albert napsal:
pri Traverse je napisane, ze chranice mozno doobjednat...je to pripravene na to, aby sa tam dali vlozit?
jestli to dneska zvladnu tak dam ty chranice do shopu. Ja tady fyzicky vzorek nemam , je objednaný, dorazi příští týden a objednal jsem i ty chranice, mely by se tam dat urcite vlozit. Az to budu mit v ruce tak pak podam presne informace popripade foto
Kompletní výbava motocestovatele www.rockway.cz výrobce www.klim-cz.com-oficiální dealer www.twalcom-czech... - výhradní dovozce http://www.facebo...ockwayShop Revitshop.cz
Tak Goretex Traverse komplet už mam tady a je to moc pěkné. Ta šedá je tmavší než na foto, minimalné o odstín, na těch fotkách v katalogu je to asi trochu přesvícené. Chraniče se do toho dají použít jakýkoli, jinak ty Forcefield co jsem k tomu objednal jsou parádní.
Kompletní výbava motocestovatele www.rockway.cz výrobce www.klim-cz.com-oficiální dealer www.twalcom-czech... - výhradní dovozce http://www.facebo...ockwayShop Revitshop.cz
ma uz nekdo zkusenosti s temato vecma - krom dylera?
shanim na dalsi sezonu novy oblecek, chtel bych vyuzit obvyklych novorocnich slev a vyprodeju, abych se dostal na normalni cenu pro bezneho zamestnance s platem ctvrtiny zakladu jednoho naseho pana poslanca.
Este sem uvazoval o Revit, ale panove v ceskem zastoupeni za to chcou citelne vic nez za hranicama, kde ovsem je sice dobra cena, ale ne moja velikost :-(
pripadne nejaky jiny tip na aspon trochu slusne obleceni?
Právě jsem se vrátil z jízdy,byl jsem otestovat moje nové hadříky,komplet Klim Traverse plus windstopper Inverse.
Podmínky: pod mrakem,teploty od 3 do 8 stupňu,130 km.Spodní vrstva:termoprádlo Draps a spoďáry Moira Duo,pak Inverse a vršek tedy Traverse.Boty TCX Infinity.
Závěr:Kolem 3 stupňu,na Skřítku, málinko chladněji,příště zkusím k tomu plyšový roláček Moira.Od 5 stupňu pohodka.Moc pohodlné,prostorné oblečení a navíc moc moc pěkné.Neprofouklo a foukalo přitom hodně,v dešti jsem nejel.Zatím supr,doporučuji.
Upravil Nori dne 11.03.2011 18:39
Sada Adventure Rally v sede barve kterou jsme vystavovali na MOTOSALONU je k prodeji s 25% slevou. Jedná se jen o tento jeden kus. Je naprosto novy, nikdy nejety a jen byl pouzit na vystavě. Je to velikost XL