Tatovi se stalo na motorce to samé, chlap z vedlejší v autě ho sice viděl,ale rozjel se na hlavní i přes to..Neví proč..
Od tý doby si fakt dávam bacha na vozidla z vejdlejší a hlavně chci být viděn! Dost se toho bojim že mě to tam někdo vpálí.. Proto pořád svítim i přídavnýma světlama i ve dne..
brzy se uzdrav a dej tomu bastardovi co proto*pissed*, ať nezkouší výmluvy "no jasně motorkář, a je to jasný..." takový a lidi co tvrdí "sory já vás neviděl, sem si zapoměl doma brejle" jsou taky na odstřel, zvlášť když tě trefí 20 km za Brna a jede z Ostravy*pissed*... hlavně nespěchej a pořádně to doléč a zrehabilituj a ať cvaká všechno, i ušlý zisky v práci, pokud to bude možný... a hrošíka je mi líto, když se naněm zapracuje, tak to zas určitě bude mazel...
Jezdím tak, jak umím...
No mne se vcera malem stalo neco podobneho, akorat že jsem jel zanim. Jel v obci padesat a přes sklo vidim jak se hrabe v necem na sedadle spolujezdce. Přijizdime k benzince, ja potreboval tankovat, tak si rikam dobry, konečne se ho zbavim, kdyz uz jsem chtel zacit zatacet doprava najednou to strhnul bez blinkru k benzince a pak na to dupnul a zabrzdil. A já furt za nim, jeste ze jsem jel jak z hnojem a stacil jsem se mu vyhnout i s kuframa. Kdyz jsem mu na benzice rikal ze ma blinkry a zrcatka tak na mne cumel jak vejr.
Jinak preji brzke uzdraveni a zdárne dokoncení pojistne udalosti.
Upravil Kubicek dne 09.09.2010 12:27
Konečně jsem našel to co jsem hledal ...GS
Je mi z toho na . Nedávno jsem měl podobný zážitek s lepším koncem. Ve vsi, kde žiju a kterou denně pětkrát projíždím takhle vyjížděla na asfaltku pošťačka s dodávkou... já jedu 30 a koukám jak ona kouká na mě (říkám si, OK ví o mě) pak koukne na druhou stranu a... jasně, že vyjela. Jet 50 tak jsem si prohlídl dodávku zevnitř, takhle jsem zabrzdil, objel dodávce zadek a za cedění nadávek skrz zuby jsem pokračoval dál... Chlapi (i ženský) dávejte bacha! Přeji uzdravení bez následků.
Drž se dost se toho dá rozhejbat... kdyby pak potřeboval "šikovnýho neurologa" dej vědět... mě pomohla rozchodit ruku, kterou už se začínalo tvrdit, že bude mimo Jarda
BUZERANT plechovkářskej *pissed* Aby ho smradlavej pes poskákal*pissed*
Hlavně že jsi "v pohodě".Brzo se dej do kupy
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Advik napsal:
Vím jak se cítíš. Ničeho se neboj, nehoda je jasná, rychlost policie umí spočítat, byl jsi na hlavní, vše je jasné. Pán může tvrdit co chce.
Přeji brzké uzdravení.
Jasné je to normálním lidem, ale to ještě neznamená, že je to jasné pojišťovákum, zvlášť od Allianz.
Znám hodně případů, kdy jasná vina byla prokázána jako nevina a chudák to ods..l. Proto jak zde kdo si psal, ihned nemocenská, lékařská ošetření, bolí atd... Do mně vletěla ženská zezadu a snažila se to hodit na mně. Na to je fakt jedině obrana vzít ošetření ať věc řeší soud, protože jinak o věci bude rozhodovat kráva druhá na okresním úřadě a to se jeden pak může divit. Opravdu, vím o čem mluvím. No a pokud se pán staral o auto, ještě bych mu dal za neposkytnutí pomoci. Mohl udělat alespoň jiné opatření, zepta se co se stalo, chtít volat sanitku atd atd a ne se start jen o své plechy. Pane, to je doba... Já jezdím jak idiot ve vestě, kyždý se směje že jsem jak dopravák, světla rozsvícený a ještě na ty podobný magory co se řítěj z vedlejší troubím, na což mi oni ukazují na čelo. No, ale víme k čemu je to dobrý.
No hlavně se uzdrav a Hroch se opraví a ještě spolu zahrošíte, neboj.
Brzy na cestách ahoj
Jurek Jurek
bmwjurek@seznam.cz
www.bmw-gs.estranky.cz
www.scrc-ostrava.estranky.cz
608 822 033
Brzo se uzdrav ty i bawor a každopádně si to nenech líbit!! Nevím jak daleko chceš až zajít pravdou však je že to ten frajer může slíznout hezky pekelně! Odvolal se na rychlost? Tak to je úplně fuk! Ty jsi udělal pouze přestupek za to on ti nedal přednost! Svědek nesvědek! Stalo se mi to samé odvolal se na to že jsem jel rychle (a měl svědka) a pak na mě ještě zkusil u výpovědi před Všemi v místnosti že jsem se prý po bouračce ke všemu přiznal takže výsledek byl že přišel expert a spočetl mi rychlost OKEY jel jsem něco okolo 70 pětek na 50 fajn a co jako? Dostal jsem bod a tuším 1500Kč pokutu a on musel uhradit vše!! Moto total na odpis, utržený vidle, díra v bloku motoru, rám jak origami, rukavice prodřený, kalhoty (kapsáče) díra na koleni , helma vorytá, boty zbroušený (né vše se stalo vinou té nehody např. boty už wobroušený byly atp. ale co bral jsem to jako náhradu psychické ujmi a ega že jsem to nedobrzdil ) a to nemluvě o zdravotních potížích (mě se teda vůbec nic nestalo) ale kdybych byl kur..a můžu se na něm hojit doteď. Ono taková záda mohou bolet celý život (i kdyby to nebyla pravda) samozřejmě že ti přeji aby bylo vše max. okey a i lepší. Ale ve výsledku pro něj to bude znamenat že ti bude muset vše proplácet jako třeba rehabilitace, léčbu atp. to už je na tobě.... No přeji ti pevné nervy a ať si brzo zpátky v sedle! Che..
rychlé uzdravení, Th12 většinou srůstá OK
Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
In Greece since 1988 BMW R1200GSADV
Volvo XC90 2.9 T6 Biturbo
Audi A3 Sportback 1.8 TSFI Tiptronic
Rychle srůstej, ať můžeš se zm.dem bojovat. Můj postřeh-čím dál víc k.kotů jezdí se zatmavenýma oknama, takže ani nevidíš, jestli tě vidí on. A tihle parchanti jsou nejhorší. Jinak vše, co jsem chtěl ohledně rychlosti, napsal NakasiBMW.
Nazdárek pánové, a samozřejmě zdravím zúčastněné dámy - tak se ozývám s informací - ohledně mé nehody se stálě samozřejmě nic neděje, jelikož je čas a od konce února 2011 je údajný viník obviněn, tak se stále nic neděje a já jenom dlužím, kam se podívám, protože mám jen samé zařizování - opravdu si nedokáži představit, že by ty papíry doma za mě nevyřizovala moje žena. Nechci vypadat jako agitátor, ale pokud jste bez cizí pomoci, tak si radši zaplaťte asistenci (a možná to bude nějaká pěkná asistentka
Děkuji Docovi do Grecie za příznivou zprávu o srůstání, jinak jsem si poležel doma půl roku. Od chirurga mám nakázáno ¨ještě do konce července šetřit (tzn. žádné sporty, kde hrozí pád na záda).
Upravil rusak dne 26.04.2011 19:26
R 1100 GS
S tim ze na vse je casu dost vim sve. Kolega v praci mel nehodu v lednu (jeho vinna), ze to napalil na ledu do protijedouciho auta. Pani v nem mela zlomene obratle apod > do ted je na nemocensky. Soud probehl az minuly tyden kde mu sebrali ridicak na 2roky a ma rok podminku (hrozila mu basa).
Samozrejme protoze jeho prace byla jezdit tak zpusobil mezi dobou od tohoto incidentu do soudu jeste jednu nehodu za kterou mohl opet on :-(
3/6 Marines SEMPER FI
Hlavně ať to pořádně doléčíš to je nejdůležitější, pak už ostatní věci můžeš řešit s úsměvem. Nejhorší je, že takovej **** si ani neuvědomil, že mohl zabít člověka a udělá to klidně znovu. Tak přeju hodně štěstí, brzký uzdravení a Vám ostatním spoustu šťastných kilometrů bez nehod .
Klasika,vidíš auto na vedlejší on tutově vidí tebe, popojede a zas zastaví,řidič se rozhlíží že si ukroutí hlavu, počká si až přijedeš na vzdálenost kdy to nemůžeš ubrzdit a pak ti to tam pustí.Denně mi někdo nedá přednost alespon dvakrát, připadám si jak Nostradamus jak se snažím předvídat,Proto chlapi budte opatrní neblázněte,užívejte si jízdu na mašině a všem přeju hodně štěstí protože zdraví byli na Titaniku asi všichni.
držím palce, ať je uzdravení bez následků!! mám totéž za sebou, jen řidič v autě před jízdou notně požil a taky peugeot proč to ale píšu - zkus si sehnat někoho, kdo to všechno za tebe bude s pojišťovnou vyřizovat, nějakého likvidátora na finanční škody a zdravotní následky. pokud teda sám nejsi po právní stránce dostatečně zdatný. mi to tenkrát hodně pomohlo, i když byla vina určena stoprocentně na straně řidiče auta. takový člověk se tím živí a už ví, jak to udělat co nejlépe pro klienta.
ještě dodám - alpík byl tenkrát na totálku a peníze jsem měla do tří měsíců od nehody na účtě. v té době jsem se ještě potloukala po léčení, takže bych nic takového nezvládala vyřídit. pro mě rozhodně jednoznačné plus takovéto služby !
Upravil refi dne 20.04.2011 07:26
RadovanGS napsal:
Klasika,vidíš auto na vedlejší on tutově vidí tebe, popojede a zas zastaví,řidič se rozhlíží že si ukroutí hlavu, počká si až přijedeš na vzdálenost kdy to nemůžeš ubrzdit a pak ti to tam pustí.Denně mi někdo nedá přednost alespon dvakrát, připadám si jak Nostradamus jak se snažím předvídat,Proto chlapi budte opatrní neblázněte,užívejte si jízdu na mašině a všem přeju hodně štěstí protože zdraví byli na Titaniku asi všichni.
2x denne?
to je trochu moc, ne...?
Kazdopadne to co se tu popisuje mi prijde jako jeden z neprusvihovejsich momentu jezdeni na moto. Mne to tam taky pan v posledni chvili poslal, a to jsme se na sebe koukali... Pry mne asi videl, ale neuvedomil si mne. ubrzdil jsem to tak na 30, ale rana jak z dela... a celkem jsem mu zaneradil kapotu
Od te doby se snazim pri mijeni aut prijizdejicich zprava/hodne neprehlednych useku zpomalit na rychlost, kterou bych snad mohl prezit (cca 50).
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2