2 viajero: uz jsem mu napsal. Uvidim, co odpovi. Cena atd.
2 Vjetrnik: Vzdyt jsem psal, ze jetste to soudruzi musi doladit....
Jinak jsem zatim vyzjistil: 18" kolo by na ABS nemelo mit negativni vliv. Dokonce ani prehozeni predku na 19" ABS nerozhodi. ABS ma toleranci na obvod pneu 30%. Coz v obou pripadech vychazi.
Pokud se dozadu da 18" a budu chtit zachovat pomer prevodu, budu muset pouzit 45T rozetu a 15T vepredu.
Ty fotky, co jsem sem posilal ukazuji 45T rozetu Supersprox Stealth. Pokud se pouzije, bude se muset vymenit retez za 520 a predni rozetu pro tenhle rozmer. Stredy jsou k mani v nekolika barvach a v podstate na zakazku muze udelat cokoliv. Je to obrobeny RAD. Zadek ma navic pridany OEM obrobeny adapter a pridane podlozky, aby to vse sedelo.
Kouzlo toho celeho je, ze lze pouzit jakoukoliv rozetu pro KTM (a tech se dela desitky druhu), protoze to sedi na jejich sesti sroubove uchyceni.
Tak a ted mi jeste nekdo rekente, jake rozmerty gum jdou nacpat na rafky Exel 1.85 x 21 a 4.25 x 18 36R....
o te 19 dopredu bych mozna uvazoval.. mate nekdo tip na homologovane reseni?
vim jen o 17ce predku, coz nechci...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
podle mne mne chces dožrat, ze mam pravdu?
Upravil hicks dne 23.09.2010 16:01
17 cm
to Jacob: to je tak, když nespokojený vosmikilař touží po R1200GS a stydí se nám to přiznat...
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
Vjetrnik napsal:
to Jacob: to je tak, když nespokojený vosmikilař touží po R1200GS a stydí se nám to přiznat...
ja nejsem nespokojenej, nicmene po 80k km bych povazoval mensi modifikaci za naprosto dustojnou
17 cm
adventure73-pardal napsal:
Jinak komplet EXELOVÝ KOLA ZDE
Pokud by jsi musel ty ceny v USD dodanit DPH a clem tak je to asi nastejno a nebo pokud si umis odecist DPH tak je tohle bych rekl jeste levnejsi a nebo srovnatelné
Tuším, že on je v Austrálii, pokud si to nepletu.....
Máš i kotouče a ten ABS kroužek? Abych se dopočítal (navíc ty kotouče na obrázku jsou parádní) Pokud máš kotouče, jaké destičky k tomu? Do offroadu se snad používají jiné směsy, nebo je to jedno?
Vjetrnik napsal:
ja nejsem nespokojenej, nicmene po 80k km bych povazoval mensi modifikaci za naprosto dustojnou
no, ale predstav si, jak dustojne bys vypadal na tve vysnene 1200GS? To uz bys mel dospelou motorku
motto: jak vidim pole, jdu se tam rozplacnout
KTM 640SM, KTM 350 EXC-F, HD Night ROD Special
to Jacob: my se mu nesmějeme, že je mrzák...že má srostlé válce a ještě mu tam stříká voda...
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
Takze jsem dostal odpoved...
ceny: predni stred $399.00. Je potreba dokoupit brzdove disky a ABS krouzek (nebo pouzit stavajici)
zadni stred $549.00 + rozeta Supersprox $89.00 + set sroubu pro rozetu $30.00. Opet nutno dokoupit brzdovy kotouc a ABS krouzek, nebo pouzit stavajici.
Ceny jsou za barevnou kombinaci oranzova + supersprox se zlatym stredem a cernym ozubenim, coz je standard. Za cerne provedeni je to o par $$ vic.
Taky mi doporucuje, abych si od nich vzal i draty, protoze dodavaji extra pevne nerez draty. Jeste ladim detaily, ale asi se vydam touhle cestou.
Jediny, co jsem zatim nevyspekuloval je, jestli pri puziti 45T rozety vzadu a standardniho 15T vepredu budu moct pouzivat stejny retez., pokud prehodim na silnicni 17" s 42T a 15T zubaticema....
Co jsem koukal, tak na vyber je dost gum pro 18" a 21" a to za velmi prijatelne ceny. Oproti TKC jsou ceny smesne... V podtstate se za ctyri vymeny zadni gumy vrati cena stredu. Predek obdobne.
boze to je zase thread
17 cm