Tých 5 ečiek, nie je za stan, to je vlezné na základe ktorého si môžeš požičať moto a je v tom aj tombola. Aspoň to tak bolo pred dvoma rokmi. Už sa teším.
práve som sa vrátil z Álp a na Stelviu som sa stretol s tipkom z Dubaia ktorý je na cestách už 9 týždňov cca 11.000 km a má namierené do Garmischu na zraz.
mysynko1 napsal(a):
práve som sa vrátil z Álp a na Stelviu som sa stretol s tipkom z Dubaia ktorý je na cestách už 9 týždňov cca 11.000 km a má namierené do Garmischu na zraz.
hm ze stelvia go garmiše no nevím zdato dá na velbludovi za týden
z BMW GS vedou 2 cesty bud to to zabalit a nebo KTM , tak sem to NEZABALIL !!!
Sraz byl super. Odjížděli jsme z domova v sobotu 9 (dřív to neklaplo). Na místě jsme byli ve 14.OO s přestávkami na občerstvení. Pivo bylo super silný, ale při náznaku opilosti nám dávali pivní limo, takže jsme dopoledne v pohodě vstali a vyrazili domů zkratkou přes italský Alpy . Za víkend jsem najel i s batůžkem 12OO km. ( 17.oo Itálie, 22.15 Volduchy ). NO GS 115O ADV fakt umí.
Vodník a Vodnice
Jóóó,šecko supér.Akorát se musím omluvit Ivovi že sem ho nepoznal,doufám ale že ta štamprla to spravila
Ešče jednna perlička-fčíl čumím jak mám zhoblovaný boki zadní pleomatiki a hele,panáček má od května propadlů technicků chitit mě soudruzi v nsr tak jedem dom autobusem
Kupredu spatki ni krok...