Stiefel napsal(a):
Já mám komplet Adventure Pro a dost mi na bundě chybí stahování v pase,ve spodu bundu a stahování rukávů (když jedu jsem občas jako airbag ) a docela mi ta bunda odstává ale krásně to eliminuje sepnutí s kalhotama. Takže až doslouží to co mám a nový model bude mít stahování aspoň v pase tak kupuji nový
A vod toho jsou ty lístky a faktůry co se maj schovávat a ne si s tím vytřít prdel, abys to pak mohl reklamovat, čoboláku(lakiluksk) jeden Jo a pište dál , at má pardál co zlepšovat.
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
swat napsal(a):
A vod toho jsou ty lístky a faktůry co se maj schovávat a ne si s tím vytřít prdel, abys to pak mohl reklamovat, ****u(lakiluksk) jeden Jo a pište dál , at má pardál co zlepšovat.
swat napsal(a):
A vod toho jsou ty lístky a faktůry co se maj schovávat a ne si s tím vytřít prdel, abys to pak mohl reklamovat, ****u(lakiluksk) jeden Jo a pište dál , at má pardál co zlepšovat.
Trosku jsi s ti Cobolakem prestrelil chlape, nezda se ti??? Pokud si ten prispevek poradne prectu, tak doklad asi ani nemel.
No, ale nic to nemeni na tom, ze mohl zkusit zkontaktovat Pardala, a verim, ze by byla nejaka dohoda i bez listku, nez hned vykriky do tmy. Takze, taky
Upravil spea - ToM dne 23.08.2010 10:22
R 1100 GS r.v. 1995 www.tomphotos.eu
vyroky o slovakoch su asi skreslene. ale ten príspevok od Lakiliuka je pravdivy.
Škoda Superb 1,4TFSI LPG LaK Diagnostika GS-911 BT https://www.faceb...963987398/
Ech. Mr.Lakiluksk by měl před přispíváním kamkoli nejdříve absolvovat alespoň první dvě třídy základní školy pro několikanásobné navýšení gramotnosti a duševních dispozic. A někteří jiní by možná měli zhluboka dýchat a vzdát se xenofobií zavánějících příspěvků.
K tématu: Absolvoval jsem cca 2500km v bundě a kalhotách Enduro. Kalhoty mi vyhovovaly, bunda mi přišla volná, za jízdy se nafukovala i při stažení. Půjčoval jsem si vše v hnusném horku a velice jsem ocenil světlou barvu a profukovatelnost. Za ty peníze jsem jaksi nic lepšího nenašel. Tím netvrdím, že nic lepšího není, zvláště v řádově vyšších cenových kategoriích. Takže celkově spokojenost. Otázkou je design - mně se nelíbí, přijde mi jaksi moc strakatý. Ovšem to je věc čistě subjektivní.
(a nemyslim to vubec ironicky)
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
K tématu: Absolvoval jsem cca 2500km v bundě a kalhotách Enduro. Kalhoty mi vyhovovaly, bunda mi přišla volná, za jízdy se nafukovala i při stažení. Půjčoval jsem si vše v hnusném horku a velice jsem ocenil světlou barvu a profukovatelnost. Za ty peníze jsem jaksi nic lepšího nenašel. Tím netvrdím, že nic lepšího není, zvláště v řádově vyšších cenových kategoriích. Takže celkově spokojenost. Otázkou je design - mně se nelíbí, přijde mi jaksi moc strakatý. Ovšem to je věc čistě subjektivní.[/quote]
Super, díky za názor, další řada je připravena už méně barevná. Je to opravdu subjektivní ale i já jsem usoudil, že půjdeme cestou trochu decentnější barevné kombinace, budu se ale snažit udržet výhodu světlejší barvy kvůli slunci, ale exponovaná místa budou tmavší kvůli špině. Enduro je dělané tak že lze pod nej vzít vlastní krunýř, to jen k té volnosti, možná by to řešila menší velikost.
Kompletní výbava motocestovatele www.rockway.cz výrobce www.klim-cz.com-oficiální dealer www.twalcom-czech... - výhradní dovozce http://www.facebo...ockwayShop Revitshop.cz
milan enduroskola napsal(a):
mě by spíš zajímalo, kdy konečně dostanu zpátky svoje oblečení, který jsem v dobré víře půjčil před půl rokem jako mustr pro kolekci adv
tak ja mam bundu adventure pro už celou sezonu a zatim se teda nic nepárá a netrhá zyp taky funguje takže zatim spokojenost . Proti tomu nafukování bych to asi taky vyděl v té velikosti ja ji mam tak akorát a nenafukuje se větrání taky super takže já osobně ze své zkušenosti bych si jí koupil klydně znova a ten komu se to začlo trhat ta buť narazyl na vadnej kus a nebo to musel někde natrhnout (to je hned a ani si toho nemusel všimnout)
swat napsal(a):
Trosku jsi s ti Cobolakem prestrelil chlape, nezda se ti??? Pokud si ten prispevek poradne prectu, tak doklad asi ani nemel.
No, ale nic to nemeni na tom, ze mohl zkusit zkontaktovat Pardala, a verim, ze by byla nejaka dohoda i bez listku, nez hned vykriky do tmy. Takze, taky
A slova jako "ojebem" "piči" "kokot" to je jako fajn psát do příspěvku ? Áno? A co je špatnýho na č+obolákovi? Ještě když jsem za to napsal do závorky nick, abych náhodou nepobouřil bratia slováky.....Víš jak vůbec slovo czobolak vzniklo ty švéde???? JO SU MORAVÁK A NESTYDÍM SE ZA TO !!!!
do mě !!!
Upravil swat dne 23.08.2010 23:56
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
je fajn ze se tu tak perete za kamarady a ksef nemyslim ze po tehle prispevcich nekdo napise cokoliv kritickeho a urazet nekoho za to ze projevi svuj nazor bych od redaktora necekal