dugi napsal:
Tak to bylo ložisko v převodovce a bylo jich víc,takže celá převbodovka vyměněná v Inveltu po záruce,materiál zadarmo,práci si platím
Tak to mám uplně stejný zmačknu a ticho!tak to jsem zvědavej co mi nato teda řeknou! je já mám najeto jen 27000km
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Že to tady vůbec čtu! Jakmile se tu rozebírá nějakej problém, moje GSo ho chytí taky :-(
Spojka mi zabírá na úplným začátku (rv05), stačí jemně zmačknout spojku a hnedka to odpojí - co jsem tak pobral, tak obložení nebo něco dalšího - najeto 40.000 a choval jsem se k ní jak k vlastní :-(
Pokud je tu někdo ochotný a SCHOPNÝ to opravit včetně sehnání dílů, napište mi prosím do PM alespoň orientačně cenu. Jsem z východních čech, takže dojet někam asi není problém, pokud to nebude 300km a dá se to opravit (vyměnit) "na počkání" :-D
Killingman napsal:
Že to tady vůbec čtu! Jakmile se tu rozebírá nějakej problém, moje GSo ho chytí taky :-(
To poznám
Killingman napsal:
Spojka mi zabírá na úplným začátku (rv05), stačí jemně zmačknout spojku a hnedka to odpojí - co jsem tak pobral, tak obložení nebo něco dalšího - najeto 40.000 a choval jsem se k ní jak k vlastní :-(
Pokud je tu někdo ochotný a SCHOPNÝ to opravit včetně sehnání dílů, napište mi prosím do PM alespoň orientačně cenu. Jsem z východních čech, takže dojet někam asi není problém, pokud to nebude 300km a dá se to opravit (vyměnit) "na počkání" :-D
Opraviť "na počkanie"? Záleží na tom, ako dlho vydržíš čakať.
Ahoj . Použiju tohle vlákno na můj dotaz... Je ještě nějaká jiná možnost nastavení páčky spojky na R 1200 GS 2010 mimo ten plastovej štelovák..??? Hodilo by se mi přiblížit páčku ke gripu a už jsem na dorazu toho plast. šroubku... Páčku brzdy mám 4,5 cm od gripu a spojkovou prostě nedostanu pod 5,5 cm ...( měřím to od zlomu páčky ke gripu )....
Díky za případné info