J jsem 3 roky jezdil na Anakee a pak Toorancky a ted jsem se zbláznil a nazul TKC a prvních 20 km jsem myslel že budu brečet ale čím víc km tím lepší dojem i pocit a už utoho asi zustanu!!
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Kupoval jsem asi před týdnem METZELER TOURANCE EXP a dával jsem asi 5200 za sadu,levněji jsem to nikde nenašel,takže za 3700,nebo kolik jsi říkal,nevím,nevím.
tomukur napsal:
čo som pozeral napríklad tu http://www.advrid...p?t=521442
tak tam majú na k60 nabúchných cez 16000km a furt tam je ešte vela matrošu ale zase som tam videl aj fotky nejakých trhlín,
Já mám už podruhé vzadu hejdenau K 76 a fčíl má 3mm-9000 km...dopředu dávám tourancku ta vydrží taky tak těch 10 tisíc takže mi to vichází zaráz.Asi su moc těžkej nebo co že se mě to tak sjížďá
Kupredu spatki ni krok...
Na anakí sem dal Předek-12000,Zadek-14000...Nejhůř dopadla Brička trail wing ve předu-9000...Samozřejmě záleží na stylu jízdy a zatížení,já sebů vozím 115 kilo dyž vezu enom sebe.
Kupredu spatki ni krok...
Ahoj všem. Netušíte prosím někdo, jak je to s Heidenau K60 (Scout) v rozměru 150/70/17? Z nabídek prodejců to není moc jasné (nikde nejsou skladem) a na ADVRider jsem se dočetl, že byla snad stažena. Hodně vážně o nich uvažuji. Díky za informace. D.
Dawid napsal:
Ahoj všem. Netušíte prosím někdo, jak je to s Heidenau K60 (Scout) v rozměru 150/70/17? Z nabídek prodejců to není moc jasné (nikde nejsou skladem) a na ADVRider jsem se dočetl, že byla snad stažena. Hodně vážně o nich uvažuji. Díky za informace. D.
Mel by ji nahradit novejsi model co vim,kazdopadne ty ****si skladem nejsou par mesicu,taky jsem ji shanel. Nekde na vystave novou uz ukazovali,vypada skoro stejne,tak snad bude brzo i v obchodech.
Dawid napsal:
Psal jsem do Heidenau, tady je odpověď z 8.9.2010:
"vývoj Scout na GS není bohužel dosud dokončen.
V současné době se pneumatiky jsou stále zkoušejí.
Pokud budete chtít mohu vám pomoci s dostupností pneumatiky prostřednictvím e-mailu informován."
Bohužel, dosud žádná zpráva....
Jinak teď mám nazuté Tourance, před tím TKC 80 (dal jsem na nich asi 10000 km) - pocitově mi byly bližší ty TKC, takže je tam příště asi dám zase a nebo zkusím ty Heidenau K60 Scout - pokud budou
BMW GS = stroj na radost