Juan napsal(a):
...Ale nikdy bych si nedovolil nazývat někoho buranem.
a to ja zas jo
..navic, ty nejses z Prahy, ze ne...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
fifa napsal(a):
když už jsi tak zaujatej proti venkovským, tak ty to mají s přírodou vyřízený to mě věř, takový to že někdo odhodí v tašce koťata tak to člověk ze vsi nebyl, ten to buď nechá bejt ona si příroda s koťatama poradí vetšinou sama nebo to po porodu utopí a co se týče kastrovaný kočky tak to můžeš mít akorát ve svým bytě na gauči protože na dvoře je taková kočka úplně k ničemu
ja nejsem proti venkovskym ani trochu, ale jsem jednoznacne proti buranum co topi kotata.
Važ svá slova. Já osobně bych kotěti nedokázal vzít život. Ale na vesnici to dělá většina lidí a bohužel i můj děda s bábou, kterých si vážím. Pokud bys chtěl tvrdit , že jsou burani, nenachal bych to jen tak a zachoval se jako velký buran k tobě.
radsi si nastuduj Trestni zakon a pouc svou zviratatyrajici rodinu, pripadne je napraskej.
Ja bych to dost mozna udelal.
Pokud dokážeš jak říkáš napráskat vlastní rodinu, tak nemám už co velice dodat. Jen jsem rád, že se neznáme a doufám nepoznáme osobně.
Juane promin, ale to jsou fakt myslenkove pochody ve stylu chanov.
Ja reknu: nemam rad burany co topi kotata. Ve skutecnosti se jedna o tresny cin, ktery je CIM DAL VICE PENALIZOVANY, takze to oznaceni "buran" je jeste docela mirne myslim. To ze nekdo topi kotata je odsouzenihodne Z MNOHA UHLU.
Nacez ty, misto abys to topeni kotat tvoji rodinou TUTLAL, tak to tady verejne napises a ponekud podivne vztahnes muj prispevek na svuj.
Kdybys napsal rovnou, ze tvoje rodina topi kotata, tak mozna mozna mozna to s tema buranama nenapisu, ac si to budu samozrejme myslet. Jenomze ty ses ozval podemnou.
Toz tak.
takze jeste jednou:
a) priorita A -- netopit kotata protoze X duvodu vcetne soucasne legislativy
priorita B -- pokud nekdo topi kotata, musi pocitat s jistym odsouzenim, takze vycitat neco mne je imho trochu obracena kauzalita. Neco ve stylu... to auto jsem ukradl, ale jestli reknes, ze jsem zlodej, tak te zabiju...
17 cm
Všichni na vesnici jsme hyeny, topíme koťata a tak. Ve městě jsou lidé lepší, chytřejší a osvícenější... Jen ty kojence do popelnice odhozené jednou měsíčně, to Vám na cti maličko, ale opravdu maličko tratí.
Kotě bych neutopil, prase zabíjím "bouchačkou či malorážkou" a necítím se tak nějak špatně. Ovšem kdybych mohl zabíjet jako profesionální řezník, tím proudem omráčit a pak podříznout, to by bylo něco.
No nic,jdu zavřít stodolu, vytáhl jsem z ní satelit, abych se mohl připojit k tomu internetu. Snad nebude pršet, abych si mohl přečíst novinky.cz a dozvěděl se něco echt pravdivého, jak se říká u nás in Sudetentschechei...
Tomas1200GS napsal(a):
No nic,jdu zavřít stodolu, vytáhl jsem z ní satelit, abych se mohl připojit k tomu internetu. Snad nebude pršet, abych si mohl přečíst novinky.cz a dozvěděl se něco echt pravdivého, jak se říká u nás in Sudetentschechei...
A co nějaké prášky, nechtělo by to?
odkdy jsou Louny sudety?
hranice prochazela nekde mezi louny a zatcem, pokud vim.
17 cm
Normálně tyhle usmiřovací kecy nesnáším, ale tohle vážně nemá smysl. Dohadovat se, kdo je lepší, ti z vesnice, nebo z města, z Prahy, nebo z Brna, Češi, nebo Slováci, bílý, nebo černý.... Je to blbost. Lidi jsou lidi a mají svoje mouchy všude a rozhodně se nedá kategorizovat, že něco takovýho by ten e ten nikdy neudělal. Vždycky se dá říct jen, tohle bych neudělal já a odsuzuju to. A co se týče výraziva, "buran" je podle mně spíš diagnóza (i když z pohledu venkovana uznávám trochu drsná), než vyloženě urážka a často se to tady hemží daleko silnějšími výrazy a nikdo to na sebe nevztahuje...
Pojďte se na to vybodnout a mějte se rádi Maiali nel Fango!
Tomas1200GS napsal(a):
odkdy jsou Louny sudety?
A na té hranici mám trvalé bydliště (Hrivitz). A bydlím v Postelbergu, rozuměj Postoloprtech.
Tomas1200GS napsal(a):
odkdy jsou Louny sudety?
A na té hranici mám trvalé bydliště (Hrivitz). A bydlím v Postelbergu, rozuměj Postoloprtech.
my mame jeden kmenovy dum v Lounech, druhy v Zatci....
a kdyz uz jsme teda u toho venkova... tak uz od ledna sidlim v exilu v Sedlcanech
ale psst.
Upravil hicks dne 08.07.2010 11:20
17 cm
morabo napsal(a):
Normálně tyhle usmiřovací kecy nesnáším, ale tohle vážně nemá smysl. Dohadovat se, kdo je lepší, ti z vesnice, nebo z města, z Prahy, nebo z Brna, Češi, nebo Slováci, bílý, nebo černý.... Je to blbost. Lidi jsou lidi a mají svoje mouchy všude a rozhodně se nedá kategorizovat, že něco takovýho by ten e ten nikdy neudělal. Vždycky se dá říct jen, tohle bych neudělal já a odsuzuju to. A co se týče výraziva, "buran" je podle mně spíš diagnóza (i když z pohledu venkovana uznávám trochu drsná), než vyloženě urážka a často se to tady hemží daleko silnějšími výrazy a nikdo to na sebe nevztahuje...
Pojďte se na to vybodnout a mějte se rádi
Burani jsou v klidu i z prahy... znam jich hned nekolik.
17 cm
Jak toto vlakno souvisí s motorkama?
Kde jsou ty rejpalove co hned upozornovali,když se nepsalo o moto?
To je ostuda!
Horší než před rokem,totok tu nikdy nebylo!
Raději se budem dívat na ženský,které k moto patří než na morčata
Milošku,jak to mužeš dopustit,to se má řešit na zelené lince a ne tady!
A to je 30výročí GS
Prý kamarádi na webu,zvedá se nám kotel
Soudce Hardcastle napsal(a):
Jak toto vlakno souvisí s motorkama?
Kde jsou ty rejpalove co hned upozornovali,když se nepsalo o moto?
To je ostuda!
Horší než před rokem,totok tu nikdy nebylo!
Raději se budem dívat na ženský,které k moto patří než na morčata
Milošku,jak to mužeš dopustit,to se má řešit na zelené lince a ne tady!
A to je 30výročí GS
Prý kamarádi na webu,zvedá se nám kotel
[quote]Tomas1200GS napsal(a):
Všichni na vesnici jsme hyeny, topíme koťata a tak. Ve městě jsou lidé lepší, chytřejší a osvícenější... Jen ty kojence do popelnice odhozené jednou měsíčně, to Vám na cti maličko, ale opravdu maličko tratí.
Kotě bych neutopil, prase zabíjím "bouchačkou či malorážkou" a necítím se tak nějak špatně. Ovšem kdybych mohl zabíjet jako profesionální řezník, tím proudem omráčit a pak podříznout, to by bylo něco.
tak to jsem dneska hodně přehnal že jsem zabil 8 králíků a to jenom klackem za uši jindy prase taky bouchačkou zlího psa lopatou tak to mne asi zavřou
a co se týká těch jatek tak tam vůbec netrpí a nemají žádnej stres
Já tam párkrát byl a můžu říct že to jsou opravdu jatka a né zabíjačka na dvoře to je proti tomu slabej odvar hiksi to tě na jednu asi pozvu
Upravil fifa dne 08.07.2010 21:23
když ho miluješ není co řešit
...chlapi nebabrejte se tady v tem, nemá to smysl....známý dělá na jatkách a když jim spadl bejk z rampy a zlomil si nohu, viděl co se s ním děje dál, tak říkal, že by klekl na kolena a plakal u něj (kdo zná pohled z očí do očí, velkého bejka tak ví)... kašlete na to.... to zabíjení koťat, já už je vraždil od mala...protože když máš 3 kočky ( ta bývá doma a neběhá vyšoustávat po sousedních kocourech a chytá myši) tak ty když se ti rozsypou, tak je toho jak když na.... nedokážu si představit když řekneš bábě dej mi 500 Kč na injekce... a možná i víc....to tak prostě je, na dědině doktor maximálně očkuje králiky a prasata....
bude to GS 1XXX velebnosti...jen nevím kdy......
Myslím, že jsme se dostali trošku jinam, než bylo míněno... Tady šlo o to, že někdo prostě měl žaludek na to, aby tam nechal pomalu vydechnout 4 koťata... Ležela tam v bahně a ječela, jak kdyby je na vidle brali... Jedno z nich už se ani nehýbalo a jen leželo a sem tam vypustilo hlásku... O tomhle se bavte, topení nechte někde bokem... Pokud to usmrtíš celkem rychle (třepnout králíka, odlovit zvěř, porazit dobytek), nevidím v tom problém, ale tohle bylo regulerní týrání...
Myslel jsem si, že jim je cca týden, ale když je paní viděla, tak normálně zůstala stát s údivem, že tohle ještě nezažila... Těm koťatům nebylo více, jak 48 hodin... Jedno z nich mělo ještě dlouhý zbytek pupeční šňůry...
Jinak osud těchto 4 nalezenců je teď na kočce, která je, pevně věřím, přijme... Je to zrovna jen jediná kojící kočka v té organizaci... Občanské sdružení má k dispozici dvoupatrový barák, na kterém jsou zamřížovaná okna a v celém baráku lebedí jen kočky... Venku letní výběh a v přízení ordinace... Je to tam kočičí ráj... Ačkoliv každé kočce by bylo raději v nějaké té domácnosti...
mencas napsal(a):
.... to zabíjení koťat, já už je vraždil od mala...protože když máš 3 kočky ( ta bývá doma a neběhá vyšoustávat po sousedních kocourech a chytá myši) tak ty když se ti rozsypou, tak je toho jak když na.... nedokážu si představit když řekneš bábě dej mi 500 Kč na injekce... a možná i víc....to tak prostě je, na dědině doktor maximálně očkuje králiky a prasata....
ja bych to nazval... lowest of the low...
---
a jinak.. nelzi o veterinarich a vesnicich, i na vesnici je dost civilizovanych lidi. Treba to jednou dorazi i k vam.
Ale TY mencas, TY uz nepis zadne vtipy u prazacich.
Upravil hicks dne 08.07.2010 22:31
17 cm
fifa napsal(a):
a co se týká těch jatek tak tam vůbec netrpí a nemají žádnej stres
Já tam párkrát byl a můžu říct že to jsou opravdu jatka a né zabíjačka na dvoře to je proti tomu slabej odvar hiksi to tě na jednu asi pozvu
a ve volnem case prednasis filozofii na UK, ze
17 cm
Procitam to dukladne a porad jsem z toho nepochopil jestli jsou lepsi ty dvouventily nebo ctyrventily.
Ja jednou prejel na kole malyho ptaka.Chudak nestihl uletet.Jeste ted mi je to lito.Nejhorsi bylo,ze porad jeste trochu zil a jo ho musel prastit kamenem,aby se netrapil!Fakt brutus!hroznej zazitek!
Ted me napadlo,ze jsem ho mohl odvezt na injekci.Tenkrat me bylo asi 14,a bohuzel me to nenapadlo.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!