basto napsal(a):
mě tu teda nechybý nemám rád takový nafrněný lidi( neznám ho osobně ale dělal na mě takovej dojem)
Pošli mi na mail tvoji fotografii.Děkuju
Neboj se
coze?
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Tento nick je založen osmi členy fora
Pět z nás tu bylo dřív než řešena osoba tři posleze
Zajíma nas par veci
-spravedlnost???Rok a pul zpět si dobře vybavujem Brnak Jim chtěl rezignovat smazat svuj nick,několikrát sám kontaktoval adm. řekl si o to sam???řekl!!!Proč nebyl smazán odpojen jako náš dvorní bavič cestovatel a opravdový kádr Emilio?
Nezavání něco podlostí a tzv říkajíc zasednutím si na někoho?
Velka prace s webem?Proč tedy nepředat žezlo do rukou co budou spravedlivě vladnout,nevybijet emoce,denní problem na jedinci,bude je to bavit a nefnukat???100%ně by se tu někdo našel!
kroutíme nad tím hlavou !
Ten člověk tu chybí,je s tímto webem spojen at si říkate co chcete!
Dávame osm hlasu pro jeho návrat !
Soudce Hardcastle napsal(a):
Velka prace s webem?Proč tedy nepředat žezlo do rukou co budou spravedlivě vladnout,nevybijet emoce,denní problem na jedinci,bude je to bavit a nefnukat???100%ně by se tu někdo našel!
Večer budu malýmu Šimonovi vyprávět pohádku O osmi spravedlivých mužích, co se rozhodli převzít vládu nad světem, jelikož oni jediní dobře věděli, co je pro lidi nejlepší. Vládli tvrdě, ale spravedlivě, ...
Myslím ale, že tomu nebude rozmět, stejně jako já nerozumím vašemu příspěvku. Leda že bych naletěl na apríl.
Zajíma nas par veci
-spravedlnost???Rok a pul zpět si dobře vybavujem Brnak Jim chtěl rezignovat smazat svuj nick,několikrát sám kontaktoval adm. řekl si o to sam???řekl!!!Proč nebyl smazán odpojen jako náš dvorní bavič cestovatel a opravdový kádr Emilio?
Super nápad....tak doufám že už kandidujete v nějaké pol. straně.......co třeba "strana přátel Emilia" Emilionvci???? To by šlo ne??
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Zajíma nas par veci
Nefňukám, jen konstatuji stav. Web má pravidla, která jsem stanovil já, pokud se to někomu nelíbí, nemusí zde ani chodit. A možností je až až, každý se může svobodně rozhodnout. A ber jako dobrou vůli, že zrovna na toto reaguji člověku, který se registroval právě dnes a právě takto přidal svůj příspěvek. A proč asi?
přesně sem čekal nejakou takovouhle reakci právě proto sem psal to do té závorky ale není tajností že mi zde takový typ člověka nesedí a nezapomen se zeptat jaký typ člověka by mi tu seděl
basto napsal(a):
mě tu teda nechybý nemám rád takový nafrněný lidi( neznám ho osobně ale dělal na mě takovej dojem)
Pošli mi na mail tvoji fotografii.Děkuju
Neboj se
promin ale fotografie neposílám bůůh vý co by jsi mohl nad nimi v noci dělatdo takovýdleh nabýdek fakt nejdu jsem na ženský, a ty jsis asi sletl foooorum skus nějaké jiné internetové stránky zlatíčko PA
Já sem pro,aby se tu Emílio ukázal.Je to jen a jen moje přání. Nezasahuje to do práce admina ani nikoho jinýho.Je to jen moje soukromá prosba.Ale bůh ví,jak je to s tím jeho časem nečasem,ženou neženou a chutí nechutí...
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
JA TU VIDIM JAKO PROBLEM, ZE EMILIO ODMITA VEREJNE POZADAT O NAVRACENI CLENSTVI A CHCE ABY ZA NIM NIKDO PRILEZL.
to mne irituje, to mne nasira.. i kdyz mam Emila rad.
Co si spiskal, at si napravi.
Myslim, ze verejnou zadost o navraceni clenstvi (idealne s omluvou za predchozi b*rdel) Milos snad prijme.
17 cm
Zajíma nas par veci
radsi ho svymi 8 hlasy presvecte:
- at pozada o navraceni nicku
- at se omluvi
- at alespon zredukuje mnozstvi b*rdelu na urcitou hranici. Je to take provozovatel webu, ktery je (dle meho vykladu) TRESTNE odpovedny za obsah webu nebo minimalne za to, ze ZJEDNA PORADEK.
Takze v tomhle ... ac jsem snad Milose v zivote nevidel.. stojim za nim.
17 cm
Medik napsal(a):
Staví panáček své hnízdo, stejně jako já. Jede nyní na Garmiš a já nestíhám. Jo a pěkně se nám to na východ od Prahy zahušťuje - Bigr, Já, Emilio, Bob............nejdál od Práglu z téhle tlupy je Bigr Já to mám k Emilovi na cigáro v autě. Asi v létě pogrilujeme. Mám takovou malou pípu a věčně prázdný soudek a nejen prací živ je člověk Počítám, že mu výhledově pojedu zkontrolovat stavbu
Pane Medík,máte pravdu minulej týden byl u mě Emil i se svou manažerkou svého volného času na kafíčku musí poslouchat a řeší stejné problémy jako já nebo ten kdo barák stavěl nebo přestavova tak ví,že l obklady rako,jakou vanu,dlažbu,eurookna + 1000 dalších ****vin,které mě vůbec nebaví,ale jednou se holt musí udělat takže Emil se svou paní managerkou buduje hnízdečko lásky vedle ve vedlejší vesnici.Bigr je ode mě 30min,ty taky kousek tak to můžem dělat párty kdy se nám zachce
přesně sem čekal nejakou takovouhle reakci právě proto sem psal to do té závorky ale není tajností že mi zde takový typ člověka nesedí a nezapomen se zeptat jaký typ člověka by mi tu seděl
Vůbec jsem se nechtěl zastávat,naopak, jde o jakousi "objektivnost". Prostě, neznám, neřeším. Emilia znám osobně a myslím, že kdyby tak chtěl(jak to chtějí někteří), tak si to vyřeší.Dobře to napsal Bob :manažerka volného času, a to už je na každém soudruhovi.
Viděl jsem ho jednou nijak zvlášť ho neznám na webu jsem měl s ním problém
JE FAKT-žeCHYBÍ-už jen pro tu p..del
smazak73 přiložený následující obrázek:
Medik napsal(a):
Staví panáček své hnízdo, stejně jako já. Jede nyní na Garmiš a já nestíhám. Jo a pěkně se nám to na východ od Prahy zahušťuje - Bigr, Já, Emilio, Bob............nejdál od Práglu z téhle tlupy je Bigr Já to mám k Emilovi na cigáro v autě. Asi v létě pogrilujeme. Mám takovou malou pípu a věčně prázdný soudek a nejen prací živ je člověk Počítám, že mu výhledově pojedu zkontrolovat stavbu
Až tam pojedeš,dej vědět. Taky bych něco sežral...
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
Teda panove, co tady z Emilia delate? Je to Karel Gott nebo Budha nebo kdo? Prinasel sem zajimave informace, dobre rady nebo neco jinak cenneho? Rekl bych, ze to tu vsechno cte a velice dobre se bavi, jak ho tu vsichni resi a jak ho nekteri moc chteji zpatky a jini zase ne.
Muj nazor: Forum s Emilem: obcas legrace, vetsinou jen zas.ana vlakna a rozsypane diskuse, odchod lidi, co maji co rict, do ustrani; forum bez Emila: vecnejsi, prehlednejsi, klidnjsi.
Kdyz uz to tu nezasi.a Emil, zasi.ame si to tu sami placanim o Emilovi.
Moji podporu ma Milos. Proti Emilovi nic nemam.
A jezdete opatrne.
Připojím i něco z mého náhledu na propíranou osobu. Emília jsme poznali jako divočáka, živel nezřídka řízený více emocemi než rozvahou. Mám v živé paměti několik případů dost nechutných urážek účastníků zdejšího fóra ve vyhrocených debatách, z mého hlediska zcela zbytečných... O to více až nepochopitelně kontrastní byla a jsou všecna osobní setkání na srazech i restauračních zasedáních apod, která vždy proběhla v naprosté pohodě, bujarém veselí, přátelském klimatu.
Teď, v čase mojí hospitalizace, tráví se mnou Emil spoustu času na telefonu - zavolá a hodina, sem hodina tam, máme si pořád co povídat a prima to utíká.Často si říkám, že jestli chudák musí ten prokecaný čas napracovat, mívá zřejmě červený pilník až do půlnoci..
Prokousal jsem se až k tomu, co tím chci vlastně povědět - ano, Emilio je sice hodně kontroverzní osobnost, ale věřím, že se nemýlím v názoru, že to není zlý člověk. Nemluvili jsme o tom, ale bude-li se chtít mezi nás vrátit, pro mne to bude vítané zpestření. Pro mne mají zkrátka originály své kouzlo