Tak ještě třeba dodat, že je olej potřeba kontrolovat, když je čisté kontrolní okénko
A motorka musí stát na absolutně rovné podlaze nejlépe mramorová deska o tlouštce aspon 20 cm a venku musí bejt max 2O stupňu tepla!!!*pissed*
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Kdo doteď nepochopil, může si nechat zkouknout hladinu oleje za 4,95,- Ojro u mě v Garage.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
ja len dodavam ze hrabe vam v tej sume odborne nastartuje motorku, odborne ju necha zahriat.. potom opat ODBORNE ju vypne a samozrejme odborne ju necha odstat kym sa odborne ohne aby odbornym okom uplne odborne odhadol hladinu oleja
raptor napsal:
ja len dodavam ze hrabe vam v tej sume odborne nastartuje motorku, odborne ju necha zahriat.. potom opat ODBORNE ju vypne a samozrejme odborne ju necha odstat kym sa odborne ohne aby odbornym okom uplne odborne odhadol hladinu oleja
nalepka hrabetech gratis
Přesně tak... jen nálepky zatím nemám, ale podepíšu se vám lihovým fixem na nádrž.
Samozřejmě beru i koruny, klobásky, denaturovaný alkohol z Božkova atd...
Lubossi, tebe už jsem neviděl tak dlouho, že nad tvou nabídkou popřemýšlím. Ale mám z toho respekt, vždycky když jsem se s tebou zakecal, tak mě ráno byla malá helma a alkholtester hlásil "error".
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /