tady to vyjde levnějc. http://www.autio....ekarnicky/ teda na auto, kupte si ji protože výrobci neštíhaj a zatím blázinec nezačal. Je to zase jen podvod na lidi aby se výrobci namastili. Jsou taková avíza, že výrobci nezvládnou pokrejt cca dvě třetiny trhu do konce roku. Na moto to asi tak nehoří, to sezóna začne až na jaře.
Upravil Kubicek dne 29.10.2010 14:17
Konečně jsem našel to co jsem hledal ...GS
Nevím jak je to u autolékáren,já už teda novou mám,ale naposledy co jsem bral v červnu motolékárny platné od roku 2011,tak cena byla 85,-.V červenci si poslanci odsouhlasi nějaký výmysl že rouška v motolekárně nevyhovuje a musí být ta samá jak v autě,takže roušku cca za 4 kč nahradí za cca 20,-a lékarny co se letos vystrouhali do 7měsíce pro rok 2011 budou platné jen do července 2011.To vše sem se dověděl cca před 3 týdny u výrobce Cena tedy motolékárny je 105,-
Co jsem se koukal, tak na aukru a i jinde se dají sehnat o nějakou kačku levněji, ale jak upozorňuje sám motoblb, mám obavy o délku expirace. Raději si vezmu tady čerstvé a bude snad na min 4 roky klid. Pokud teda těch našich nových 200 ferdů nevymyslí zase nějaké chujo-upgrady.
Benedikt napsal:
Co jsem se koukal, tak na aukru a i jinde se dají sehnat o nějakou kačku levněji, ale jak upozorňuje sám motoblb, mám obavy o délku expirace. Raději si vezmu tady čerstvé a bude snad na min 4 roky klid. Pokud teda těch našich nových 200 ferdů nevymyslí zase nějaké chujo-upgrady.
No já bych ještě počkal protože v zásadě platí Nová vláda =nová lekárnička, každy má jiný lobisty
Benedikt napsal:
Ano taky sem koukal na aukro a zrovna ty 2 co se tam nabízej jsou vyrobené před koncem července,tedy platnost jen do července 2011.Ty nové motolékárny musí být ještě novelizované vyhláškou 216/2010 sbírky
Benedikt napsal:
Ano taky sem koukal na aukro a zrovna ty 2 co se tam nabízej jsou vyrobené před koncem července,tedy platnost jen do července 2011.Ty nové motolékárny musí být ještě novelizované vyhláškou 216/2010 sbírky
A jak se pozná, jestli je novelizovaná podle té vyhlášky?
Já na své nemám datum výroby, ale jen expiraci 2014-07.
No je na ní napsané, že je dne 283/2009, což ale u těch novelizovaných dle 216/2010 také, alespoň podle fotek na netu.
Jestli tam je tedy rozdíl v tom šátku, tak mám asi tu novou, protože šátek je už stejný, jako u nových autolékárniček.
Benedikt napsal:
A jak se pozná, jestli je novelizovaná podle té vyhlášky?
Já na své nemám datum výroby, ale jen expiraci 2014-07.
No je na ní napsané, že je dne 283/2009, což ale u těch novelizovaných dle 216/2010 také, alespoň podle fotek na netu.
Jestli tam je tedy rozdíl v tom šátku, tak mám asi tu novou, protože šátek je už stejný, jako u nových autolékárniček.
Ano na těch od července je novelizované vyhláškou č.216/2010 do července to tam výrobce nedával