Nevěřím že by to bylo materiály. Speciálně Outlast funguje perfektně (mám ho v několika oblečeních a spodním prádle) a nedám na to dopustit. Dá se to ale zlikvidovat jedním špatným praním. Pokud vím, tak Halvarssons/Jofama/Lindstrands nemá certifikaci pro Gore-Tex a používají nějaké svoje membrány nazvané Dryway and Dryway+, v principu by to mělo být stejné jako u všech kvalitních membrán - stačí to propotit a nevyprat a žádná membrána na světě tohle nevydrží dlouho. Lidi si myslí, že praním snižují životnost ale je to naopak. Pot v membráně je potřeba dostat pryč ale musí se to prát správně - každý výrobce má určité doporučení ale obvykle se nesmí používat aviváž, nemá se používat sušička atd...
Zrovna u tohodle výrobce bych předpokládal, že to nebude problém výroby ani materiálu. Něco jiného jsou "značky" s výrobou obvykle v Asii, které říkají že používají "membránu" ale v látce je zašitý dírkovaný mikroten nebo igelit. A že jich není málo. Měl jsem takové rukavice docela známého německého prodejce, které po dvou letech a několika deštích uvnitř doslova "zpuchřely" a když jsem to rozstříhal, tak uvnitř byl naprosto ztrvrdlý "igelit". Podle výrobce to měla být membrána Reisa ale nikdo mě nepřesvědčí o tom, že to byl igelit a podle toho se taky chovaly. Ta "membrána" byla jakoby zašedlá a tvrdá a podélně se lámala na proužky...
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Ja myslim ze s tech membran je na tom nejlip Gore-Tex,mam s nim dobre zkusenosti i po cca 8 letech,samozrejme kdyz se bunda hodne pouziva a krci tak take po case propusti ,ale ja to resil tak ze jsem prezehlil bundu zehlickou tim padem se laminat zase sceli a funguje dal,samo ze na slabem stupni tak aby se membrana neposkodila.Jinak Gore-tex se pouziva i v lekarstvi,videl jsem z toho vyrobenou nejakou cevu kterou potom chlapkovi voperovali do tela
BMW GS 1200 adventure
tak mi dneska klesla brada - moje 3 roky staré oblečení halvarsons poničené rumunskem, albámií atd. mi v prodejně na kladně VYMĚNILI za
úplně nové, protože - jak řekla paní vedoucí - jestli do toho teče, tak to se nesmí stát...poslali to výrobci a ten mi reklamaci uznal. takže po cca dvou měsících, mi zavolali, ať si přijedu pro novou bundu, kalhoty a boty. jsem z toho úplně vyřízenej. Takhle si stát za kvalitou oblečení, to jsem nezažil a ani neslyšel o nikom, kdo by zažil.
ta vago,tak to čumim ! Takhle se hýčkají zákazníci !
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
to ani není možný,to musí být skrytá reklama,to jako bys reklamoval ochozené boty
ale jestli to tak funguje,klobouk dolů a dávám jim jedničku z chování
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
Nevím jak v které prodejně hýčkají zákazníka, ale já když jsem reklamoval STR kalhoty-což je v podstatě stejná fabrika jako Halvarssons tak nic moc. Reklamaci přijali a vyřídili celkem rychle ale vsadím se že ve Švédsku ve fabrice to určitě na opravě nebylo. Nejspíš to nějaká švadlenka spíchla tady v Čechách. Hustota švu a druh použité nitě tomu fakt neodpovídá...
Důležitý je že to teda drží...
Teď asi budu reklamovat bundu-zip na hovno a gumy na rukávech jdou taky do kytek
Jedu? Tedy žiju!