Je zajímavý, že jejich svody nemají homologaci. Takže obecně když vyjedu do něměc s Y svodem můžou mne policajti vykostit???
Konečně jsem našel to co jsem hledal ...GS
Kubicek napsal:
Je zajímavý, že jejich svody nemají homologaci. Takže obecně když vyjedu do něměc s Y svodem můžou mne policajti vykostit???
Nic,co nemá katalizátor nemá nikdy homologaci a vykostit tě můžou,ale kvůli nehomo. svodům,tě nikdo stavět nebude a když už tě zastaví a budou tě chtít pořádně probrat,tak se max.podívají na homologaci koncovky...pochybuju,že by někdo řešil svody
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Musím říct, že jste mě nasadili brouka do hlavy... ZACHa už tam mám s origo katem a i tak jsem byl překvapen samozřejmě příjemným zvukem, ale hlavně zlepšením zátahu, hlavně v nižších otáčkách, kde by chtěl s origo výfukem podřadit se se ZACHem sebere a táhne a táááhne... Potom by mě zajímalo co to bude dělat s Ysvodama a K&N filtrem
Zajímala by mě ale jiná věc - někde se mluvilo o potřebné změně v nastavení motoru s případě instalace této svaté trojce (filtr, Ysvody, laďák), dělali jste někdo něco takového? Popřípadě je to potřeba?
Před chvílí mě napadla myšlenka, za kterou mě možná ukamenujete, i přes to ji ale vyřknu - nějakými myšlenkovými pochody jsem došel k nápadu - co by se stalo, kdybych rozpáral origo katalyzátor, vykuchal z něj vše "nepotřebné" a opět ho zavařil? Nevznikl by mi skoro Yový svod? Jsem možná trochu mimo tak mě opravte...
MiDo napsal:
Musím říct, že jste mě nasadili brouka do hlavy... ZACHa už tam mám s origo katem a i tak jsem byl překvapen samozřejmě příjemným zvukem, ale hlavně zlepšením zátahu, hlavně v nižších otáčkách, kde by chtěl s origo výfukem podřadit se se ZACHem sebere a táhne a táááhne... Potom by mě zajímalo co to bude dělat s Ysvodama a K&N filtrem
Zajímala by mě ale jiná věc - někde se mluvilo o potřebné změně v nastavení motoru s případě instalace této svaté trojce (filtr, Ysvody, laďák), dělali jste někdo něco takového? Popřípadě je to potřeba?
Před chvílí mě napadla myšlenka, za kterou mě možná ukamenujete, i přes to ji ale vyřknu - nějakými myšlenkovými pochody jsem došel k nápadu - co by se stalo, kdybych rozpáral origo katalyzátor, vykuchal z něj vše "nepotřebné" a opět ho zavařil? Nevznikl by mi skoro Yový svod? Jsem možná trochu mimo tak mě opravte...
http://www.fiatco...-fakta-1-/ staci si to precist a budes mit jasneji
Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
„Joo, svět je plnej podivnej krás a jeden život na to nestačí.“
Kubicek: Díky, předpokládám, že se podle toho řídíte, vy co máte provedeny nějaké úpravy... Jiné zásahy tedy nejsou třeba? Nějaké jiné nastavení klapek apod...
zmijon: zajímavej článek, ale musím říct, že po jeho přečtení moc jasno nemám. Můj názor je, že pokud ten kat vyoperuju ven, vznikne mě něco podobného Ysvodům, nebude ti sice natolik plynulé a přesné, i tak by se to ale mohlo víc přibližovat Y než verzi s katem...
MiDo napsal:
Kubicek: Díky, předpokládám, že se podle toho řídíte, vy co máte provedeny nějaké úpravy... Jiné zásahy tedy nejsou třeba? Nějaké jiné nastavení klapek apod...
zmijon: zajímavej článek, ale musím říct, že po jeho přečtení moc jasno nemám. Můj názor je, že pokud ten kat vyoperuju ven, vznikne mě něco podobného Ysvodům, nebude ti sice natolik plynulé a přesné, i tak by se to ale mohlo víc přibližovat Y než verzi s katem...
Podle me, pokud vykuchas jen kat, tak to nikdy nebude mit takovy efekt. Sice zpruchodnis vice spodek, ale ty plyny se tam budou tocic, nebo lamat a nikdy to nebude ono.Muze se to mozna chovat i hure.Vime dobre, ze neni Y svod jako Y svod. Levne mrchy muzou udelat peknej propad natoz takovy kuchani.Stejne i s koncovkou.Ja jezdimKN + REMUS Y + REMUS koncovka a rozdil je tam znacny.Koncovka jako takova mi prisla jako mensi zmena nez prave Y svod
Upravil milanosor dne 15.03.2012 10:47
I pád na hubu je pohyb kupředu
Můžu prosit o vysvětlení k obrázky výš?! Co jak přesně "zapojit" když budu dávat z origo stavu Y-svod + k&N filtr????
Svod a KN namontován a zvuk je parádní. O zlepšení kroutáku v nižších otáčkách nemluvě... Na váze je to také znát. Oproti origo katalizátoru úspora 4,5 kg. Schválně jsem to vážil :-)
Y-svod je "okopírovanej" ZACH od prodejce M. Šteiera
http://www.motorkari.cz/uzivatel/?uid=70501
Tento prispevek zacinal raodstnym oznamenim, ze vyfuky Zach se konecne daj objednat v CR. Tak hura. Zkousel jste to nekdo? Mam Zacha na 1150. Ztratil jsem db killer a volal chlapikovi do bikeparts, zda by ho mohli objednat. Rek mi, at poslu mail. Toz jsem poslal mail. Je to cca 3 tydny, nikdo neodpovedel, db killer nemam. Tento zpusob podnikani zda se mi ponekud stupidnim. Jo je to posranych devet set, tak co by to nekdo resil. Takze objednam v Nemecku, odkud vetsina veci prijde za par dni a s ceskym dovozcem nechci nic mit. On se mnou evidentne taky ne. Jen mi neni jasny, proc se do toho nekdo pousti, kdyz to ma uplne v pi.ci.
frantisek napsal:
Tento prispevek zacinal raodstnym oznamenim, ze vyfuky Zach se konecne daj objednat v CR. Tak hura. Zkousel jste to nekdo? Mam Zacha na 1150. Ztratil jsem db killer a volal chlapikovi do bikeparts, zda by ho mohli objednat. Rek mi, at poslu mail. Toz jsem poslal mail. Je to cca 3 tydny, nikdo neodpovedel, db killer nemam. Tento zpusob podnikani zda se mi ponekud stupidnim. Jo je to posranych devet set, tak co by to nekdo resil. Takze objednam v Nemecku, odkud vetsina veci prijde za par dni a s ceskym dovozcem nechci nic mit. On se mnou evidentne taky ne. Jen mi neni jasny, proc se do toho nekdo pousti, kdyz to ma uplne v pi.ci.
Ved si ho vyrob doma,ziadna veda,uplne jednoduche.
Já s někým z té firmy mluvil telefonicky minulý týden, ptal jsem se taky na db killer. Prý není problém objednat cokoliv, jen ceny na netu asi nejsou aktuální. Mezitím jsem sehnal fotky a rozměry origo db killeru a určitě ho nějak vyrobím (řešil jsem vloni to samé s koncovkou Remus). Originál stojí u výrobce cca 40EUR bez poštovného.
Fotky a rozměry můžu poslat, je to od kolegy tady z fóra.
Ten obchod Funguje...
jen to není jejich hlavní činnost asi?!?!?
Jestli od nich neco chcete najdete si na jejich stránkách tel číslo.. dovoláte se moc fajn pánovi a domluvíte se s nim.. on vám to objedná zařídí a předá. Jmenuje se Michael Berný
A jinak jak tu někdo psal.. ten Zach má opravdu krásný zvuk! Jak jsou zde ty videa z YouTube vůbec tak nezní.. zní mnohem lépe... a vypadá naprosto úžasně!!. to dilenské zpracování je nádherné
Upravil sebatt dne 12.06.2017 18:37
Koncovka je stejná, ale někde tu na foru jsem četl, že se to liší db killerem.
Pro zachování přípustné úrovně db propustnější killer pro kat (tlumí killer + kat) a méně propustný pro Y svod (tlumí jen killer).
Jirik napsal:
Koncovka je stejná, ale někde tu na foru jsem četl, že se to liší db killerem.
Pro zachování přípustné úrovně db propustnější killer pro kat (tlumí killer + kat) a méně propustný pro Y svod (tlumí jen killer).