já na maltu a zlaté písky - právě doma repasuju stoletou míchajdu
Snad alespoň někde po okolí interval odcourám a moříčko dám klidně za víkend.
Upravil Hrabe_X dne 08.02.2008 13:20
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
u nas je zatim vse jeste ve vzduchu, ale nejasne se rysuje Iran s jednou partou odsud. Mozna pri ceste zpet odbocime i na sever a projedeme krome celeho Turecka i nektere zakavkazske republiky
Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
In Greece since 1988 BMW R1200GSADV
Volvo XC90 2.9 T6 Biturbo
Audi A3 Sportback 1.8 TSFI Tiptronic
Sadoch:Tak co Romco uz makas na prestavbe nebo se na to vyseres?Ja radsi kupuju Kátˇu a uvidim za rok jak jsou to perfektne vychytany bezporuchovy stroje.Dyz tak se pak vrhnu na novou 800GS.Tu Syrii bych taky dal je to nadherna zeme.
Prvních 14 Albánie. Na nový 1200 GS, tak jsem docela zvědav. Pak bych chtěl ještě na podzim zkusit Makedonii, ale je o ní docela málo informací. Chovám Šarplaninský ovčáky, co odtud pochází, takže mě to docela zajímá. Máte někdo zkušenosti s Makedonií, je to blízko, takže...
Červenec / srpen, 6-7 týdnů - variace ná téma střední asie. Zatím to vypadá na mongolsko (altaj, gobi + centrální a severní mongolsko) s pokusem krosnout to do číny (zatím ve fázi výzkumu), varianta druhá je Kazachstán, Kyrgyzstán. Přípravy v plném proudu, hlavně u piva nad mapama
Kazdej nekam jedete, já teda taky (rumunsko,korsika,......) tak nakupte fotaky kamery at je na co koukat jo!!!
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Fanos Rusicka GS napsal:
Sadoch:Tak co Romco uz makas na prestavbe nebo se na to vyseres?Ja radsi kupuju Kátˇu a uvidim za rok jak jsou to perfektne vychytany bezporuchovy stroje.Dyz tak se pak vrhnu na novou 800GS.Tu Syrii bych taky dal je to nadherna zeme.
Tak tos mi vrazil nůž do zad.Tak já budu jezdit sám na tom mým roburu a čumět jak opravujete?
Přestavba se nekoná bo jsem nesehnal vidle.No doufám že maj v Sírii aspoň dobrej
sejra když se to tam tak jmenuje.
..letos několik prodloužených víkendů v alpách a jako největší sezonní pecku bych chtěl dát Norsko..ale stejně jsou ty polemiky kam o ničem,přijde léto,práce ve firmičce hromada a v říjnu zjistím,že jsem byl leda tak v prdeli...