Uz jsem o tom psal Milane, z duvodu ze jsem nemohl sehnat Conti musel jsem jit do Karoo T a dojmy jsou vlastne uplne stejne. Jsou o nejakych 40 E u nas levnejsi, ale taky asi vydrzi pomerne o neco mene. Dle foto co jste ted povesili [TKC 10.000] ja mam stejny stav na karoo T po asi 7 a neco tisicich. A to si myslim, ze logicky klidne prejedu i pres tu desitku. Ale na Conti mam vyzkouseno 14.000 a dar kamosovi na dalsich asi 5.000 nebo kolik. To asi na karoo T nepujde, ale jak rikam, jsou i o neco levnejsi. Nakonec to vyjde nastejno, proto pokud se opet zacnou k nam dovazet, pujdu do Conti, protoze jsem spokojen s adhezi a nemusim menit tak casto...
Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
In Greece since 1988 BMW R1200GSADV
Volvo XC90 2.9 T6 Biturbo
Audi A3 Sportback 1.8 TSFI Tiptronic
Zkusil jsem Karoo T loni - ojel jsem dvě zadní gumy( na každé necelejch 5000km) a jednu přední(necelejch 9000km). Vlastnosti obdobný jako TKC - vzal jsem pro sebe a kámoše tři sady loni na začátku roku, protože to tady byla novinka a známej dovedl tehdy sehnat sadu za zavádějící cenu 3800Kč. Zadní gumy jsme pak kupovali koncem května před výletem na UA a RO - opět tři kusy a cena už byla 2500Kč za kus. Do konce roku jsem pak dojezdil Anakee. Loni v prosinci jsme vzali se Zmijonem, Holubbem, Pukem a Držákem celkem 5 sad TKC a cena při tomto odběru byla těch 4980Kč za sadu, co zmiňoval Holubb. V internetovým kšeftě www.moto-pneu.cz nám v prosinci nabídnul cenu 5200Kč při odběru 5-ti sad.