otázka na ty co si zvykli: Jak dlouho Vám trvalo přispůsobení se na sedlo 800gs? Mám zatím najeto asi 600km a je to docela síla, nevydržím dýl jak 150km
Dodo- napsal:
otázka na ty co si zvykli: Jak dlouho Vám trvalo přispůsobení se na sedlo 800gs? Mám zatím najeto asi 600km a je to docela síla, nevydržím dýl jak 150km
zalezi jakej mas zadek a jake sedlo.
Ja mam uzkej sexy zadecek a snizeny sedlo, tj. vetsi sedaci plocha.
Zadek mne boli az po nekolika hodinach.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Dodo- napsal:
Dodo- napsal:
Zadek mne boli az po nekolika hodinach.
No takže po těch 150km
...si na*erte!
17 cm
Dodo- napsal:
sedlo mám origo nesnížené. A zadek už tak něco najezdil, dali jsme za jeden den i přes 1000km (to už teda taky nebylo jak v křesílku)
No to standartní sedlo je opravdu o dost míň pohodlný, než to snížený. To je ale zase třeba pro mně mooooc nízko To normál mi vadilo vždycky už tak po půl hodině a to jsem na druhou stranu docela zvyklej a docela schopnej se kousnout. Tedy mít osmikilo a používat ho na cestování, určitě bych ho měnil. To BMW comfort třeba nevypadá zle, nebo Kahedo, ale to už záleží i na osobním vkusu.
Maiali nel Fango!
Vjetrnik napsal:
Prostě ani to sedlo nemá vosmikilo povedený.....
coz plati o adventure se svym naklonenym sedlem tez, ze?
17 cm
Vjetrnik napsal:
Adventure má nakloněné sadlo? A kam se naklání?
spolujezdec tam nema takovy ten zachytny trn, takze pokud nemas moto extra rovne, tak to sedlo zas tak zazracne neni.
+ ty bocni hrany, na kterou si kdekdo stezoval.
Samozrejme, ze je pohodlnejsi, nez STANDARDNI osmikilove, ale zazrak bych z nej nedelal.
To co ma boris na 1150 mi prijde pohodlnejsi.
Upravil hicks dne 25.03.2011 10:50
17 cm
dnes jsem se konecne rozhodl co poridim a objednal 800stovku. Prvni veci, kterou chci vymenit je sedlo. Bohuzel tady u nas v tramtarii nikdo nevede sedla tretich vyrobcu skladem, takze holt budu objenavat "na slepo". Menil jste nekdo? Porovnaval jste nekdo nekolik ruznych sedel, vyrobcu? Co je nejpohodlnejsi?
Dikec.
Ahoj,
máme skladem (a budeme ho snad mít celou sezonu) k vyzkoušení Sargent touringové. Míváme i Touratech Kahedo (touring) ale teď několik týdnů nebyly od výrobce, takže na něj čekáme.
Ten Sargent na 800 je trošku jiný než na 1200, kde myslím je nejpohodlnější co existuje ale chce to zkusit. Je to obrovský rozdíl i díky tomu, že výrobce to sedlo šije na svůj vlastní výlisek (nejde o jiné sedlo na platformě BMW).
Na výstavě jsme ho měli a sedělo na něm dost lidí...
To Kahedo jsme měli v goretexové dýchací verzi v Maroku vloni, je super na adventure ježdění ale podle mě míň pohodlné než Sargent. *******************************
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
...tohle zajima mne... vypada dobre a nezapleveluje to motorku nearijskymi znackami...
17 cm
Ja jsem nakonec skoncil u polstarku. No normalni jezdeni to mam sundane a na dlouhe streky to nandam. Uchyceno suchymi zipy. Vyhovujeme mi to. Reseni za par kacek. Podle mne dat za sedlo 10k je opravdu pic.vina.
Ja som z motorkou zašiel k autočaluníkovi. Tam sme zhodili poťah sedla pár krát sa to obrezalo a ja som to rovno testoval na motorke až kým mi to nesadlo. Vznikla mulda podobná ako je na zníženom sedle a dojazd môjho zadku sa skoro zdvojnásobil. A ak sa dobre pamatám tak to nevyšlo ani 400 Sk.