Ahoj Jarku,
podařilo se ti vypnout to ABS ? a pomohlo to na ty rázy při brždění¨? dej vědět.
Jinak počítám s tou vyjížďkou do Pasova příští sobotu, ale ještě upřesníme podle počasí.
Jirka GS
Cesta je cíl...
Ahoj Jirko
to ABS jsem ještě neskoušel ale ty jsi říkal že mrkneš do návodu jak na to. Já nemám českej návod a německy moc neumím ale příjela švagrová z říše tak jí to skusím dát ať se okáže. Ten Pasov samozřejmně platí a domluvíme se podle počasí. Doufám že vemeš svou drahou polovičku(roštěnku).
Jarku to ABS vypneš jednoduše.
Zmáčkneš čudlík a držíš ho a po proběhnutí testu nastartuješ,pak ho ještě chvíly držíš až začna svítit nepřerušovaně. Po rozjetí se stále svítí (nebliká).
Pasov s roštěnkou stále platí dle počasí.
Jirka GS
Cesta je cíl...
Zdravím GSáky Jarka a Pavla.ale i ostatní co nemohli na minulou vyjížďku .Na sobotu to vypadá s počasím slušně , tak bychom mohli vyject do toho Passau. Navrhuji sraz v 10,00 hod zase na Benzině v ČK. Potvrďte účast.
Cesta je cíl...
Tento výkend jsem mimo hru,momentálně jsem v pracovní neschopnosti-problémy s krční páteří.Rád bych jel ale nechci to nějak pokoušet,aby to nebylo horší než lepší.Myslím si ,že není všem dnům s hezkým počasím konec .Určitě bude nějaká příležitost si sváma ještě letos zajezdit.Přeji hezký výlet a bezpečný návrat domů.
Das ist BMW
Ahoj kluci
ze sobotou počítám, určitě pojedu ale nesmí pršet. V Pasově je asi o 4 stupně vyšší teplota než u nás. Zatím to vypadá na pěkný počasí! Polo má prý nějakou akci snad za nákup nad 20 eur -5dolu. Mám jejich kartu tak ji vezmu sebou. Přívoz v H. Plané jezdí 10.30 tak to určitě stihnem.
Zdravím vás jihočeši. Pravidelně jezdím do Prostějova k Boxermorava clubu na jejich jarní a podzimní akce. Letos je "Přezouvání na zimní gumy" 25.září. Bylo to tady inzerováno. Je to celkem povedená akcička. Nechtěl by se někdo přidat?
Mesky napsal:
Zdravím vás jihočeši. Pravidelně jezdím do Prostějova k Boxermorava clubu na jejich jarní a podzimní akce. Letos je "Přezouvání na zimní gumy" 25.září. Bylo to tady inzerováno. Je to celkem povedená akcička. Nechtěl by se někdo přidat?
Odjezd v sobotu v 9.00 od hospody ve Staré Hlíně(z Třeboně směr Brno asi 5km)