vevis napsal(a):
Pokud je manzelka aspon trochu hodna a toleratni(samozrejme hlavne hezka),tak te ujistuju,ze je lepsi bejt obcas zenatej,nez svobodnej!
Prosím pozor! Nezaměňovat pojem "mít aspoň trochu hodnou a toleratni ženskou" (kór když je navíc i trochu hezká...) s pojmem "být ženatej"...
To první je fakt fajn.
To druhý se mi zdá být průser... Ale co, občas to prý někomu vyjde...neznám sice nikoho takovýho, ale prý někde někdo takový žil...či ještě žije...kdo ví...???
PS.: Hele, Vevis, že Ti manželka kouká u počítače přes rameno...?!?
Kdyby koukala,tak bych v ty vete:trochu hodnou a tolerantni, to slovo trochu musel samozrejme vynechat!
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Voženit se musíš, rozvect můžeš..., nebo, že by to bylo jinak? Jooo, zavřít tě můžou, pustit musí
V sobotu s Vodnicí a Zmuzem dorazíme, snad budu stíhat. Máme báwa vozdobit hned,nebo až na místě?
Upravil Vodnik dne 14.07.2010 14:54
...tak včil se asi blýsknu (jelikož děti nemám a vdávat se take nějak neženu), ale tenhle heft mosím říct ...v mojem okolí se to rozvádí o 106 .... takže jsem teď čerstvě slyšel toto... "na světě jsou dva typy mužů- 1.typ: muž rozvedný, 2.typ: je muž čekající na rozvod
bude to GS 1XXX velebnosti...jen nevím kdy......
jo abych nezapoměl...
becko: doufám, že si jedeš pro svoji nadcházející na skútru
inak přeji úspěšnou cestu životem s drahou chotí (spousta svišťů, atd.)
bude to GS 1XXX velebnosti...jen nevím kdy......
tak hodně štěstí, ale pravda je, že pro nás je to obřad, vždy v nás trochu něco umře, pro ženu je to akt- stále se z ní rodí daší a další požadavky*pissed*, (říkají tomu vyvíjení vztahu), které ne každý vydejchá.
PS-hlavně nikdy neposlouchej nikoho říkat, že je to "jen papír", a že se vlastně nic nemění- omyl, na který určitě mnoho lidí doplatilo.
Hlavní velký třek příjde s 1. dítětem, a nemusí to být hned.
mencas napsal(a):
...tak včil se asi blýsknu (jelikož děti nemám a vdávat se take nějak neženu), ale tenhle heft mosím říct ...v mojem okolí se to rozvádí o 106 .... takže jsem teď čerstvě slyšel toto... "na světě jsou dva typy mužů- 1.typ: muž rozvedný, 2.typ: je muž čekající na rozvod
ale notak, nedeste ho tolik
becko klid, v mojem okoli sa nerozvedl zatim nikdo a vsem to vicemene klape, takze to neni zadne pravidlo ze sa kazdy mosi rozvest
Ne. Není to dobrý.
Viz příspěvek prouky. S ním 100% souhlas.
Za mě: Žít se ženskou v jednom kvartýru se ještě dá rozdejchat...(i když dost často je to opruz), ale vzít si ji za manželku je obrovská chyba - viz prouky.
Ten papír s ní něco udělá ... a z prima baby je za kratší či delší dobu jen cizí nepříjemná satorie...
Radosek napsal(a):
Ne. Není to dobrý.
Viz příspěvek prouky. S ním 100% souhlas.
Za mě: Žít se ženskou v jednom kvartýru se ještě dá rozdejchat...(i když dost často je to opruz), ale vzít si ji za manželku je obrovská chyba - viz prouky.
Ten papír s ní něco udělá ... a z prima baby je za kratší či delší dobu jen cizí nepříjemná satorie...
Vetsinou je to pravda.Chvili po svatbe si manzelka myslela,ze vsechen cas budem jen spolu,byla protivna,kdyz jsem nekam jel nebo sel sam.Ja jsem pak byl doma protivnej taky a zena brzo pochopila,ze vice volnosti prospiva nam oboum.Troufnu si rict,ze nam to funguje a obcas mi rekne,ze uz se tesi az zase nekam na chvili sam vypadnu a ona si odpocne.Me ted na druhou stranu rodinne dovolene bavej mnohem vic nez driv a docela si to uzivam.
Takze je to spis o tom neprivlastnit si jeden druheho a nechat si rozumnou miru svobody.
Upravil vevis dne 14.07.2010 10:43
becka napsal(a):
woe, ja to snad zrušim musim jí to tady dát přečíst a všechno si ujasnit
mencas: prasátko zustane doma, jedu na báwu
Tak jeste ze na nem nemas ews,imobilizer,poddimenzovanej kardan,nefungujici ukazatel paliva,regulator palivoveho cerpadla a vsechny ty vymozenosti,co maj nove modely jako standart.By jsi tu svatbu totiz nemusel stihnout!
becka napsal(a):
woe, ja to snad zrušim musim jí to tady dát přečíst a všechno si ujasnit
no to udělej ,aspon budeš vědět jakou první věc ti zakáže
.........
bobus dneska perli
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Vodnik napsal(a):
Bečko, ty ti dávají nenech se zviklat, vydržet se to dá, já vydržel ženatej skoro celý tři roky
ja napoprvy 14 let, pak asi rok, a ted uz znova 3 mesic ... (zase s prvni zenou) ...
Je vidět, že jsi nenapravitelný optimista...
mozna ma chudak stale Stockholmsky syndrom z prvniho manzelstvi...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Stockholmský syndrom
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Stockholmský syndrom je specifická pozitivní emoční i afektivní vazba a závislost oběti (např. rukojmí) na pachateli (např. únosci) vyskytující se též ve vztazích některých vězňů a jejich vyšetřovatelů.
Historie:
V roce 1973 se Jan-Erik a Clark Olssonovi pokusili vyloupit jednu z bank ve Stockholmu. Loupež nevyšla a muži zadrželi rukojmí. Vyjednávání trvalo 130 hodin. Po propuštění považovali rukojmí únosce za své ochránce a policisty za nepřítele. Není pravda, že jedna z bankovních úřednic se po propuštění J. E. Olssona za něj provdala.
Osoby, u nichž je možné postižení:
* samotní rukojmí
* policejní vyjednavač – riziko je zde v tom, že může podvědomě varovat teroristy před blížícím se útokem na záchranu rukojmí. ( "Je nutné, abyste se okamžitě vzdali!" )
* policejní odstřelovač – začne s únoscem soucítit
Upravil radosek dne 14.07.2010 12:21