Ježíšikriste. Kdybys uměl jezdit, aspoň trochu jezdit, chápal bys, jak strašný blbosti meleš. Já se obvykle takhle expresivně nevyjadřuju, ale fascinuje mě, že vždycky ten největší hlupák má ty nejchytřejší řeči.
To cervicku: tak tomu jsem se zasmal uplne nejvic, achjo i ty strelce
Schválně zkus někdy podřadit třeba do šesti tisíc otáček a rychle pustit spojku a pokud se nerozmázneš hned, pak to zkus ještě jednou s tím „vrknutím
A jeste cervicek:
a tohle je uzasny v 6000 covece tak takhle nahore tam jsem snad nikdy ani nebyl ty kubo
Červe JEDNO SI PAMATUJ kdo opravdu umi jezdit tak ten to tady nepise a kdyby jsi ty lidi videl v zivote bys to do nich nerek a ver jsou to i lide z tohoto fora. Tyhle lidi si tady nikdy nebudou honit EGO jak v 10 000 letej v Moste do zatacky.Ty lidi to umej a nepotrebujou to ventilovat.
Ahoj mej se pekne. Ty jsi moc slusnej nebyl ale ja budu
Upravil Michal dne 12.08.2010 16:35
morabo napsal(a):
cerv: jj, když jsem jel z totálně ledový hory serpentinama 10km dolu v nějakým Rakouským zapadákově tak jsem to schválně zkusil podřadit bez "vrknutí" (BMW 120i) a ustřelovala prdel i se zapnutou stabilizací Táta věděl, proč mně to učil hned v 15ti
servisak: že Ti ani nejde bez, mně ta ruka vrká prostě automaticky a v autě by mi to taky přišlo divný...
chlapce az budes vrkat celej den misto tukani do klavesnice (pozor nic proti tobe nemam) tak te to taky za 20let prestane bavit.jasny ja to chapu hezky se to posloucha a samozrejme to ma v urcity chvili i smysl ale ja se navrkal uz fak dost
P.S.nejel jsi dneska kolem zeleznicni nemocnice nebo co to je v italsky zac a mam takova tuseni ,ze tveho pritele hickse jsem videl v pul 2 na florenci mozna, nevim ale nekdo na zlutym pionyru v bmw bunde to byl myslim ,ze prave on mej se cus
To víš, že jsem to byl já . O vrkání už s Tebou vrkat fakt nebudu, hádání mně tu poslední dobou docela přestává bavit, ale jinak si docela dovoluješ, na to, že jsme v přesile a evidentně Tě máme na dostřel
Maiali nel Fango!
Michal napsal(a):
P.S.nejel jsi dneska kolem zeleznicni nemocnice nebo co to je v italsky zac a mam takova tuseni ,ze tveho pritele hickse jsem videl v pul 2 na florenci mozna, nevim ale nekdo na zlutym pionyru v bmw bunde to byl myslim ,ze prave on mej se cus
cca v pul druhy jsem jel smerem od Hiltonu na Zizkof...pokud souhlasi smer, byl jsem to ja ... tys byl ta manicka v ruzovejch sateckach s chlupatou hrudi?
promin, ze jsem nezamaval, nevedel jsem, ze jses "od nas" ...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Michal napsal(a):
jo a presilovek tech ja se nebojim jsem 20let zenatej mam posunutej prah bolesti
pan je vtipny, bude asi opravdu z Prahy...
hele a to jsi fakt dneska videl nas oba?!... to je drsny.
17 cm
jj videl jsem vas oba dva,taky jsem ti chtel zamavat ale kdyz jsem videl tvuj zbesilej vyraz jak jsi za to tahal (jo mas pravdu jel jsi od hiltnu)tak jsem to zavrhnul abych te nejak nerozhodil ja byl ten ridic MHD cislo linky 135 smer JM
ty voe ted cekam tech kecu co jsme za ****i atd.bohuzel musim uznat ze v mnoha pripadech je to tak ale ver me hicksi ja takovej nejsem ja jsem hodnej ridic MHD ja nevyjizdim ze zestavky tak abych te srazil jako ze ja jedu)
jo prosimte ta motorka je zluta???? nebo ma jinou barvu????
Michal napsal(a):
jj videl jsem vas oba dva,taky jsem ti chtel zamavat ale kdyz jsem videl tvuj zbesilej vyraz jak jsi za to tahal (jo mas pravdu jel jsi od hiltnu)tak jsem to zavrhnul abych te nejak nerozhodil ja byl ten ridic MHD cislo linky 135 smer JM
ty voe ted cekam tech kecu co jsme za ****i atd.bohuzel musim uznat ze v mnoha pripadech je to tak ale ver me hicksi ja takovej nejsem ja jsem hodnej ridic MHD ja nevyjizdim ze zestavky tak abych te srazil jako ze ja jedu)
valím se pod stolem
Mimochodem, kde jsi potkal mně přesně? Jestli jsem Ti neudělal čistě náhodou nějakou prasárničku?
Maiali nel Fango!
Michal napsal(a):
pockej a jses ten autobus, co jsem ho dohnal v zatacce doleva tesne pred nadrazim? nebo jsi vyjizdel ze zastafky?
je bledemodre kropenata, zaklad zluty
17 cm
Michal napsal(a):
primo na tom horizontu u ty nemocnice jel jsi proti
ne bylo to ok jel jsi dokonce i u sebe v pruhu
No jo, tam jsem hodnej, často tam bývají teďužasizasešvestky. Já se totiž jinak lekl, protože jsem to na křižovatce s Vinohradskou protáhl kolem jednoho busu fakt na těsno... Slibuju, že už to příště neudělám
Jinak tam touhle dobou jezdím oběma směry dost pravidelně, tak jestli jezdíš tuhle linku, možná se potkáme častěji .
EditS: a poznáš mně i z dálky podle zvuku mého "vrkání"
Upravil morabo dne 12.08.2010 18:14
Maiali nel Fango!
u divadla ponec (vis kde to je????) jsem ja jel v pravo ty vlevo pravda je ze jsem te uz nevidel byl jsi rychlej a asi ti to tam padalo(semafory) kvalty ne to ti moc nejde musis si VRKNOUT
Michal napsal(a):
primo na tom horizontu u ty nemocnice jel jsi proti
ne bylo to ok jel jsi dokonce i u sebe v pruhu
No jo, tam jsem hodnej, často tam bývají teďužasizasešvestky. Já se totiž jinak lekl, protože jsem to na křižovatce s Vinohradskou protáhl kolem jednoho busu fakt na těsno... Slibuju, že už to příště neudělám
Jinak tam touhle dobou jezdím oběma směry dost pravidelně, tak jestli jezdíš tuhle linku, možná se potkáme častěji .
EditS: a poznáš mně i z dálky podle zvuku mého "vrkání"
Ok neboj budu si na vas ted davat pozor na oba
s tim na tesno zrovna ja nemam problem jsem na obouch stranach takze kdyz muzu tak uhnu pokud to ovsem neni chronickej VRKAR*pissed*
Michal>Nemáš až tak pravdu. Ale nejsem si jistý jestli o tom chceš vůbec diskutovat.
Z meziplynem máš ůplnou pravdu, není to a ani antihop nemá s kvalitou řazení nic moc společného. Snad s následnou rozdílnosti užitečných a nadbytečných sil.
Ale nejednodužší je to zkusit. Zkoušel jsi to?
Kdo to zkoušel? Je tam rozdíl? Já tedy při ,,vrnknutí" rozdíl cítím. Takže něco v tom bude. Popřemýšlej.
Waltr napsal(a):
Michal>Nemáš až tak pravdu. Ale nejsem si jistý jestli o tom chceš vůbec diskutovat.
Z meziplynem máš ůplnou pravdu, není to a ani antihop nemá s kvalitou řazení nic moc společného. Snad s následnou rozdílnosti užitečných a nadbytečných sil.
Ale nejednodužší je to zkusit. Zkoušel jsi to?
Kdo to zkoušel? Je tam rozdíl? Já tedy při ,,vrnknutí" rozdíl cítím. Takže něco v tom bude. Popřemýšlej.
Ahoj nemam problem diskutovat (pokud si myslim ze to ma smysl) ano mas pravdu ze i me se zda ze kdyz si pridas tak to tam nekdy lip padne ale oba vime ze pri vystaveny spojce a pridani se toho s rychlostkou moc nedeje.To opravdu pomaha tomu aby motor nedostal takovej kopanec a nebloklo se ti kolo a nerozvlnila motorka.Jenze otazka do diskuze byla "pri spojce skoro v zaberu me zavrni motorka".Predepsanej lek"zkus meziplyn".Tobe to taky "vrni" kdyz nedas "meziplyn" myslim ze ne Proc ne rada treba typu zkus jestli neuslysis i divnej zvuk a mirny vybrace na volnobeh? U 12 dost casto odchazi lozisko na vstupu a dela to divny zvuky prave na volnobeh,pri spojce skoro v zaberu zacina jit tlak prave ne tohle lozisko takze muze ze zecatku mirne hucet a treba i to vrneni rikam" treba" muze to bejt samozrejme i jina vec ale lecit vrneni meziplynem no nevim takhle nepostupuju Navic nepsal ze by mu to delalo nekde vysoko a dole davat na boxeru meziplyn??Nevim ale nic prijemnyho. mej se.
Určitě tyto příznaky nevyléčí přidání plynu. Tam to vypadá spíše na nějaké ložisko. (pokud nemá nějak poštiženou lamelu)
Já jen k tomu tvému agresivnímu vysvětlení ,,meziplynu" myslím si (netvrdím že to tak je) že vrknutím uvolníš lamelu která se drží u přítlačného kotouče.A nebo nopak roztočíš hnací hřídel v převodovce. Díky tomuto ,,částečnému přenosu síly" A tím je to tak nějak snažší. Pro potvrzení bych si dovolil uvést rozdílnost při tlačení motorky s neutrálem a se zmáčklou spojkou. Řekl bych že je v tom nepatrný rozdíl.
Ale jsou to jen mé dohady, nic jsem na toto téma nečetl. Kromě učebnic, a ty mi mimo jiné taky prozradily že tebou zmiňované zavedení synchronu nemá na řazení u motocyklu žádný vliv. (u automobilu samozřejmě ano) Motocykly totiž co vím nepoužívají typ ozubených kol jako automobily. Je tam značný rozdíl váhy a tak synchron pomůže naběhnout do šikmého ozubení (tím že kola třením srovná v otáčkách) u automobilu. Motorky používaly (ji?) přímé ozubení- a tam je třeba krátký rázný pohyb. ťuk- buch.
Ale v podstatě základního problému souhasím, vrnění bych neřešil plynem- ale kontrolou nebo konzultací s někým kdo sedne a pozná.
Doufm že se dovíme skutečnou podstatu problému.