Woodman : se mi nějak popletly prsty,když jsem počítal co je srpen za měsíc
servisák : alespoň nějakej kalendář mám
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Jarda napsal(a):
A ty se Kubrte už pouštíš až takhle daleko od domova? Odvážný, obdivuju a hodnotim
už sem velkej kluk a maminka s tatínkemmě pustěj i dál,když bych chtěl
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Mám sto chutí přijet se podívat, jestli tam s tebou vaši náhodou nebudou Tak až se upřesní termín, bude o něco jasněji a třeba... Jinak čau, draku
Upravil Jarda dne 26.07.2010 14:36
Rád bych se zůčastnil,ale mám nepříjemný pocit,že se mi to kryje s akcí CIHELNA 2010.Uvidím kolik lidí se ozve a dorazil bych třeba jen na pátek.Jinak Pavlovi jsme tam včera zakopali gumu /Koroo/.
Když je hlad,je i husa dobrá.
Kasak napsal(a):
Rád bych se zůčastnil,ale mám nepříjemný pocit,že se mi to kryje s akcí CIHELNA 2010.Uvidím kolik lidí se ozve a dorazil bych třeba jen na pátek.Jinak Pavlovi jsme tam včera zakopali gumu /Koroo/.
Koukal jsem na vlákno.No já měl v plánu udělat tu akci jen jednonoční,jen ze soboty na neděli,ale asi by nebyl problém to udělat z pátka na sobotu
já bych to bral Kubrte jdi do příprav a Já se tam okážu mohlo by to bejt dobrý Já asi letos nic nestihnu no nevím uvidíme
když ho miluješ není co řešit
Jel bych rád, ale 21. odjíždíme na dovču do Španělska. Nicméně na Jawáč bych rád jel a snad to vyjde na celej víkend, tak se kdyžtak potkáme tam. Ale jinak super nápad
Ivo Bohuslav napsal(a):
Kubrte, jestli se Ti podaří, aby tam točili pivo ( tím myslím Plzeň ), tak přijedu. 21.8. se mi to móóóc hodí a už teď vím, že budu mít žízeň.
Žízeň je věčná! Já bych raději Budvar ale ani Plzeň neurazí.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
Tam jsem před 7mi lety v kempu s BMW přelétl přes řídítka, když jsem holčinám ukazoval, jak se jezdí Dakar na hřišti plážového volejbalu a zapíchl se mi předek do písku. Určitě se tam ta příhoda dodnes vypravuje, jak mě tahali místní alkoholici, když jsem chtěl vypadnout ze hřiště a zahrabal GS po sedlo.
Mohl bych předvést rekonstrukci mého hrdinství....
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Tak jo mládenci,já do toho jdu.Jak tak koukám tak,nejlepší to bude asi udělat ze soboty na neděli.
K pivu.Kdyby byl akutní zájem o tu Plzeň,tak si myslim,že by se dalo štěně zařídit,jinak se tam točí Gambrinus 10 , a kamarád ho má tuze dobrý.Ani jednou jsem se tam nepokakal po pívu
Kubrt napsal(a):
Tak jo mládenci,já do toho jdu.Jak tak koukám tak,nejlepší to bude asi udělat ze soboty na neděli.
K pivu.Kdyby byl akutní zájem o tu Plzeň,tak si myslim,že by se dalo štěně zařídit,jinak se tam točí Gambrinus 10 , a kamarád ho má tuze dobrý.Ani jednou jsem se tam nepokakal po pívu
Ale poblil pokaždý co??
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Hrabe_X napsal(a):
Tam jsem před 7mi lety v kempu s BMW přelétl přes řídítka, když jsem holčinám ukazoval, jak se jezdí Dakar na hřišti plážového volejbalu a zapíchl se mi předek do písku. Určitě se tam ta příhoda dodnes vypravuje, jak mě tahali místní alkoholici, když jsem chtěl vypadnout ze hřiště a zahrabal GS po sedlo.
Mohl bych předvést rekonstrukci mého hrdinství....
Přidám se, já házím tlamu, jen sjedu z asfaltu. Pokud bude tento termín, rád se stavím a konečně poznám osobně pár lidí s GS fóra. I když s některými jsme skoro sousedi, tak dosud nebyla příležitost k setkání.
BMW R 1100 GS k dvacetiletému výročí prodáno
Jawa 250/590 SPORT - na uklidnění
Jawa 350 Californian r.v.2014 na zakázku
Kubrt napsal(a):
Ale poblil pokaždý co??
Tak jsem si myslel, že vezmu ženu na výlet... ale asi si to ještě rozmyslím (nudapláž,kakání,blinkání)...strašný
Kubrt napsal(a):
Ale poblil pokaždý co??
Tak jsem si myslel, že vezmu ženu na výlet... ale asi si to ještě rozmyslím (nudapláž,kakání,blinkání)...strašný
Ale jen ji klidně vem ať ví kam tě pouštíí!
... servis a diagnostika BMW Motorrad