Woodman napsal:
Jinak skvělé místo na oběd ja taky zámek Chyše (hospoda s vlastním pivovarem).
Nebráním se tomu, ten Nový Dvůr jsem našel jen tak, že to bylo na cestě. Jen přes ty Chyše to nevychází přes Rabštejn, kde se mi to líbí, ale to neva, nějak to vymyslim. Pokud máš tedy prověřenou tu hospodu s pivovarem, tak sraz tam.
Jinak pro eventuální připojivší se od Berouna, bychom se mohli potkat někdy po desátý na Křivoklátě.
v Chysi jsme meli dum...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Eventuálně připojivší se od Berouna toto vlákno pozorně sledují, ale v deset se určitě nikde nepřipojí, páč to nestíhají. Nejspíš bychom se přiřítili po hlavním tahu někam na místo oběda, dali řeč, kousek se s vámi svezli po horách a pak zase po dálnici domů. Proto čekám, jestli si tu mezi sebou dohodnete definitivní místo a čas oběda
Woodman napsal:
Jinak skvělé místo na oběd ja taky zámek Chyše (hospoda s vlastním pivovarem).
Nebráním se tomu, ten Nový Dvůr jsem našel jen tak, že to bylo na cestě. Jen přes ty Chyše to nevychází přes Rabštejn, kde se mi to líbí, ale to neva, nějak to vymyslim. Pokud máš tedy prověřenou tu hospodu s pivovarem, tak sraz tam...
Já s váma tentokrát na oběd nepůjdu, takže to byl jen tip pro vás. Srazím se s vámi až na Rudné (jestli teda platí, že tam shodíte zátěž a budete pokračovat "nalehko"...?)
Tak vážení, pojďme to rozseknout!
1. Kdo jede?
2. Kdo přijede na sraz na OMV na Karlovarský v 9:30?
3. Kdo by se připojil na obědě lehce po 12:00 v Chyši, případně hodilo by se to jinde?
4. Kdo bude do neděle a tedy spí u Woodmana?
Prosím o rychlé odpovědi, díky
Upravil morabo dne 08.10.2010 17:42
Maiali nel Fango!
Právě jsem se vrátil z projížďky domů, takže rychlá odpověď morabovi:
se mnou počítej u OMV v 9:30.
Co se týká dalšího programu, plánuji s Vámi do Krušných hor a pak se oddělím povalím to domů po hřebenech přes Šumavu do Písku. Budu to mít tak akorát, takže se s Vámi určitě nikde dlouho nezakecám.
Skutečně cesta bude cíl.
Mirek
morabo napsal:
Tak vážení, pojďme to rozseknout!
1. Kdo jede?
2. Kdo přijede na sraz na OMV na Karlovarský v 9:30?
3. Kdo by se připojil na obědě lehce po 12:00 v Chyši, případně hodilo by se to jinde?
4. Kdo bude do neděle a tedy spí u Woodmana?
Prosím o rychlé odpovědi, díky
Není to jednoduchý, co? Tak zatím to asi vypadá, že u mě nikdo nebude. Kdyby se dodatečně někdo přidal, budem to zítra řešit "operativně". Prosímtě já bych zas potřeboval vědět, v kolik přibližně budete v Rudné, abych se připojil...
Vjetrnik napsal:
to Woodman: dle Morabových instrukcí - na chalupě budeme okolo 14:00...
OK. Vemu si z profilu Morabovo číslo na mobil a nějak vás tam najdu.
Kdybych se z nějakého důvodu nedovolal, budu ve 14.00 před hospodou SPORT ve Vysoké Peci (je to hned u silnice...)
Upravil Woodman dne 08.10.2010 21:10
Vjetrnik napsal:
to Woodman: dle Morabových instrukcí - na chalupě budeme okolo 14:00...
OK. Vemu si z profilu Morabovo číslo na mobil a nějak vás tam najdu.
Kdybych se z nějakého důvodu nedovolal, budu ve 14.00 před hospodou SPORT ve Vysoké Peci (je to hned u silnice...)
Znám velmi dobře (pokud je to ta jediná, letitá hospoda v Peci).
Jestli ne, tak sraz u požární nádrže "Kaňka" přímo v Rudné, taky cca kolem druhý. N 50 21.100 E 12 41.200
Chalupa je na kopci nad ní.
Maiali nel Fango!
Jinak závěrečná rekapitulace:
Sraz v půl desáté na Karlovarský na OMV. Dorazí morabovi, Vjetrníci a Mirek.
Po poledni rychlý obídek v Chyši v zámecké hospodě. Případně sraz s Berouňany.
Ve dvě sraz s Woodmanovými v Peci, nebo pokud jsem nepoznal hospodu, tak u Kaňky.
Krušným Horám zdar.
Ahoj.Pokud nebude vadit,tak se rád zkusím připojit,ale spíš někde cestou,nebo až u oběda.mám ráno nějaké pracovní povinosti.Dal bych s váma projíždku a ostatní by se vidělo.Dobrou noc
Karlos1 napsal:
Ahoj.Pokud nebude vadit,tak se rád zkusím připojit,ale spíš někde cestou,nebo až u oběda.mám ráno nějaké pracovní povinosti.Dal bych s váma projíždku a ostatní by se vidělo.Dobrou noc
Samozřejmě. Kdyžtak cinkni, nebo napiš. Telefon budu čas od času kontrolovat.
Maiali nel Fango!
Karlos1 napsal:
Jasan.Tvuj tel. z profilu jsam si právě uložil.Pojedu od Slaného buď na Revničov nebo Smečno,zatím se mějte.
Pozor, jedeme přes Křivoklát, na jih od Rakovníka a na Rabštejn, tedy poněkud jižněji od Karlovarský hlavní, tak jen abys s tím počítal.
Maiali nel Fango!
to Woodman: díky moc za vřelé přijetí, pozdravuj od nás moc paní ... jistě výhledově zneužijeme Vaší pohostinnosti ... těšíme se na příště, okolí u vás je nádherný a tu silnici cestou k Vám bych dokázal jezdit tam a zpátky celý den
to Morabo: víkend byl prostě božííííííí...................................až dneska opět na ten ubroušený podvozek, nejspíš opět centrál
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."