hele Pipo.. tak mne napada... MAS CHYCEN SROUBEM TOPCASE?
na delsi cesty imho nutnost.. v inveltu na to maji set (pro 12ku).
ja uz mam jaksi druhej... nastesti ztracen u prahy. nekde v divocine nic moc.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
TopCase chycen sroubem nemam, a kdyz sem o tech trablich slysel, tak se divim, ze jsem ho jeste neztratil, protoze sem s tim najel uz dost offroadu. Ale je fakt ze v nem vozim jen ty nejlehci veci a jine drobnosti.
Jinak na sedle je kozesina z nejake kozy, co jsem vyhandloval v tunisu asi za 120korun. Rozhodne nic na tvrdem origo sedle nezmekci, ale aspon to pak lepe vetra a bila neni nikdy tak rozpalena jako cerne sedlo. Nevim jak by vypadal muj zadek bez ni, ale problemy jsem nemel. I kdyz sem se toho puvodne bal pred cestou nejvic .
Krásný fotky Pipo, hlavně ta poslední . Navíc mi to potvrzuje, že 800 je prostě nejhezčí s Desiertem. Jinak mně dost pobavilo, jak máš na kufru tu tureckou vlajku vedle srbský nálepky. To se musí v obou zemích óóóhromně líbit
Maiali nel Fango!
morabo napsal(a):
Krásný fotky Pipo, hlavně ta poslední . Navíc mi to potvrzuje, že 800 je prostě nejhezčí s Desiertem. Jinak mně dost pobavilo, jak máš na kufru tu tureckou vlajku vedle srbský nálepky. To se musí v obou zemích óóóhromně líbit
jj... jeste bych si tam dal fotku Kaaby s Merkavou
---
to Desierto docela dost meni vzhled moto.. nemam na to uuplne jasny nazor.
Upravil hicks dne 18.08.2010 06:12
17 cm
morabo napsal(a):
Mit tam jeste zidovskou hvezdu, tak mi nepomuze ani Alah Ale je fakt, ze se lidi furt ptali, jestli nejsem srb. Nastesti v Iranu maj radi vsechny... krome Izraelcu, teda. Jinak, coz muze byt prekvapive, amici jim prevazne taky nevadej.
Dost bylo keců, jedem do Číny !!! YouTube Video F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
morabo napsal(a):
Mit tam jeste zidovskou hvezdu, tak mi nepomuze ani Alah Ale je fakt, ze se lidi furt ptali, jestli nejsem srb. Nastesti v Iranu maj radi vsechny... krome Izraelcu, teda. Jinak, coz muze byt prekvapive, amici jim prevazne taky nevadej.
pokud znas historii Iranu, tak te to neprekvapi.
Do ****ni revoluce v 79tem... za Saha.. byl iran pro-americky a pro-zapadni.
Ty lidi nejsou po*ebany arabove, jsou to persani. To je sakra rozdil. A vzdycky byl.
i 11. zari byl v Iranu SMUTEK, narozdil od mnoha arabu, kteri slavili.
17 cm