Zdarec!Jen bych chtěl říct svůj názor na měnění POUZE centrálu.Myslím si,že je to k ničemu,když nevyměníš i předek.Vzhledem k tomu,že je to F 650,tak přední asi neseženeš,tak aspoň vyměň pružiny.Nejlíp za progresivní.Mít vymakanej zadek a olítanej předek je blbost a nikdy to nemůžeš ocenit...aspoň ne zdaleka tak,jak by so to zasloužilo.Navíc podle mě,je i předek důležitější než zadek.Tím motorku ovládáš a pokud ti přední kolo poskakuje po povrchu,tak je ti luxusní zadní tlumič tak akorát na víš co?
Upravil Mr GS dne 29.08.2011 20:07
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
hicks napsal:
v rychlosti... vis sam, ze to zrepasuje p. Buran ci ten u Benesova. Takze Woodmane nepanikar
vice vecer.
moznosti:
a) pruziny -- tim si urcite pomuzes
nasledne repas, alespon zadniho
c) zkusit ulovit neco dobreho v eBayi... ja treba koupil NOVEJ systemovej zadek za 5000,- CZK + od Pipa predek najeto asi 4000km za asi 1500,- nebo kolik to bylo.
Kdyz to poresis s predstihem tak verim, ze neco najdes.
d) hyperpro... ale ty levny nemaji hydrostel
e) ohlins a spol
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
No vida, zas o něco chytřejší...dík všem. Asi se vypravím na nějakou tu akci BikersCrownu nebo jinam a nechám zjistit stav a pak se uvidí. Podle všeho to budu řešit během "zimní přestávky".
Ahoj, jsou ty hyperpro pružiny aspoň tvrdší? Jezdíme na F650GS dva a když se naloží ještě kufry a stan... Regulák mám utažený pořád na nejtvrdší (ano, olej jsem tam letos doplnil, takže zabírá hned od začátku chodu). Popřípadě máte tip, kde sehnat tvrdší pružiny, nebo někoho kdo je udělá podle zatížení? Díky
Jirkoj> tvrdost pružiny si můžeš zvolit. Já mám 120kg a po repasi u Procházky jsem nechal dát tvrdou pružinu. Rozdíl byl obrovskej.
ex. R850GS 1999
ex. F650GS Dakar 2004
ex. R1150GS 1999