To jsem taky ze začátku mysle, ale rozsvítí se ta parkovačka a funguje i vyhřívání, a zkoušel jsem na ní dát i 75w žárovku a svítí, nevím jestli by se aspoň ty kontrolky nezapnuly
to jsem si taky ze začátku myslel, ale je to tak 20 dní co jsem jí startoval a šechno bylo v pořádku, nic jsem s ní od té doby nedělal a teď jsem to okolo krku ještě procházel jednou
To už jsem zažil, svítí, bliká, ale nestartuje...
Batereka nastartovala (točila jak divá) ujela cca 50 km, po půl hodině pauzy ani ťuk, světla i blinkry stíhala krmit, ale starter né.
Mařa & BMW R 1150 GS Adventure http://marags.raj... http://www.youtub...marekondra
Jestliže ti před 20-ti dny nastartovala, a teď nic (a mezitím si s motorkou nic nedělal), tak je fakt baterka "mrtvá" - některý článek KO. Změř si ji pod zátěží a budeš mít jistotu.
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
D-A-G-R napsal:
Je tedy možné, že baterka je tak K.O., že by se nerozsvítily ani světla?
Nelaboruj a nech si poradit. Kluci ví co povídají a mají pravdu. Světla to rozsvítí, všechno ti funguje, ale nestartuje. Většinou ještě cvaká ta, noooo, honem... Teď nevím jak se ten nesmysl jmenuje.
jojo to bude mrtva baterka.... napeti na svorkach ukaze, svetlo /parkovacku rozsviti, ale pod proudem se proste odkraci...mel jsem podobny problem. Byt tebou baterku vemu, donesu ji do nejakeho servisu, a nebo prodejny s baterkama.. a tam ti ji otestuji na zatez... a uvidis.
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
k4lo napsal:
a co roztlacit moto? roztlacali ste nekedy 650ku? ma preca retazove rozvody takze nemozu preskocit takze by sa nemalo nic pokazit ci?
Roztláčeli, ale moc dobře to nejde.
Ja jsem ji roztlacel a v pohode( ja de*il nevedel o problemu se zaklapavani stojanku a problem s cidlem, ale roztlacit sla ) jinak za me mrtva baterka, taky me to svitilo blikalo, ale kontrolky ani tuk.
F 650 GS (00)
Tak jsem baterku zkoušel a ta je v pořádku, je cca 6 měsíců a jinou motorku na to nastartuju bezsebemenších problémů, Nevíte čím by to ještě mohlo být?
Vzpomněl jsem si, že jsem měnil řidítka (nebyl jsem si jistý jestli jsem je měnil před nebo po tom co jsem to poprvé zkoušel nastartovat, když ještě šla), ale kontroloval jsem všechno
Roztlačit to asi nepude, nejde tam benzín, jak jsem psal, když to dám do polohy ON tak se nic nestane , nezapne se ani jedno světlo, starté netočí, čerpadlo nenasaje benzín.
zkus ještě otočit klíčkem na ON a hejbej s tim svazkem kabelů, kterej jde od spínačky kolem krku na pravý straně...
jinak nevim teď jak je to u 650, nikdy jsem to nezkoumal, ale u X-Challenge se dá spínačka zespodu rozdělat a vyndáš tu část ve který jsou dráty a po který se otáčí ta část s klíčem... v tom byl jeden drát upadlej z letování a bylo to víceméně podobný...
pochybuju ale, že to bude i u 650, omrkni to
jardajerman@seznam.cz