Woodman napsal:
Zdravím dodatečně Vjetrníka, Moraba a jejich partnerky (trhli jsme se v Jiřetíně na H. sv. Kateřiny a stihl jsem rozlučku jen s klukama vzadu) a díky všem za příjemnou společnost "Na rozcestí". Cesta zpět na západ hřebenem Krušných hor byla opravdu "krušná" (mlha a déšť...), snad jste dopadli lépe...
ja jsem koukal na radar, ze jste to mozna chytili...
Chytili...asi tak 50 km před cílem, viditelnost možná 50m
ja jsem vcera i dneska mel azuro ci poloazuro.
sedl -> praha -> bily potok (sobota) -> albrechtice u tanvaldu -> melnik -> praha -> sedl
Upravil hicks dne 02.10.2010 17:05
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
to Woodman: jo, bylo to fajn, až na ten úsek po hřebeni v mlze s vámi...původně jsme chtěli po hřebeni jet i dál, ale v té mlze jsem to raději ztočil zpět dolu do údolí...my chytli jen pár kapiček před Kamenným Mostem, jinak pohoda
to Hicks: mamka má za klikou vstupních dveřích noviny, měl by je někdo uklidit ... závěr byl v thajský v Řeži, Honzu pálí pusa nejspíš ještě teď...jenom pusa?
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
to je bozi fotka.
17 cm
Vjetrnik napsal:
to Hick: mám totiž ten nejšikovnější fotobatůžek
pod jakým číslem ho mají v Touratechu ?
ted jsi mi nahral na neuveritelnou smeč, kterou ovsem nevyuziji
17 cm
Tak ze všech našich fotek vyšla samá hrůza, ani to sem nebudu dávat...
Samozřejmě všem díky za příjemnou společnost a snad si těch Krušných hor příště užijeme víc. Jinak zpáteční trasa byla taky zajímavá, bašta super (zatím jsem nebyl na wc ) a konečným lehkým offroadkem jsem alespoň pokřtil 1150 bahnem. Za nás fajn
Maiali nel Fango!
Fotobatůžek TT byla limitovaná edice ještě na zakázku lehce upravená k obrazu mému...takže NEPRODEJNÝ kus
morabo napsal:
...snad si těch Krušných hor příště užijeme víc...
...kdyby šlo o tohle, tak někdy doražte až k nám na západ (třeba na víkend)...můžeš třeba očíhnout svou "rodnou" ves a 3-4 motorky s komplet posádkou bez problémů ubytujeme...
to Woodman: lákavá nabídka...zrovna večer jsme o tom nejzápadnějším cípu mluvili nad mapou, že tam máme ještě nějaké resty, že bychom tam mohli příště