Milos napsal:
Redakční systém povýšil na novou verzi. Nemusí vše šlapat, jak má, tak pokud na něco narazíte, tak napište. Samozřejmě, jsou zde malé rozdíly, které doufám vadit nebudou. Jinak kromě vzhledu, by rozložení a fungování webu mělo být co nejvíce podobné předchozí verzi.
Co zatím není převedené, tak jsou "Naše fotografie", na tom budu v nejbližší době pracovat.
Pekne ja jsem pro zmenu - technicky se to casem jiste dorazi
Upravil standa dne 05.09.2010 10:48
Standa
Moby
Smajlíky mám zapnuté (nezaškrtnutý čtvereček).
Když na tlačítko smajlíků kliknu tak mi zmizí napsaný text a smajlíci se nerozbalí. Nemám ponětí proč. Možná je to mezi klávesnicí a židlí, ale nevím co s tím....Pája
paja1 napsal:
Docela by mě zajímalo, co je důvodem změny???
Je mi jasné, že tuhle změnu neděláte z dlouhé chvíle.
Já zatím ze změny nadšený nejsem.
1.Hlavně mi stránky nejedou na telefonu, předtím naběhly v pohodě, ale teď se nedočkám. Zkoušel jsem i Cenduro, protože mi to připadá na podobném základě a to najede v pohodě.
2. Diskuse k R1200GS není na prvním řádku jako před tím, takže musím rolovat. Jiným bude změna vyhovovat, takže to se dá skousnout. Připadám si jako v supermarketu, kde taky občas všechno přestěhujou......
3. Smajlíci dají teď víc klikání stejně jako na Cenduru. Předtím to bylo lepší.
Vlastně nejdou vkládat vůbec, nějak mi to blbne. Noooo
Smajlíci nejdou ani při úpravě, vypnuté je nemám, možná je to prohlížečem mám Mozillu. Když chci vložit smajlíka tak mi zmizí co jsem napsal, to je docela k vzteku..tlustá písma jdou.
Mi osobně se stránky jevily před změnou lepší, bohužel......
Dík za názor. K bodům:
Ad 1) Nedočkáš se, že to dlouho trvá, nebo se vypíše nějaké chybové hlášení?
Ad 2) Už je to na prvním místě, je to věc, které jsem si nevšiml.
Ad Zbytek)
Celé změny lze rozdělit na dvě skupiny
1) Technologické
2) Vzhled
Technologické změny
Původní stránky nebyly aktualizovány již dlouhou dobu a hrozilo nebezpečí napadení stránek (byla prolomena ochrana spam-roboty), zátěž serverů byla větší, než je zdrávo a i z hlediska optimalizace k prohlížečům a hlavně k vám, stránky zastarávaly.
Změna vzhledu
Pokud by na nový vzhled převažovaly negativní reakce, není problém vzhled změnit i na původní. Po třech letech, kdy byl vzhled stejný, mně osobně až moc zevšedněl a přijde mně až zastaralý. Ale toto může být jen můj subjektivní pohled. Pevně věřím, že nový vzhled je modernější a přesto jednoduchý.
I přes změnu vzhledu ale pozice nabídek a většina funkcí zůstala zachována a doufám, že přechod nebude pro vás nijak bolestivý.
Změna vzhledu
Pokud by na nový vzhled převažovaly negativní reakce, není problém vzhled změnit i na původní. Po třech letech, kdy byl vzhled stejný, mně osobně až moc zevšedněl a přijde mně až zastaralý. Ale toto může být jen můj subjektivní pohled. Pevně věřím, že nový vzhled je modernější a přesto jednoduchý.
Vždycky, když něco změníš, budou lidi prskat, protože každá změna je pro ně špatně z principu. (Stačí si vzpomenout na ty mánie okolo podružných změn uživatelského rozhraní Facebooku..) Ale za tři dny si všichni zvyknou a když jim pak ukážeš starou verzi, budou se smát, jak je to oldschool. Já bych se ke starému designu rozhodně nevracel.
Upravil cerv dne 05.09.2010 10:47
Změna vzhledu
Vždycky, když něco změníš, budou lidi prskat, protože každá změna je pro ně špatně z principu. (Stačí si vzpomenout na ty mánie okolo podružných změn uživatelského rozhraní Facebooku..) Ale za tři dny si všichni zvyknou a když jim pak ukážeš starou verzi, budou se smát, jak je to oldschool. Já bych se ke starému designu rozhodně nevracel.
noo... ja bych to uplne jako pravidlo nebral.
Nektere zmeny, ty spatne, ti muzou spolehlive odehnat hodne hodne lidi.
mne to spatne neprijde... mozna bych jen trochu ztmavil pozadi.. jen decentne.
ale v principu se NIC MOC nezmenilo.
imho.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
To Miloš: Díky za odpověď. Změnu vzhledu neřeším, taky ji vnímám jako minimální, důležitější je obsah.
ad 1. Mám Nokii 6710 Navigator. V telefonu teď zkouším stránky otevřít tak, že jsem napsal znovu adresu, takže se nenačítá profil paja1. Jelo to cca 5 minut bez error hlášky, ale taky bez výsledku, takže jsem to zase zastavil. . Cenduro najede i s profilem za 13 s. Přesněji je to tak, že se stránka ukáže po 13 s i když není načtená úplně celá. Možná se pak natahují obrázky nebo něco, ale vypadá za 13s kompletní a jde na nich dál surfovat.
Na BMWGS mám prázdný displej a načítá a načítá....Nejde to takhle používat.
ad 2. Prkotinka, která potěší..díky .....
ad3. Smajlíci holt na mém kompu s Mozillou nejdou.
Budu držet palce ať chybičky vychytáš.
Mě teď trápí hlavně ten telefon, pokud to bude zlobit tak to bude mínus, které pro mě žádná změna vzhledu a funkcí pro PC nenahradí. Před změnou to jelo jako hodinky a už jsem si zvykl tady z telefonu chodit.
Pája
Clovece Pajo1 u tebe je asi neco spatne, taky sem chodim nekdy z mobilu,ted jsem to vyzkousel-Nokia 5800 a za cca 20s. mam stranky nacteny
Pred casem jsem mel taky nejakej problem s BMWGS jako jediny stranky mi nechodily, kupodivu pomohl abyc.restart modemu. Od te doby vse bez problemu.
Aktualne 1250 GSA HP
S těmi smajlíky zatím netuším, kde je problém, všechno funguje, jak má. Zkoušel jsem to na Mozile FireFox 3.6.8, IE a gChrome a všude bez problémů. Budu ale hledat řešení.
Na Blackberry 8900 se mi upgradované stránky načtou do 5-10 sec. Se smajlíky taky žádný problém, celkově se mi změna líbí ,sránky mají modernější vzhled. Změnu hodnotím jako přínosnou.