Čaj, sraz bysme mohli dát třeba u Olympie čas si řekněte- já i luděk máme dovolenou už v pátek takže někdy odpoledne bysme tam mohli dát spicha.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
Ty bláho, to už jsi měl ty oči spravené? Shodli jsme se 4 lidi, že tam jsou po Česko-slovensko-polkách nejhezčí holky evropy. Žádné scvrkliny jako zbytek jihu. A vůbec tam bylo nebývalé množství světlovlasých (to vůbec nemyslím nějak xenofobně)
Já teda dávám albánkám za 1
Čau TOLI,
souhlas sraz u OLYMPIE, přesněji u KFC... My můžeme od 14 hod. kdykoliv, takže přesnou hodinu si vzhledem k cestě Praha - Brno určete spíše Vy :-)))
Carpe diem
Waltr> no oci mam porad blby, na operaci jdu az 23.10. a hlavne mam asi jinej vkus a nemel jsem stesti na mistni kocicky, priste musim jezdit min divociny ale pravda, v sarande to uz zacalo byt zajimavejsi, ale to jsem mel za cizi turistky... (jinak the best je vychodni slovensko a ukrajina)
Tak jsme zpátky.Bylo to náročný ale zvládli sme to http://toli21.raj...z/albanie/ tady pár fotek než se mi rozbil foták.
toli přiložený následující obrázek:
Těšim se až luděk přidá fotky z megamasakrálního přejezdu pohoří Dangelia - to byla pecka-ale víckrát bych už do toho nešel. Jinak spousta sme toho neprojeli a jednou bych se rád vrátil.
Příhod je spousta tak se těším na další srázek.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.