Spitfire napsal:
Trochu oživím.. Máte tip na koupi lékárničky která by se vešla sem?
Zhruba jsem změřil, jaká by měla být velikost a je to 15x8x2,5cm. Bohužel všechny lékárničky, které jsem našel jsou větší, takže zatím jediné co mě napadlo je originál.
jasne.
ta z inveltu.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
To máte pravdu trošku jsem u toho textu zapomněl, že nějak nemusím řešit problém s PČR . Tam je nejhorší, že lékárnička jako taková je prostě k ničemu a jen to tahá z lidí peníze a motolékárnička tuplem. Otázka je jestli se u motorkáře bude policajt při kontrole ještě zabývat jejím obsahem
BMW R 1150 GS
lékárničky na moto máme, stojej tuším 150,- Kč.. ale radši to zítra potvrdím abych neblábolil.. když se člověk řízne v kempu při krájení cibule, určitě se vyplatí.. jinak je tak akorát pro ty policajty...
Upravil jezek dne 18.08.2013 20:02
jezek napsal:
lékárničky na moto máme, stojej tuším 150,- Kč.. ale radši to zítra potvrdím abych neblábolil.. když se člověk řízne v kempu při krájení cibule, určitě se vyplatí.. jinak je tak akorát pro ty policajty...
neni tam nahodou stahovak hnaty?
ono jako tepenny krvaceni NIC MOC.
17 cm
ta zelená lékárnička je tam fakt na knop, ale i to by šlo.
BMW F 800 R '15
BMW R NineT '15
BMW F 650 GS TWIN '08
Ex.: BMW R 1150GS Adventure '02
Ex.: MZ 251 ETZ '90
jezek napsal:
Já jsem kdesi v návodu k obsluze k F800GS viděl tuším na straně 14 obrázek se sedlem a tam byla hezká lékarnička která tam padla jak měla. Nemáš jí náhodou k mání?
BMW F 800 R '15
BMW R NineT '15
BMW F 650 GS TWIN '08
jezek napsal:
Bohužel většina škrtidel v auto/moto lékárničkách s masivním a nedejbůh tepeným krvácením nic moc neudělá a navíc můžou mít i nežádoucí devastační účinek, takže je to fak tjen kvůli PČR a drobným nehodám při stanování
BMW R 1150 GS
hicks napsal:
[quote]jezek napsal:
Bohužel většina škrtidel v auto/moto lékárničkách s masivním a nedejbůh tepeným krvácením nic moc neudělá a navíc můžou mít i nežádoucí devastační účinek, takže je to fak tjen kvůli PČR a drobným nehodám při stanování [/quote
devastacni ucinnek je ten, ze jak ztratis mockrve, je s tebou amen.
jinak ja na tohle vozim arno z TT.
17 cm
taky sem mel radost jak sem tam hezky narval takovou podobnou "vetší" lekarnicku :-) a pak se mi prehrivalo cerpadlo benzinu - pri pokusech sem si overil je sikovne velka lekarnicka to tam fakt solidne utemuje :-) tak uz to neprovokuju a vozim ji v tom prostoru vzadu
nejsem motorkar - ja motorky miluju :-)
milanek napsal:
taky sem mel radost jak sem tam hezky narval takovou podobnou "vetší" lekarnicku :-) a pak se mi prehrivalo cerpadlo benzinu - pri pokusech sem si overil je sikovne velka lekarnicka to tam fakt solidne utemuje :-) tak uz to neprovokuju a vozim ji v tom prostoru vzadu
tak jsem se pochlapil, trochu jsem pomačkal svoji původní lékrárničku od bikes crown a narval ji tam, čímž jsem vyřešil logistický problém s umístěním lepící sady, nicméně doufám, že se mi nebude přehřívat čerpadlo :-(
Jak si poznal, že se ti přehřívá?
BMW F 800 R '15
BMW R NineT '15
BMW F 650 GS TWIN '08
spitfire - to je snadny staci jet ve 2 s 60kilo v kufrech v aspon 35st bud aspon 6h po dalnici nebo 4h v horach 1-2 a prehreje se to jak nic :-)) - jo a taky musi byt min nez pulka nadrze jinak to ten benzin zespoda mrcha dochladi :-) ale neboj to poznas - prestane to jet :-) dobra zrada je ze sundanim sedla z duvodu namatkoveho hledani priciny zaroven sundas i zdroj zavady :-)
Upravil milanek dne 20.08.2013 22:42
nejsem motorkar - ja motorky miluju :-)
paule,než tu lékárničku od světa vyndáš ,tak už nebude třeba.mám taky B.K. udělal jsem si držáček pod zobák nad př. blatníkem,zkusim to vyfotit pro inspiraci.