No to pocasko je fakt burzovni pred chfilo tady esce snizilo.Dej si klobasku i za mne.Ja si sebo beru do chlebniku taky.A zitra uz budu mit doma cerstvi z udirny co kluci neska udijoo.Mlask,slint.
Tak promitani filmu bylo vic jak super.Klukum se video z Mng.velice povedlo.A nasledna After party u Martina Pouby na statku byla uplne genialni.Rockova kapela,vyborny zradlo(roznenej krocan,uzena kyta)12-ka Plzen,vodka atd.Skvela parta magoru co jezdi na motorkach tam kam normalni lidi v zivote ani nezabloudi.Byl tam kluk se zlutym 1150 na spuntech,ale neznal jsem ho ani od videni.Fakt super akce.
Hele narušiteli napiš nějaký referát a přihod i fotečky.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
Taky se chytám na Bajkal... Mám to v plánu jakmile to dovolí finanční situace. A bude vhodná doba k odjzedu (rodina). Takže uvidíme. Rusko je opravdu nádherná země plná překvapení a proto nás všechny láká a a je jasné, že musí být v člověku kus dobrodruha, aby cesteoval po zemích jiných než západních a potom se do toho zamiluje.... Začíná to asi jako u všech návštěvou Rumunska - jednou, dvakrát, pětkrát atd... a pořád je tam co objevovat a pak si řeknete tak bych se tedy mohl podíval i jinam... Tak jsou jasné pobaltské země a když už míříte na balt podruhé tak k tomu přidáte Ukrajinu, Bělorusko... Takže příště snad Bajkal... No a co třeba takové Maroko - protipól - jiná kultura... Jo pořád to ve mě hlodá...
SPEEDY přiložený následující obrázek:
Ten kluk na žlutým GS na špuntech jsem byl já... Musel jsem akorát odpoledne do rachoty, takže jsem to zabalil kolem 14:30. Jinak souhlasím promítání i přednášky byly fakt super. Ovšem největší drak tam byl ten pán na jízdním kole Favorit, který po Rusku najel přes 20.000km.
Tom GS
Je tak vidis ja jsem byl ten s mikinou Red Bull jestli si vzpomenes.Tak ten kolik byl krutej,stan kterej si sam usil bez podlazky a to kolo?Neco k tomu potom napisu az to vymyslim.
Behem akce na ktere se predstavili ruzni cestovatele a blazni ze vsech koutu republiky jsme si naramne pokecali a muzu rict,ze spise poslouchali s otevrenou hubou pan Peska ktery se chysta jeste s p. Poncou na prazvlastni cestu odjetou ve vojenskem specialu r.v.1954 Dodge 4x4,3800ccm.Oba panove jsou podobneho roku vyroby.S timto vozidlem se chystaji prejet cele Rusko vcetne Cukotky ke ktere je potreba asi 30 povoleni kvuli ruznym vojenskym prostorum ve kterych se jeste civilni lidska duse nikdy nepohybovala.Dale pokracovat pres Beringovu uzinu do Emeriky.Ano s timto autem pres uzinu.Mistr Pesek si nechal vyrobit specialni plovaky v Gumotexu ktere hodla pripevnit k autu a s vyvedenym lodnim sroubem z diferencialu opravdu hodlaji preplout toto misto.Opravdu silenci.Dale jsme zhledli promitani Expedice na motocyklech do Magadanu kde se M.Pouba,L.Gyna,Jula Mikula,M.Ponca a dalsi drali pres natsrahy Kolymske cesty kosti az na jeden z nejvychodnejsich dostupnych bodu Ruska Magadan.Taky uchvatny.Pote jeste ruzne rozhovory s lidmy kteri projeli skoro cele Rusko na kole ESKA r.v.tak 85 a s vlasnorucne usitym stanem,nebo plavci kteri preplavali Bajkal.Take probehlo promitnuti filmu cetsy na Bajkal ve Skode Rapid,dva Moravsti blazni projeli opet znacnou cast Ruska v necem neuveritelnem a setkani s chlapci co pro zmenu projeli Hedvabnou Stezku v Trabantu.Asi v 16:00 jsme se presunuli do hlavniho salu kde za ucasti vsech clenu Exp.Mongolia 07 zacalo promitani jejich uchvatne sestrihaneho a panem Stahlavskym z Ceskeho rozhlasu namluveneho filmu.Moc velky uspech akorat pro nedostatek casu bohuzel nebyl cas na diskusi,skoda meli jsme nachystany pekne pikantni otazecky.Samozrejme,ze pred budovou Ruskeho Strediska vedy a kultury byly pristaveny vsechny stroje zucastnenych lidi na ruznych techto atrakcich.Okolo 18 hodiny zacal skupinkovy presun na statek Martina Poubese kde uz na nas cekalo vychalzene pivicko a roznene kyty a krocan,mnam.Tam pokracoval vecirek za doprovodu vyborne rockove sestavy(kamaradi Poubese) az do ranich hodin.Mohl bych psat asi tri hodiny co vsechno jsme vyslechly od tech ruznych blaznu,ale myslim si,ze to uz staci.Tak to bylo jen pro obrazek pro ty kdo tam nebyly.Fotecky se budu snazit dodat.Vidim to tak,ze priste tam pojedu zasejc.
Pěkné téma.
Také mám jedno místo, kam bych se někdy rád podíval - chtěl bych vidět Gruzii a hlavně Kavkaz.
Letos je to již druhá sezóna, kdy to plánuju a pokaždé mi do toho něco vleze. Jsem na tom stejně jako Cycli, pač si kupuju průvodce a knížky, sleduju cestopisy a každou zmínku o Gruzii. Mám už i mapu do GPS a z nějakých tureckých stránek jsem si v turečtině objednal a nechal poslat autoatlas Turecka - pro případ nutnosti projet Tureckem. U televize nadávám, když ve zprávách oznamují, že Rusové na Gruzínce shazují bomby a že situace tam je jak sud s prachem.
Pak ale narazím na fotky jako jsou tyto: http://www.anuch....ndex2.html
a říkám si, že ta trocha rizika a nebezpečí za to stojí...
No já jsem taky zvědav jestli mě to někdy vyjde. Plánů by bylo, ale času málo.
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
Čau kluci... mrkněte se k nám na webík www.x-treme.cz už jsem tam pověsil výše zmiňovaná DVD... Expedice mongolia 2007 (výprava do země Čingischána) je opravdu velice slušně zpracovaná.... U všech DVD je ke stažení celkem dlouhá ukázka. No a také by jsem vás rád upozornil na Erzberg Rodeo 2007 - je tam ke stažení celé video a je tam velká koncentrace BMW HP a KTM SE, LC-8 - taky moc pěkně udělané s dobrou muzikou...
Jinak já pořád chci na Bajkal - a jednou se tam mrknu o tom jsem přesvědčen... Zatím si veškeré sny plním a mám v nich podporu a to je to největší +
[35.51Kb]
BMW R1150GS, kočárek a jiné stroje... www.X-treme.cz
Nazdar SPEEDY. Výprava do země čingischána a Na konec světa objednáno. Upoutávky staženy. Nemohu se dočkat až dojdou. A Bajkalu se taky nemohu dočkat.
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
Ahoj Cycli,
doufám, že budeš spokojen - já už to shlédl oboje několikrát... Pak mi napiš jak si spokojen a nebo to hoď na naše stránky do guest-booku ať se kluci taky potěšej a nebo naopak chytěj za nos - co že to prodávaj... a nebo mi to hoď na můj mail. Mě přišla u "exp. mongolia" lepší obrazová kvalita než u "konce světa" tak jsem zvědavej jak to budeš vnímat ty...
Já totiž jen fotím a video netočím takže nemám zkušenosti s kvalitou kamer, ale chci nějakou pořídit... nějakej kompromis. Měl jsem teď na cestu půjčenou nějakou JVC tak jsem zvědav na výsledek...
[9.5Kb]
BMW R1150GS, kočárek a jiné stroje... www.X-treme.cz
Jakozto nehrajici kapitan Expedice Mongolia muzu potvrdit,ze DVD je uplne suprovy a doporucuju kazdymu do sbirky cestopisu.Na tom promitani melo obrovskej uspech takhle vsichni cuceli!