsal(a):
vinaře ať hrom bací za to, co s námi udělal ten jeho mok.
To to bylo tak špatné???
Já jsem za sebe měl pocit, že to bylo spíš množstvím a rychlostí, než nízkou kvalitou...
Na druhou stranu - Viktor i přes dvojité dávkování fungoval (alespoň napohled) docela v pohodě - asi dobrej oddíl
BMW GS = stroj na radost
klapoun napsal(a):
vinaře ať hrom bací za to, co s námi udělal ten jeho mok.
To to bylo tak špatné???
Já jsem za sebe měl pocit, že to bylo spíš množstvím a rychlostí, než nízkou kvalitou...
Na druhou stranu - Viktor i přes dvojité dávkování fungoval (alespoň napohled) docela v pohodě - asi dobrej oddíl
Zítra by měli přihlášení obdržet mail s instrukcemi kde akce bude a další detaily, pokud by jste mail do pondělka nedostali tak mi napište. Jinak po 10.9 by se mohli na strankách objevit nejaká volná místa, to je info pro zájemce co se už nedostali do seznamu účastníků.
Kompletní výbava motocestovatele www.rockway.cz výrobce www.klim-cz.com-oficiální dealer www.twalcom-czech... - výhradní dovozce http://www.facebo...ockwayShop Revitshop.cz
Prosim te,je prujezdna cesta do Bileho potoka z druhe strany?Pojedu od Vrchlabi,kolem Kořenova.Mam to jen 120km a krasnou cestou.Pres Liberec zbytecna zajizdka a o nicem.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
vevis napsal:
Prosim te,je prujezdna cesta do Bileho potoka z druhe strany?Pojedu od Vrchlabi,kolem Kořenova.Mam to jen 120km a krasnou cestou.Pres Liberec zbytecna zajizdka a o nicem.
Už je to v pohode prujezdné, pokud to nezavrou kvuli snehu :-)
predbezne se na skok stavim...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
[quote]adventure73-pardal napsal:
Takže po rozesláni potvrzovacích mailů se par míst uvolnilo, tak kdo má ještě zájem se přidat do naši skupinky hrochů a užít si offroudek tak ještě je šance,[/quote
když jsem jel k tobě minulí pátek tak jsem to projel úplně v pohodě z Frýdavy po Jizerkách přes Souš k Harachovu , akorát jedinej úsek kterej se nedal projet myslím že to bylo v Chrastavě ale to se dá hravě objet mohl bych taky přijet jeden kluk od nás co měl rezervaci neví jak to s ním bude tak mě nabízel abych jel za něj tak uvidíme
ta citace měla bíti od Vevise je to tu nové jěště jsem se nezorientoval
Upravil fifa dne 21.09.2010 19:37
když ho miluješ není co řešit
adventure73-pardal napsal:
Takže po rozesláni potvrzovacích mailů se par míst uvolnilo, tak kdo má ještě zájem se přidat do naši skupinky hrochů a užít si offroudek tak ještě je šance,
Já bych moc rád jel ale nevím jestli dostanu volno... máme nějaký akce v tom termínu.rád bych ale přijel na večer nebo na vyjížďku.. pokecat... nevím jestli budu moct přespat proto nebudu nikomu zabíat místo... jsem v tomhle poněkud nepružný.
Jizvy dokazují, že se minulost stala....
Takže po rozesláni potvrzovacích mailů se par míst uvolnilo, tak kdo má ještě zájem se přidat do naši skupinky hrochů a užít si offroudek tak ještě je šance,
Já bych moc rád jel ale nevím jestli dostanu volno... máme nějaký akce v tom termínu.rád bych ale přijel na večer nebo na vyjížďku.. pokecat... nevím jestli budu moct přespat proto nebudu nikomu zabíat místo... jsem v tomhle poněkud nepružný.
Urcite prijed, jestli vis kam :-)
pošli mi mail pěkně prosím na Ladislav.Samek@email.cz
Jizvy dokazují, že se minulost stala....
Urcite prijed, jestli vis kam :-)
pošli mi mail pěkně prosím na Ladislav.Samek@email.cz
Ahoj, já bych se možná přijel taky podívat v rámci nějakého výletu ideálně také na vyjížďku. Mohl bys mi prosím taky poslat destinaci na filip.rehacek@gmail.com?
Radosek napsal(a):
O víkendu jsem se dozvěděl, že sobota 02.10.2010 je vyhrazena oslavě otcových osmdesátých narozenin. Moje matka zorganizovala rodinné setkání na právě tento den a termín je skálopevný. Nicméně sobota večer a neděle celý den je volno. Je možné přijet případně až v neděli ráno?
V nedeli dopoledne klidne doraž, vetšina lidí tam ještě bude. POkud je to jiste ze nepotrebujes spani, tak mi to potvrd a ja te vymazu ze seznamu a jedno misto se uvilni pro Ivo Bohuslava :-)
Prosím, mohu taky dostat souřadnice na místo konání...??..