Můj děda vždycky říkal, buď není co zapálit nebo není čím zapálit.
Když už máš mokré svíčky, máš vyřešenou půlku.
Moc jsem ti neporadil, ale alespoň povzbudil.
...že já vůl nenašetřil na to GSo už dříve ! ! !
tak jsem to dal dohromady,ne jen ze odesel regulator ale i svicky.jiskru sice hazej ale asi malou,dal jsem novy a uz to jede.je to docela smula kdyz umrou dve veci najednou,se pak blbe hleda zavada.
BMW GS 1200 adventure a Babeta.
Čágo, Daneš, velká gratulace, jsem sledoval tvůj problém, bohužel jsem nedokázal poradit, bo tady jsou daleko, daleko zkušenější borci, ale zažíval jsem to s tebou, bo jsem zjara měl také problém a nkonec toto fórum pomohlo dík fšem. Tak teď jenom naskočit a vyrazit jseště zhltnout nějaký ten km.
Kubass
Danes napsal:
tak jsem to dal dohromady,ne jen ze odesel regulator ale i svicky.jiskru sice hazej ale asi malou,dal jsem novy a uz to jede.je to docela smula kdyz umrou dve veci najednou,se pak blbe hleda zavada.
Danes napsal:
Bud rad že to ještě nebyly civky :-) .Tak at to jezdí, většinou se toho už více neobjeví....
to bych nesmel byt ja aby se nebjevilo,umrela mi babeta.perko na odstredive spojce. ale uz jsem koupil novy a jdu je vymenit.ale musim podekovat vsem co napsali a poradili.
zacinam se opravovani opet dostavat.kdyz jsem mel africu tak sem jen jezdi a jezdil,a z oprav jsem vysel ze cviku.
tak jsem vyjel na zkusebni jizdu a je to v pr....,kdyz jsem zacal predjizdet masina zacala cukat,vynechaval motor.pri klidne jizde je to v pohode ale jak zatahnu cuka a strili do vyfuku.
tak jsem zjistil cim to je.natakoval jsem takovy sracky ze to ucpalo vstriky.ted si nejsem jistej jestli to nemelo vliv na regulator paliva a neodsmahlo ho to.
Danes napsal:
tak jsem zjistil cim to je.natakoval jsem takovy sracky ze to ucpalo vstriky.ted si nejsem jistej jestli to nemelo vliv na regulator paliva a neodsmahlo ho to.
Zdarec máš ještě ten mrtvej regulátor??
... servis a diagnostika BMW Motorrad
mam, ale vykuchanej,jsem z neho udelal tu redukci.byl ocividne vypalenej,misto soucastek tam byl vypalenej cernej flek o prumeru pul cm.
Upravil Danes dne 11.11.2010 18:50
Asi mne odesel take ten regulator i kdyz byl letos menen v ramci svolavaci akce a ted by mne zajimalo jestli ho budu muset ted platit a nebo to bude brano jako reklamace.Ja mam proste pech na starem regulatoru bez problemu a kdyz mi tam daj novej tak vydrzi 3 mesiceNo uvidime co rekne diagnostika
BMW GS 1200 adventure
nepotrebujes diagnostiku,rozdelej vstriky a natartuj,uvidis jestli strika benzin nebo ne.kdyz ne tak na 98 % umrel regulator.a dle meho nazoru by si to platit nemel,jestli mas uctenku.
Danes napsal:
nepotrebujes diagnostiku,rozdelej vstriky a natartuj,uvidis jestli strika benzin nebo ne.kdyz ne tak na 98 % umrel regulator.a dle meho nazoru by si to platit nemel,jestli mas uctenku.
Dik za radu,ale skouset to ani nemusim ,protoze kdyz otocim klickem tak uz nejde slyset ten klasicky zvuk nasati.Uz to tu zde probirali motorka toci ale nenaskoci.Kdybych slysel ten zvuk cerpadla a motorka by nenaskocila tak pak bych skusil svicky a nebo ty vstriky
BMW GS 1200 adventure
Danes napsal:
Dik za radu,ale skouset to ani nemusim ,protoze kdyz otocim klickem tak uz nejde slyset ten klasicky zvuk nasati.Uz to tu zde probirali motorka toci ale nenaskoci.Kdybych slysel ten zvuk cerpadla a motorka by nenaskocila tak pak bych skusil svicky a nebo ty vstriky
Tak když budeš muset náhodou ten regulátor plati odkoupím od tebe za nějakou rozumnou cenu ten vadnej!!!
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Danes napsal:
Tak když budeš muset náhodou ten regulátor plati odkoupím od tebe za nějakou rozumnou cenu ten vadnej!!!
Taky se na nej trepu,a pokud mi nechaj ten starej tak si ho urcite necham a predelam,na dlouhy cesty se to hodi
BMW GS 1200 adventure