Než se s tím srat , to si tam nechám dvojcifernej co kdybych jel do krajin kde se to bude hodit.
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
swat: bylo to za 20min hotovy, jinak uprime me se to taky moc neliby pripadne mi topak takovy prazdny ty budiky, ALE kdyby mi nekod udelal cifernik podle me predstavy tak bych do toho sel
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Tak to není žádná náročná práce ,to je taková pohodovka na pozdní odpoledne A kdybych někdy v budoucím životě chtěl jet do nějakých horoucích pekel kde to používají tak je to při odpoledním kafi z5 co by dup ale zase mě to tam nějak extra nevadí ten dvojitej ,záleží aby tem jednotnej tam nebyl moc -pěst na oko když je lesklý-zatím to moc nehrotím.
Upravil kim dne 07.02.2013 09:12
schrek napsal:
swat: bylo to za 20min hotovy, jinak uprime me se to taky moc neliby pripadne mi topak takovy prazdny ty budiky, ALE kdyby mi nekod udelal cifernik podle me predstavy tak bych do toho sel
http://www.tuningsamolepka.cz/e-shop/budiky-plastove/budiky-moto/
sice maji vystavena auta, ale mne udelali na zakazku na motorku, cena slusna, kvalita dobra
podsviceni, design si vyberes sam nebo navrhnes
jjj presen tak a navic udaj o tom kolik ujedu od bliknuti rezervy je celkem uplne na **** , jelikoz kdyz blikne rezerva se podivas a vis kolik mas najeto a hlidas si to sam
Čeština můj koníček
swat: myslis ta stupnice, myslim si ze neni je to podle me nekvalitni fotka s tim ze zvrchu navic oknem sviti slunko
Čeština můj koníček