to Kubrt: já že tam v těch vašich krajích řeším jeden projekt, tak jsem býval mohl mít cestu...ale když nechceš, tak nechceš
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
Vjetrnik napsal:
to Kubrt: já že tam v těch vašich krajích řeším jeden projekt, tak jsem býval mohl mít cestu...ale když nechceš, tak nechceš
to by mě zajímalo,kde tady u nás vymetáš ? Já že bych Tě přijel trochu popíchnout
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Vjetrnik napsal:
to Kubrt: žádný usmiřování nebude....
si to nech pro sebe zajedu za Remusem a vyčmucháme Tě a popíchnem dvakrát
Upravil Kubrt dne 23.09.2010 22:55
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Kubrt napsal:
Kucí,díky,použil bych vyhledávač,ale nějak mi něpremával,proto jsem to založil znovu
Čus bejku ! Mám doma ( v Pcích) ty krycí vrchní gufera, tak se stav..
Zdár Zkolbi,hele určo se Ti ozvu,buď do uterka,nebo nějak potom a dohodnem se spolu
Těsnění nemusíš dávat origo BMW, ja jsem koupil v místním motoshopu nějaká neorigo a fungují taky. Měnil jsem nakonec jenom jedno (to co teklo), celá operace tak na 20 minut. Postup i s fotkama máš tady: http://www.ukgser...eal+changeDavid - Brno, 1150 GS.
Zdar chlapi. Mám dotaz ohledně gufer. Jsou stejné gufera na 1100 i na 1150? V katalogu elitu mají jen 1100. Nevíte někdo typ a rozměr na 1100 a na 1150? Dík
...kulturnost je pouze nátěr, který je velmi lehce rozpustný v alkoholu...
...pošli do pr...e každého dřív, než tě stihne nas..t...
...je těžké být debilem, pač konkurence je veliká...
HonzaGS napsal:
Zdar chlapi. Mám dotaz ohledně gufer. Jsou stejné gufera na 1100 i na 1150? V katalogu elitu mají jen 1100. Nevíte někdo typ a rozměr na 1100 a na 1150? Dík
Ano, gufera BMW No.: 31422311988 (č. 4) jsou stejná
Jednou mi taky odešlo na začátku cesty do Dolomit, a na cestu stačilo vidli podvázat hadrem, aby olej nestékal na brzdu. Osobně jsem pak dal nějaká neoriginální gufera v ceně asi 300 kč, a nevidim v tom problém.
Wer später bremst, fährt länger schnell.
Jo díky...taky mě to pak napadlo se kuknout do ETK...ale díky za snahu:-)
...kulturnost je pouze nátěr, který je velmi lehce rozpustný v alkoholu...
...pošli do pr...e každého dřív, než tě stihne nas..t...
...je těžké být debilem, pač konkurence je veliká...
Hojte mládenci... Olej mě už doslova bleje z šavle ven,tak se ptám,zda -li se dají koupit třeba v Elitu.Mám 1150 r.v. 2003.
A co tlumičový olej? Ten seženu kde,za kolik a jakej? Díkes
Na R850, 1100, 1150 (rozměr 35x48x11) je to Ariete ARI003T nebo od ATHENA typ P40FORK455032
Dávám tlumičový olej 10W (značku neřeš - je to jedno)
Taky se mrkni v jakém stavu máš prachovky - někdy už moc neplní svoji funkci a budeš muset v BMW koupit nové. ...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Jestli to chceš nechat až na zimu někdy pomůže kousek kinofilmu podél sestřiženého do špičky.Já jsem takhle vloni dojezdil sezonu.Nadzvedneš prachovku a kinofilm stříkneš WD40tkou a vrazíš ho při simerinku do vidle a pak taháš a zasouváš až objedeš celej simerink dokola a když je tam jenom bordel vytaháš ho těma čtverečkama co jsou na posuv kinofilmu ve foťáku.
já včera vyměněno a až na pomoc s vatažením starých gufer a rady s nahřátím lepených šroubů, jsem to zvládla sama
Klasika měla pravdu, stačilo pár kilometrů a .... ;-)
Dneska jsem patral v obchodech, jestli nekdo nema skladem i prachovky a nic. Jen gufera, ruzne znacky, ruzne ceny. Ale na netu jsem narazil na celou sestavu od AllBalls. Nemate s tim nekdo zkusenost? Sedi ty prachovky? Cenove to vychazi levneji nez original. Prachovky uz mam zpuchrely,tak jsem to pres zimu chtel udelat cely i s olejem a guferama.