xhackerm : na ženský hoď bobek a jeď radši sám...nač tahat dříví do lesa Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
servisak napsal(a):
Nebo si vem Kubrta jemu je to jedno!
Nebo... nemám stupidní myšlenkový pochody,jsem nenáročnej a nebudu fňukat že mě bolí zadek Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
servisak napsal(a):
Nebo si vem Kubrta jemu je to jedno!
Jeho nechci, ale jeho motorku jo...
já Ti ji pujčím,ale jedině se mnou,my jsme totiž k sobě spojený,na doživotí,jako do konce života Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
No hochu fotka schová věcí!! Ale ne musím se ho zastat janka má to v cajku i v reale! Kubrte pozorně si tohle přečti a mám u tebe jedno pětipívo!!!... servis a diagnostika BMW Motorrad
servisak napsal(a):
No hochu fotka schová věcí!! Ale ne musím se ho zastat janka má to v cajku i v reale! Kubrte pozorně si tohle přečti a mám u tebe jedno pětipívo!!!
pozorně čtu a pamatuju Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.