Radosek napsal(a):
Jo, pánové, TOHLE je ten pravý recept...
Přesně, odstrašující tresty a myslím že by za chvílu bylo po problémech
To nám již historie dokázala, že to nefunguje. Ano, pár slabších povah drakonický trest odradí, ale jinak to nikam nevede.
Prvotní je vzdělání - čím vzdělanější lidé, tím nižší pouliční kriminalita. Ovšem to se nehodí do krámu mocipánům. Vzdělaní lidé kladou otázky a dokáží klást nepříjemné otázky. Tupé stádo zvolí předhozeného vlka za pivo a pak si nakrade pár cihel na branku. Za svůj život jsem u drobné kriminality nepiotkal žádného myslitele. některým by ani nedošlo, proč jim tu ruku usekli - diš gadžo očorat- je "dovolené" v podstatě netrestané.
rozhodně s tebou souhlasím.Vzdělanej člověk nekrade na ulici,ale je fakt,že když už krade vzdělanej,tak mizej miliony/miliardy z bank,státních rozpočtů a tím pádem kapes nás všech.Pocitově je horší,kdyby mě někdo čórnul mašinu než miliony na daních někde ve vládě,ale to je asi dost relativníServis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Radosek napsal(a):
Jo, pánové, TOHLE je ten pravý recept...
Přesně, odstrašující tresty a myslím že by za chvílu bylo po problémech
To nám již historie dokázala, že to nefunguje. Ano, pár slabších povah drakonický trest odradí, ale jinak to nikam nevede.
Prvotní je vzdělání - čím vzdělanější lidé, tím nižší pouliční kriminalita. Ovšem to se nehodí do krámu mocipánům. Vzdělaní lidé kladou otázky a dokáží klást nepříjemné otázky. Tupé stádo zvolí předhozeného vlka za pivo a pak si nakrade pár cihel na branku. Za svůj život jsem u drobné kriminality nepiotkal žádného myslitele. některým by ani nedošlo, proč jim tu ruku usekli - diš gadžo očorat- je "dovolené" v podstatě netrestané.
rozhodně s tebou souhlasím.Vzdělanej člověk nekrade na ulici,ale je fakt,že když už krade vzdělanej,tak mizej miliony/miliardy z bank,státních rozpočtů a tím pádem kapes nás všech.Pocitově je horší,kdyby mě někdo čórnul mašinu než miliony na daních někde ve vládě,ale to je asi dost relativní
kazdopadne drakonicke tresty take za moc ucinne nepovazuju.
navic kdyz jde zlodeji o vsechno, ma dalsi motiv te zastrelit a nemit svedka.
...kdyz je vlastne skoro jedno, co delas.. (pri prilis drsnych trestech)... stejne dostanes kotel...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2