Jde o to,ze kun bude odstehovanej,ale predpokladam,ze potrebu vykonava kde se mu zachce.Tak bych nerad,aby ta zahrada vypadala jako prilehly les Kubrtova kempu.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
hovno sem,hovno tam Tak já si k Hanibalovi dovezu triangl a budu ho doprovázet ladným cinkáním
to Milosch : vem si sebou akorát polštářek pod hlavu a návleky na boty,aby sis zase nepoťapal Aviatika
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
no Já si naplánoval takovou menší projíždku tak k tobě Vevisi vyrazím už v čtvrtek přes trochu jizerek a kerkonoš a dorazím v pátek nějak rozumě ale né potmě jak bývá mým zvykem počítej i s paní fífovou
v sobotu páč jsem turista chci navštívit na celej den adr ať už ho taky mordié prochodím jestli se někdo chce přidat budu jenom rád
když ho miluješ není co řešit
Fífa : Fujj chození... nohy používám jen na to,abych se dostal k motorce a výčepu
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Fifo,to mam radost,ze dorazis i s pani!Aspon ty nadrzeny pubertaci nebudou obtezovat jen tu moji.
S tim adrem jsi me potesil.Fakt to stoji za to.Aby si nekdo nemyslel,ze se bude jenom chlastat,tak mam na sobotu vymyslen tento program:
moznost1:vyjizdka podle itinerare po orlickych horach s nekolika lehkymi ukoli.
moznost2:kratsi spolecna vyjizdka po orlickych horach se zajimavym obedem.
moznost3rojit si Adrspasske skaly.Trva to 1-3h,podle toho jakou trasu zvolite.
moznost4ekna pesi tura na nejvyssi vrchol nad Machovem a pote motopresun na zajimavy obed.
moznost5:v pripade,ze se v patek moc opiju a v sobotu nebudu schopen organizace,tak si vymyslet individuelni program!
Pokud se mi podari zrealizovat promitani(neslibuju!)z cesty po Iraku,Iranu,Armenii a Gruzii,tak to bude az sobotni vecer.Ze skusenosti vim,ze v patek se moc chlasta a zajemcu o sezeni a koukani je malo!
Zamlouvala by se mi ta druhá varianta
A snad Vám nikomu nebudou vadit kámoši z Vykslejvandu...jedou pánskou jízdu po ČR,tak by se stavili mrknout na noc v Machově.Měla by přijet KTMka,SV1000 a KLR 650
Tak jsem dospěl k rozhodnutí ,že nechat si ujít " dvouventilový Machov" by byla velká chyba.Mám to u nosu, mám dvouventila, mám švestkový sad-ideální kombinace, abych dorazil.
Když houska, tak se salámem, když salám, tak turistický!
Kubrt napsal(a):
A snad Vám nikomu nebudou vadit kámoši z Vykslejvandu...jedou pánskou jízdu po ČR,tak by se stavili mrknout na noc v Machově.Měla by přijet KTMka,SV1000 a KLR 650
Kamaradi nam vadit nebudou.Sice jim ty hromady srotu zkritizujem a poradime co koupit priste.Ale na to,ze BMW,jeste lepe dvouventilove jsou nejlepsi motorky,na to si s nima radi pripijem!
Kubrt napsal(a):
Klidne prijed.Hanibal si poridil kone a z te polorozpadle chaloupky za hospodou mu udelal neco jako staj.Tak tu motorku v nejhorsim soupnem tam.A kdyby bylo nejhur,tak ji zahazime slamou.