Nejsem si jist, ale mě to jde nastartovat i se zařazením kvaltem a vymáčklou spojkou. Občas se mi stane že dojedu na křižovatku dam neutrál na FID je 0, ale zelené N nesvítí. Rozsvítí se třeba až za pul minuty moto, ale nechcípne.
jj přesně to samé to dělá i mě. Občas, když zastavím a dám neutrál, tak na fid je 0, ale nerozsvítí se na palubce, tak je potřeba s tím popojet, nebo neutrál začít hledat znovu
R 1100 GS
Tomas_K : Někdy stačí čidlo jen rozdělat, vyčistit a lehce máznout (kvůli demontáži se musí sundat kyvná vidlice). Ale ne vždy to pomůže - to se pozná až se čidlo rozdělá, jestli už není opravdu opotřebované. Pak už jedině koupit nové nebo funkční "jeté".
Upravil Tonda dne 17.09.2010 13:33
Tomas_K napsal:
Tonda: Tak původně mě otrávila cena čidla, ale teď když píšeš že se musí dát pryč celá kyvka tak asi počkám jak se to bude vyvíjet dále.
játo měnil taky oboje a cena nebyla tak velká matroš je draší ale práce nebyla za randál
Tzn ze pokud odejde cidlo neutralu a nerozsviti se zelena, tak nejde nastartovat, ze(zrejme mam v haji cidlo na spojce, protoze s kvaltem mi to nikdi neslo nastartovat)? Nabizi se otazka, co s tim, kdyz to klekne nekde na ceste. U bocaku to staci propojit a jede se dal. Co Tady?
R1100GS
kaspar - v tomto případě (někde na cestě) na "dojetí" proklemovat přívodní vodiče k čidlu na spojkové páčce (konektor od čidla je totiž pod nádrží). Jen pozor při startování, ať máš vždy vyřazeno. Nebo při startu vymáčknout spojku.
Fila napsal:
mě jde startovat pouze na neutrál a ještě jenom pokud svítí, pokud mám na FID kvalt 0, ale na palubce nesvítí, tak nenastartuju ani kdybych se rozkrájel. pokud ale neutrál svítí, tak nemusím mačkat spojku. předpokládám, že se jedná o ten samej problém co?
Hele a nebude to nastavením z fabriky, aby se to dalo starovat jen při neutrále??? Mám to vše originál a startuje to jen při neutrále...všechny ostatní varianty můžou být už zbastlený...
Si představte, že se vám smekne ruka ze spojky a báwo mizí bez vás samo v dáli... Němci jsou opatrný na blbce...:-)
Upravil stenlybmw dne 29.06.2014 20:16
Stenly- motocyklista varnsdorfský
Fila napsal:
mě jde startovat pouze na neutrál a ještě jenom pokud svítí, pokud mám na FID kvalt 0, ale na palubce nesvítí, tak nenastartuju ani kdybych se rozkrájel. pokud ale neutrál svítí, tak nemusím mačkat spojku. předpokládám, že se jedná o ten samej problém co?
Hele a nebude to nastavením z fabriky, aby se to dalo starovat jen při neutrále??? Mám to vše originál a startuje to jen při neutrále...všechny ostatní varianty můžou být už zbastlený...
Si představte, že se vám smekne ruka ze spojky a báwo mizí bez vás samo v dáli... Němci jsou opatrný na blbce...:-)
nevim, neřešil jsem to a už to řešit nebudu, jsem na to zvyklej
R 1100 GS
Fila napsal:
nevim, neřešil jsem to a už to řešit nebudu, jsem na to zvyklej
Já taky, bez zelený nenastartuju a mám klid...:-)měl jsem to i na 650f
Stenly- motocyklista varnsdorfský