IvoM napsal:
Stříbro snad likviduje bakterie a plísně nebo co. Mám různé do lyžáků, do trekových botů na hory. Můžu říct, že ponožky se stříbrem smrdí později...
Stříbro samo o sobě ničí bakterie a desinfikuje. Přišli na to již dávno naší předkové-např. voda se podávala a skladovala ve stříbrných nádobách právě z důvodu zničení nežádoucích bakterií ve vodě.
Jedu? Tedy žiju!
Uzatvaram objednavku pre Slovensku sekciu, ak mate este niekto zaujem
tak sup sup kontaktujte ma
Navigačný výjazd motocyklov podľa itinerára www.rallykopanice.sk
pardále: nebo ostatní co je již mají, jak jsou vysoké? od nártu cca? ....inak jsem ti dnes poslal objednávku, doufám, že ještě jsou...
bude to GS 1XXX velebnosti...jen nevím kdy......
jj, asi to tak bude. Zatim jsou a snad se mi podařilo zajistit ještě další várku, protože už došly velikosti 5-7 a dochazí 11-13. Nově přibude velikost 2-4. Ten vylepšeny model bude mit zpoždění, stroje jsou stale obsazeny.
Kompletní výbava motocestovatele www.rockway.cz výrobce www.klim-cz.com-oficiální dealer www.twalcom-czech... - výhradní dovozce http://www.facebo...ockwayShop Revitshop.cz
Viděl jsemje na Tolim,jsou pěkný,ale asi je vymyslel ten samej člověk co vymyslel Serin,protože mu ukrutně smrděly hnáty,nevim čim to bylo.
Když je hlad,je i husa dobrá.
kasak napsal:
Viděl jsemje na Tolim,jsou pěkný,ale asi je vymyslel ten samej člověk co vymyslel Serin,protože mu ukrutně smrděly hnáty,nevim čim to bylo.
Libore... zamysli se dobře,proč ty ponožky(ponožka) tak smrděla
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Takže teď ta nova dodávka už je z akceptací Vašich požadavků na prodloužení, a ponožka je teda delší o 5cm. Takže ideální do moto bot a nebo do lyžáků.