bmweric napsal(a):
Do Renocaru bych nedal ani sekacku na travu. Nakecaj ti vsechno jen aby z tebe vyrazili prachy. To se priprav na peknou palku. A jeste ti vymeni uplne vsechno a spojka ti bude dal klouzat. To jsou jen lumpove a o motorkach vi prd a kdyz vi tak taky jak z tebe vymlatit kacky. To uz si to mel vzit do Vidne. z Brna to neni moc dal a jednani je uplne jiny a kupodivu ceny taky i kdyz platis Eckama. Nikdy sem ten stroj nekuchal a ani nestudoval ale koukam ze spojka je v lazni a tak je snad nemozne aby se spalila spatnym mazanim. Pokud si ji uvaril tak to uz je jina.
pro Pipo.
alternativy:
BMW Chemnitz (jezdi tam kdekdo odsud z fora) -- kontakt ma Bob
BMW Regensburg -- PIA Motors dtto. Tam jsem byl jednou i ja.. a VELMI spokojen. Ceny mi prisly jen jemne nad autecem/inveltem. nicmene je to 260km cca co si pamatuji.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Vjetrnik napsal(a):
to Hicks: Regensburg má ceny spíš POD Autecem ... a 260km to taky není...je to 100km
imho NEMA.
---
a od Prahy to je 260km.
100km je to ze Sumavy...
17 cm
Vcera mi volali z Renocar, ze dnes vse opravi v ramci zaruky, takze spokojenost velika! Bohuzel to jen ted odlozili na pristi tyden... uz jsem se chystal do Brna pro moto a na WSBK
A neexistuje nějaká náhrada v podobě keramické ??? Když se to tak sere?
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
swat napsal(a):
A neexistuje nějaká náhrada v podobě keramické ??? Když se to tak sere?
zatim o nicem nevim... v tuhle chvili mam na puvodni spojce tesne pod 65 tisic, hodne ve 2 a mesto a zatim drzi...
ale chodim okolo ni po spickach... s vidinou rychleho konce.
podle toho, co tu psali ostatni se to cca blizi intervalu typickeho odchodu motorkove spojky.
17 cm
to Hicks: když zařadíš za dvě a jezdíš na to celý den, tak se nediv.....kdyby jsi zařadil třeba za tři nebo nedej bože za 4 (ale to už by asi jelo na Tebe moc rychle), tak by třeba taky už nefungovala...
Vjetrnik napsal(a):
to Hicks: když zařadíš za dvě a jezdíš na to celý den, tak se nediv.....kdyby jsi zařadil třeba za tři nebo nedej bože za 4 (ale to už by asi jelo na Tebe moc rychle), tak by třeba taky už nefungovala...
ja nahodou brzdim hodne motorem, nastesti jsem tak hubenej, ze spojka dostava minimalne zabrat
17 cm
to Hicks: no že brzdíš JENOM motorem to vím...začneš kilometr před zatáčkou a ještě v zatáčce stále brzdíš, na výjezdu stále brzdíš a protože by se mohla brzo přiblížit zatáčka další, tak raději ani nepřidáš......pamatuji se dobře, ne?
Vjetrnik napsal(a):
to Hicks: no že brzdíš JENOM motorem to vím...začneš kilometr před zatáčkou a ještě v zatáčce stále brzdíš, na výjezdu stále brzdíš a protože by se mohla brzo přiblížit zatáčka další, tak raději ani nepřidáš......pamatuji se dobře, ne?
uaa...
17 cm
raptor napsal(a):
kua a to som koketoval s myslienkou vymenit moju 1150 adventure na za F800GS
Raptore simte.... naprosta vetsina z nas jezdi bez problemu, zatim jsou to jen 2 vysypane spojku.
17 cm
Podle toho co jsem čet na různejch forech, tak zatím modelová řada 2010 vychází co se týče poruchovosti nejlépe. Že už by to měli soudruzi z NDR nějak vychytaný? Taky myslím že 2 spojky není zas tak moc. Je to novej stroj a je třeba ty prvotní neduhy vychytat.....snad se jim to za ty 3 roky povedlo
Když měnit, tak za 990 Adventure nebo SuperTeneré...ale NE za vosmikilo...
990 adv? hehe aby to žralo i trávu kolem cesty a kde mohlo se to vysralo? Asi ne...
Super tenere je pěknej cesťák a sroznávat ho s vosmilimem? Kdybys řekl 12ADV to beru ale totok??? To si raději počkej na novýho triumpha adventure
vjetrnik - jo klidek, je to len koketna myslienka, KTM990 sa mi velmi paci ale ja nepotrebujem taku motorku, supertenere bude velmi dobre vozenie ale je to zase krpata motorka