narovnam motorku z bocaku -> rve to -> mam zamek, sundam
hnu s riditkama -> zase to rve -> porad jsem ho nesundal.
imho 95% pripadu resi VHODNY zamek (s alarmem).
---
jinak my byli svedky zmrzlinare na nove Honde ci co co si zamknul kyvku U-zamkem a rozjel se :/ pry fakt slusna rana...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Vy to berete jako kuriozitu a já měl pořád pocit, že je to úplně normální. Zámek na kotouči: rozjel jsem se s ním třikrát. Naštěstí vždy bez úrazu, jelikož se ještě pořád rozjíždím jak připosraný. Pořídil jsem si na radu chechtajícího se prodavače to svítivě žluté lanko. Přes blastr nejde, nasazuje se na páčku brzdy. Ani to mi ovšem nezabránilo, abych se rozjel se zámkem na kotouči a lankem na páčce brzdy. Taky jsem několikrát odjel od pumpy s otevřenou nádrží a všiml si toho až poté, co jsem měl benzínem zacákané budíky, nádrž i plexi na helmě. Co už. Stává se.
No, za úplně normální to nepovažuju. Ale už jsem to měl samozřejmě taky tu čest absolvovat. A naposledy, jak to tak bývá, na náměstí plném lidí (v Sobotce v Českým ráji).
Doufám, že to moc brzo nezopakuju..
R1100GS
Se obávám, že už Ti opravdu není pomoci....mě zatím žlutý lanko kolem heftu vždycky přesvědčilo
Pokud tě to ale uklidní, i slavným sportovcům se stává - Erik Gundersen (starší pamatujou) prej takhle frajersky vyrazil po zadním a až pozdě si vzpomněl, že to přední měl utáhnout....obě ruce zlomený
Upravil Jezura dne 18.08.2010 07:23